Posted September 14, 200816 yr Dla mnie i pewnie nie tylko dla mnie jest to najlepszy polski serial wszechczasów. Chyba nikomu go nie trzeba przedstawiać.Wychowywały się na nim pokolenia. Serial emitowano również w NRD I ZSRR. Na fali popularności wydano książkę o dalszych losach bohaterów serialu. Swego czasu TVP planowała odnowienie i rekonstrukcję wszystkich odcinków , jednak pomysł ten został odłożony na czas nieokreślony. A co wy myślicie o tym ponad 40 letnim serialu?
September 15, 200816 yr gdybyśmy dwa takie czołgi mieli to byśmy sami te wojne wygrali, bez pomocy ruskich i aliantów <_<
September 15, 200816 yr Na maksa chu.jowy, w naiwny sposob przedstawiajacy wojne serial z domieszka sowieckiej propagandy
September 16, 200816 yr Popieram. W tym czołgu to tylko azjaty i murzyna brakowalo. Chociaż serial budzi jakiś sentyment, to na pewno.
September 19, 200816 yr nienawidze, nie rozumiem jak mozna to ogladac. mimo ze w mlodosci ogladalem, to sentyment teraz nie dziala, to preawdopodobnie najgorszy serial polski.
September 19, 200816 yr Deszcze niespokojne Potargały sad A my na tej wojnie Ładnych pare lat Do domu wrócimy W piecu napalimy
February 7, 200916 yr za dzieciaka ogladalem, teraz nie jestem w stanie wytrzymac 5 minut. ale deszcze niespokojne to na kazdej zakrapianej imprezie spiewamy xD
February 7, 200916 yr Kiedyś na każdych wagarach oglądałem u kolegi, ale tylko 10 pierwszych minut, bo potem zaczynała sie powtórka Tsubasy i wypadało przełączyć. Pamiętam nawet jeden tekst któregoś z pancernych na niemca krzyczącego "Was? Was?" - Was? Was? Kapusta i kwas! Wtedy mnie to śmieszyło. Edited February 7, 200916 yr by Kmiot
February 8, 200916 yr Od soboty na TVP 2 10:45 Czterej pancerni i pies - odc. 1/21 Załoga Kurwa, przecież dopiero co kończą emisję 21 odcinków na TVP Historia oO