Opublikowano 14 września 200816 l Dla mnie i pewnie nie tylko dla mnie jest to najlepszy polski serial wszechczasów. Chyba nikomu go nie trzeba przedstawiać.Wychowywały się na nim pokolenia. Serial emitowano również w NRD I ZSRR. Na fali popularności wydano książkę o dalszych losach bohaterów serialu. Swego czasu TVP planowała odnowienie i rekonstrukcję wszystkich odcinków , jednak pomysł ten został odłożony na czas nieokreślony. A co wy myślicie o tym ponad 40 letnim serialu?
Opublikowano 15 września 200816 l gdybyśmy dwa takie czołgi mieli to byśmy sami te wojne wygrali, bez pomocy ruskich i aliantów <_<
Opublikowano 15 września 200816 l Świetna rzecz. Scena jak Pedros ściąga z pepeszy meserszmita jest bezcenna.
Opublikowano 15 września 200816 l Na maksa chu.jowy, w naiwny sposob przedstawiajacy wojne serial z domieszka sowieckiej propagandy
Opublikowano 16 września 200816 l Popieram. W tym czołgu to tylko azjaty i murzyna brakowalo. Chociaż serial budzi jakiś sentyment, to na pewno.
Opublikowano 19 września 200816 l nienawidze, nie rozumiem jak mozna to ogladac. mimo ze w mlodosci ogladalem, to sentyment teraz nie dziala, to preawdopodobnie najgorszy serial polski.
Opublikowano 19 września 200816 l jako głupkowata komedyjka/durny pastisz się sprawdza, można pobrechtać
Opublikowano 19 września 200816 l Deszcze niespokojne Potargały sad A my na tej wojnie Ładnych pare lat Do domu wrócimy W piecu napalimy
Opublikowano 2 października 200816 l Autor http://www.tvn24.pl/12690,1567143,0,1,czte...,wiadomosc.html
Opublikowano 5 lutego 200916 l Autor Od soboty na TVP 2 10:45 Czterej pancerni i pies - odc. 1/21 Załoga
Opublikowano 7 lutego 200916 l za dzieciaka ogladalem, teraz nie jestem w stanie wytrzymac 5 minut. ale deszcze niespokojne to na kazdej zakrapianej imprezie spiewamy xD
Opublikowano 7 lutego 200916 l Kiedyś na każdych wagarach oglądałem u kolegi, ale tylko 10 pierwszych minut, bo potem zaczynała sie powtórka Tsubasy i wypadało przełączyć. Pamiętam nawet jeden tekst któregoś z pancernych na niemca krzyczącego "Was? Was?" - Was? Was? Kapusta i kwas! Wtedy mnie to śmieszyło. Edytowane 7 lutego 200916 l przez Kmiot
Opublikowano 8 lutego 200916 l Od soboty na TVP 2 10:45 Czterej pancerni i pies - odc. 1/21 Załoga Kurwa, przecież dopiero co kończą emisję 21 odcinków na TVP Historia oO