yasiekk 13 Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 http://www.gametrailers.com/player/37081.html Gram wlasnie w fulla, poki co gra rzadzi. Nie spodziewalem sie niczego dobrego po takim arkejdzie, szczegolnie ze to gra o ATV (no, quadach). Budowanie pojazdu od zera, wybierajac sposrod 25 roznych rodzajow czesci, z czego kazda ma inny wplyw na statystyki ATV; bardzo dynamiczna rozgrywka, wiele roznych sposobow na pokonanie jednej trasy; w soundtracku m.in. Wolfmother i Pendulum. Cytuj Odnośnik do komentarza
Er_WolvEr 0 Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 A sprawdziłeś może online >? Chyba offline max graczy 16, a online też, czy sa lagi ? Czy szybko gra sie nudzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 na pudelku jest napisane czy gra jest rowniez na splita? Gralem w demo i powiem fajne ono bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MasterShake Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 za duzo dobrych gier teraz wychodzi wiec pure poczeka, ale po demie wrazenia jak najbardziej na plus, malo co mnie tak bawilo ostatnio ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 424 Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Demko było zacne i zachęciło mnie do sprawdzenia tytułu a motyw budowania własnego pojazdu może wciągnąć. Z tego co czytałem na necie to niestety nie ma splita dla Pure :cierpienie: Cytuj Odnośnik do komentarza
Świrol 0 Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Gra bardzo przypomina Freakstyle, tamta gra byla dobra na kilka wieczorow potem trafila na polke. Jest szansa ze w multi sprawi wiecej frajdy, kazdy quad inny przez wlasny tuning. No i brakuje kolein w błocku. Generalnie za malo błocka jak na rajdy quadami, ale gralem tylko w demo wiec inne trasy moga byc lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Demko było zacne i zachęciło mnie do sprawdzenia tytułu a motyw budowania własnego pojazdu może wciągnąć. Z tego co czytałem na necie to niestety nie ma splita dla Pure :cierpienie: to na co konsoli 4 porty skoro jest problem ze znalezieniem dobrych gier na przynajmniej 2 graczy... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MasterShake Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 bo ladnie to na ulotkach wyglada ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
yasiekk 13 Opublikowano 18 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 (edytowane) Multi sprawdzic w stanie nie jestem, bo nie mam golda. Ale splita zaraz zobacze. EDIT: Ni ma splita. Edytowane 18 Września 2008 przez yasiekk Cytuj Odnośnik do komentarza
Robsonf 0 Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 I ten brak to chyba jedna z niewielu wad tej gry. Rozgrywka jest bardzo miodna, grywalność super (grałem w demko), do listy gier wartych zagrania z pewnością wchodzi jak dla mnie nieznany wcześniej Pure . Cytuj Odnośnik do komentarza
yasiekk 13 Opublikowano 18 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Drugi dzien grania i stwierdzam, ze to taki fajny odstresowywacz. Ot, pocic sie zanadto nie trzeba, byleby dobrze jechac i sie nie wyjebywac zanadto. Przy akompaniamencie strawnej muzyki. Taki szybszy FlatOut 2 bez rozbijania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MasterShake Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 8+ w pe jak sie nazywa ten utwor z dema? Bo to jakis antyk ejst Cytuj Odnośnik do komentarza
miki77 16 Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Chodzi o Wolfmother - Woman? Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 chyba ten Cytuj Odnośnik do komentarza
shy4 53 Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 miodzio gierka, taki uproszczony ssx na quadach Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 wersja PL jest na Xa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mastah 103 Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Z nowego PE: "Cena 99,90zł oraz polska wersja językowa dotyczą jedynie wersji komputerowej". Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Ok, Gry Online pokazywaly ze wersja 360 tez ma PL Cytuj Odnośnik do komentarza
yasiekk 13 Opublikowano 22 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Coz, za http://www.nfohump.com/index.php?switchto=...o&id=129652 Languages: EN, DE, FR, ES, IT, NL Region: PAL Cytuj Odnośnik do komentarza
bajej 28 Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 pograłem na PC. Solidny tytuł, fajny, ale jak dla mnie brakuje mu troszke polotu . Te quady jakies takie sztywne. Ale ogolnie tak na 7+/8. Moze wybiore wersje na xa jak bedzie w fajnej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Dla mnie gra to największe zaskoczenie w tym roku grafika i trasy poprostu niszczą kurde nawet Burnout Paradise nie zrobił na mnie takiego wrażenia szkoda tylko , że wczoraj pograłem 2 godziny , dzisiaj godzinke i już jestem w 5 etapie ( na 10 ) . Niestety największą wadą tej gry jest pewnie krótka żywotność . Całość nakręca dodatkowo świetny soundtrack ( 25 wałków ) od rocka , electro po drum'n'bass ( Pandelum ! ) house tam nie uświadczyłem Hiv Przejde mistrzostwa to napiszę więcej w każdym razie moim zdaniem bliżej tej grze do SSXa niż Motorstorm . Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 366 Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Dwa pytania. Czy istnieje możliwość: 1) zmiany kamery 2) wyświetlenia listy kawałków dostępnych w grze (tytuł, wykonawca itp) Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Dwa pytania. Czy istnieje możliwość: 1) zmiany kamery 2) wyświetlenia listy kawałków dostępnych w grze (tytuł, wykonawca itp) 1 - właśnie dziwne ale jest tylko jedno ustawienie . 2 - Tak masz w menu Sound i Custom Track . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MasterShake Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 a jak multi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 a jak multi? a tego nie wiem bo nie gram online Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi