Zeratul 415 Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 (edytowane) http://ps3trophies.er.pl - Lista Trophies http://ps3trophies.er.pl - Poradnik Jedyne co musisz zrobić, to posiadać konto na Japonię. Ściągnąć i zainstalować... w Japanese store szukaj ăžăăŤăĄăăŁăă albo obrazka z kotem na niebieskim tle. Nastepnie gra sie uruchomi, potem przez pol godziny bedziesz siedzial przy wirujacym kolku w prawym dolnym rogu, oznacza to, ze update sie sciaga. Gdy juz sie sciagnie, to gra poprosi cie o restart. To walisz restart i zaczynasz nabijac trophies... Edytowane 22 Września 2008 przez Zeratul Cytuj Odnośnik do komentarza
xXkillerjezXx 0 Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Sciągnołem gre i po zainstalowaniu dochodze do okienka gdzie są japońskie znaki i jedyne co z tego rozumiem to PS a u dołu kręci sie kułeczko. I teraz pytanie czy to już jest po update czy dopiero teraz się ściaga i czy zakończy się dopiero w momencie gdy ikonka u dołu zniknie ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 20 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 wyjdz do xmb, zmien time zone na tokyo, sprawdz czas przez internet zeby byl japonski. A potem wejdz do gry jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza
Deadeye 2 Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 mozna przerwac ten "show" i dalej zalicza kolejne czytania, czy trzeba przezyc do konca kazdego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 21 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 nie wiem, trzeba to sprawdzic... bo show dlugie jak cholera Cytuj Odnośnik do komentarza
Kwapi 1 Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 mam trzy trofea. Wkurzające to jest, może byłoby lepiej, gdybym umiał puścić własną muzykę, ciekawe są te show, tylko w krzaczkach. i dłuuuuugieeeee. Jeśli raz dziennie będe wchodził na to , to po 4 miesiącach będe miał wszystkie trofea XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 21 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Ja tam na laptopie siedzialem i tylko nawalalem w X'a nie patrzac co sie dzieje na ekranie, Cytuj Odnośnik do komentarza
Musiol 188 Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Ja tam na laptopie siedzialem i tylko nawalalem w X'a nie patrzac co sie dzieje na ekranie, Identycznie robie, nawalam X, a przy kompie ogladam filmiki Cytuj Odnośnik do komentarza
Deadeye 2 Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 to zalicza kolejne wejscia gdy wchodzi sie na ten sam show? Cytuj Odnośnik do komentarza
Musiol 188 Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 to zalicza kolejne wejscia gdy wchodzi sie na ten sam show? Nie, trzeba nowe czytać (czy tam archiwalne, co różnica ;P) Cytuj Odnośnik do komentarza
Olsen 60 Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 o co chodzi z tymi wyborami gwiazdek na końcu każdego odcinka? Cytuj Odnośnik do komentarza
Musiol 188 Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 o co chodzi z tymi wyborami gwiazdek na końcu każdego odcinka? Chyba przydatność/ocena show, tak sobie myślę Nie ma wpływu na zdobywanie pucharów Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 22 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 albo pytanie testowe... bo mozna jakies bonusowe punkty zdobyc... ale rzeczywiscie nie ma to wplywu na trophies Cytuj Odnośnik do komentarza
Drian 0 Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 albo pytanie testowe... bo mozna jakies bonusowe punkty zdobyc... ale rzeczywiscie nie ma to wplywu na trophies Ale za te punkty można kupować różny stuff dla kotka Generalnie bardzo fajny soft. Można japoński poćwiczyć, i przy okazji parę trophies zdobyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 27 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 najpierw trzeba miec chociaz jakies podstawy by cos cwiczyc w moim przypadku widze ciemnosc, ciemnosc widze... Cytuj Odnośnik do komentarza
Tradycjonalista 0 Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Czy ktoś zdobył już wszystkie trofea w tej grze? Da się zdobyć wszystkie bez znajomości japońskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Tak - wystarczy zaliczać te "show" czy co to tam jest W sumie na wszystkie Trofea zaliczasz 120 i koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza
Olsen 60 Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 mam 100% Cytuj Odnośnik do komentarza
Oblesny 1 Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 ja dzisiaj jak bede heroesow i dextera ogladac to dobije do 100% ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 W koncu wymeczylem te 100% Cytuj Odnośnik do komentarza
Oblesny 1 Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 zrobilem trophy z 90 toro - zabraklo filmow na pozostale 30 ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Oblesny 1 Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 calak ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
RON!N 2 Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 A ja dopiero zaliczyłem pierwszy pucharek Cytuj Odnośnik do komentarza
Oblesny 1 Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 zaopatrz sie w duza ilosc filmow ;p bo klikania jest na dobre kilka godzin Cytuj Odnośnik do komentarza
kaczor_kg_PL 1 Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Czy dobrze rozumiem że to jest za darmo? a jeśli jestem już zalogowany na polskim PS Store to mogę i tak się zalogować na japoński no nie? (sorki za takie pytania ale jestem początkujący w tych sprawach) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi