Fenix 3 Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Poswieccie kilka chwil i zaznaczcie odpowiedzi w ankiecie. Pomoze nam to jeszcze lepiej dopasowac zawartosc Poradnika do Waszych potrzeb. Cytuj Odnośnik do komentarza
Saunter 3 Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 nie kupuje z innych powodow (prosimy o szczegolowy komentarz w poscie) Trochę drogi, a większość zdecydowana opisów mnie nie interesuje. Jak dla mnie powinno być więcej publicystyki. Choć opisy niby być powinny, ale jakoś sobie bez nich radzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 kiedys, ale tak jeszcze dosyc dawno obilo mi sie o hmm oczy, ze na lamach pe na czyjes pytanie nt poradnika padlo stwierdzenie ze porandik nie jest i nie bedzie jakims cyklicznym wydawnictwem i takie gadki, ale od jakigos czasu zdaje sie ze jest inaczej - poradnik zima, porandik lato itd.. a obecnie nawet gdzies padlo stwierdzenie ze nagle bedzie on cyklicznym wydawnictwem i tak ma zostac. dziwne Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość coopa Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 (edytowane) Edytowane 25 Czerwca 2011 przez coopa Cytuj Odnośnik do komentarza
Danilo1972 91 Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Poradnik jest świetny w obecnej formie, ma tylko jedną wadę - za rzadko się ukazuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Albert Wesker Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 mam dokladnie takie zdanie jak Daniel Fenix, moze zrob ankiete czy plebiscyt jakie gry maja sie w poradniku ukazac? Cytuj Odnośnik do komentarza
Arkady 1 008 Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Dla opisów i publicystyki, posiadam w tej chwili tylko ostatni numer. Poprostu poprzednie sprzedałem, bo stały się zbędne, rozdział "poprzednia generacja" została przeze mnie zamknięta. Ogólnie forma podoba mi się, z jednym wyjątkiem, wolę dokładniejsze opisy kosztem ilości tytułów. Nie lubię grać z opisami, ale zdecydowanie wolę dokładne opisy rozbudowanych gier od poradnika na 1-2 strony, typu udaj się z punktu A do B i zabij wszystko co się rusza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mr_Sciera 7 Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 (edytowane) Piszcie rowniez jakie tytuly chcielibyscie zobaczyc w nastepnym Poradniku (juz niebawem). sciera Edytowane 22 Września 2008 przez Mr_Sciera Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelipe 236 Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Byłbym zadowolony z Fallouta 3, Fable 2 i Dead Space jeżeli oczywiście wydają trochę wcześniej niż przed wydaniem następnego poradnika. Cytuj Odnośnik do komentarza
Musiol 188 Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Disgaea 3, Crisis Core, FFT Advance 2/Advance Wars: Days of Ruin. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Nie kupuje z innych powodow (prosimy o szczegolowy komentarz w poscie): Nie potrzebuję opisów do gier, kodów, cheatów i podobnych. A pozostałości jest za mało w Poradniku by wydać na niego tyle ile sobie życzy pani w kiosku. Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 712 Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 nie kupuje z innych powodow (prosimy o szczegolowy komentarz w poscie) 1. cena 2. opisy są na różnym poziomie (przypominam sobie Fatal Frame 3 jak próbowałem przejść kawałek na opisie - nieczytelnie, nieprzejrzyście, koszmar) 3. zbędne opisy do gier nie potrzebujących żadnych opisów (zapychacze) kupowałbym gdyby gry naprawdę były rozwalone na części pierwsze, jeśli dobrze pamiętam to niektóre bijatyki miały opisy porozrzucane po kilku numerach - bezsens gry - na pierwszy ogień oczywiście Fallout3 , chętnie bym sobie taki unofficial guide (PE poradnik) sprawił PES2009 (taktyki, fajne ustawienia, takty pro playerów) , Gears2 (porady do multiplayera bym poczytał chętnie) , dalej już standard - Dead Space, SH Homecoming, SvR 2009, MK vs DC, SF IV itp itd Cytuj Odnośnik do komentarza
Homie 1 Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Musi być Super Liga (PS3, Xbox 360, Wii) Co do gier... Fallout 3, Dead Space i coś o LittleBigPlanet i będę zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza
k0ntra 402 Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Fajnie jesli bylby jakis opis do fallouta3(niekoniecznie opis przejscia, ale ciekawostki, zadania poboczne etc.) Co do innych gier to mi to zwisa Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Tylko trochę późno te opisy wychodzą... giery - nawet nabyte z tzw ''trzeciej ręki'' już dawno skończone i puszczone w dalszy obieg ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ułan 1 Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 (edytowane) Najważniejsze to SC IV ^_^ Dobrze by było żeby jeszcze dokładne opisy do Persony 3 i Infinite Undiscovery. Do dziś nie mogę zrozumieć dlaczego nie supportowaliście VF4 Edytowane 25 Września 2008 przez Ułan Cytuj Odnośnik do komentarza
kris01 0 Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Poradnik jest świetny w obecnej formie, ma tylko jedną wadę - za rzadko się ukazuje. DANILO 1972. ma racje za rzadko poradnik się ukazuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 FF7 Crisis Core, GoW CoO, Persona 3 i Patapon ( proszę was nie dawajcie opisów do gier typu Tony Hawks czy Fifa..... to bezsens, podobnie z wyścigówkami). Cytuj Odnośnik do komentarza
Shakeawake 5 Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 PS3 Trophies poradniki i po polsku Cytuj Odnośnik do komentarza
Strong 2 Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Nie kupuje - 10zł za opisy, ktore moge miec za friko z neta to lekkie przegiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Osobiście nalegałbym na cykliczność, a co za tym idzie możliwośc wykupienia prenumeraty. U mnie Poradnik jest albo niedostępny, albo zdobycie go graniczy z cudem. Podstawa Poradnika powinny być opisy. I tu raczej nacisk na jakość, nie ilość. Secrety, sztuczki, strategie, te wszystkie szalone tabelki etc, zamiast suchego idź do punktu B i zabij pana X. Co za tym idzie wyeliminowac tytuły, które raczej nie zasługują na umieszczenie w Poradniku, np. Manhunt 2. Skrócić także część typowo solucyjną, tam gdzie nie jest ona potrzebna (właśnie owo niesławne idź z punktu A do B). Z radoscią przyjąłbym natomiast przybliżenie wątków fabularnych, choćby pobieżne streszczenie gier pod tym względem. Mnóstwo graczy nie włada w takim stopniu angileskim, by w pełni cieszyć się fabułą, dostrzec wszystkie smaczki. Coś jak z trylogią Halo w Poradniku nr 11 czy MGS 4 PE 132. Publicystykę bym wywalił- dla mnie Poradnik od zawsze właśnie był poradnikiem i nie potrzebuje jakiegos lania wody, przeważnie o niczym. Sory panowie, ale dla mnie ta cała Publicystyka w wielu przypadkach stała na zatrważąjąco niskim poziomie i sprawiała role jeno zapychaczy. Szkoda miejsca i czasu. Dawać tylko mięso! Oczywiście te wszystkie bonusy w stylu drobnych porad typu "pies mi zeżarł płytę, co robić", tabelki ze spisem recenzji, porady techniczne, cheaty i tipsy, easter eagi zostawic jak najbardziej, byle we właściwych proporcjach . Cytuj Odnośnik do komentarza
kris01 0 Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Osobiście nalegałbym na cykliczność, a co za tym idzie możliwośc wykupienia prenumeraty. U mnie Poradnik jest albo niedostępny, albo zdobycie go graniczy z cudem. Podstawa Poradnika powinny być opisy. I tu raczej nacisk na jakość, nie ilość. Secrety, sztuczki, strategie, te wszystkie szalone tabelki etc, zamiast suchego idź do punktu B i zabij pana X. Co za tym idzie wyeliminowac tytuły, które raczej nie zasługują na umieszczenie w Poradniku, np. Manhunt 2. Skrócić także część typowo solucyjną, tam gdzie nie jest ona potrzebna (właśnie owo niesławne idź z punktu A do B). Z radoscią przyjąłbym natomiast przybliżenie wątków fabularnych, choćby pobieżne streszczenie gier pod tym względem. Mnóstwo graczy nie włada w takim stopniu angileskim, by w pełni cieszyć się fabułą, dostrzec wszystkie smaczki. Coś jak z trylogią Halo w Poradniku nr 11 czy MGS 4 PE 132. Publicystykę bym wywalił- dla mnie Poradnik od zawsze właśnie był poradnikiem i nie potrzebuje jakiegos lania wody, przeważnie o niczym. Sory panowie, ale dla mnie ta cała Publicystyka w wielu przypadkach stała na zatrważąjąco niskim poziomie i sprawiała role jeno zapychaczy. Szkoda miejsca i czasu. Dawać tylko mięso! Oczywiście te wszystkie bonusy w stylu drobnych porad typu "pies mi zeżarł płytę, co robić", tabelki ze spisem recenzji, porady techniczne, cheaty i tipsy, easter eagi zostawic jak najbardziej, byle we właściwych proporcjach . A mnie się podobał opis MANHUNTA 2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Me4ju 0 Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Kiedy next-geny już wyszły wg mnie powinniście umieszczać przede wszystkim opisy do trudnych trofeow i achievementow. I oczywiście ciekawe artykuły, takie jak ostatnio były(halo3 itp.), bo tak naprawdę każdy może wejsc na gamefaqs.com i ze słownikiem zrozumieć co tam jest napisane.powtarzam-przede wszystkimTROFEA I ACHIEVEMENTY. Cytuj Odnośnik do komentarza
ziemia1 685 Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Nie kupuję poradnika z ponizszych powodów: -opisy do gier które skonczyłem czas jakiś temu, no raczej typem hardcorowca nie jestem (może LBP to zmieni) -nie kumam bijatyk ( najczesciej trafiałem na poradnik z opisem ciosów/"chytów"/ itd -nie orientuje się kiedy bedzie następny, juz chyba MGS częsciej wychodzi -no nie przemawia do mnie treść jakoś brakuje w ankiecie pozycji Ile numerow Poradnika Extreme posiadasz? 0 <-- co bym chciała w nowym opis zdobycia wszystkich bąbli w LBP, jak to opisać? ( z czystej ciekawosci warsztatu opisu bym kupił) jakoś taki ostanio sackboyowy jestem, opis stworzenia levelu pt "Z Sokolskiej na Modelarską" z bossem Bombardier Cytuj Odnośnik do komentarza
matrix_dk 1 Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Kiedy next-geny już wyszły wg mnie powinniście umieszczać przede wszystkim opisy do trudnych trofeow i achievementow. I oczywiście ciekawe artykuły, takie jak ostatnio były(halo3 itp.), bo tak naprawdę każdy może wejsc na gamefaqs.com i ze słownikiem zrozumieć co tam jest napisane.powtarzam-przede wszystkimTROFEA I ACHIEVEMENTY. popieram tą myśl, nie każdy zna obce języki Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi