Opublikowano 7 listopada 200816 l Dziękuję za radę Wujku Dobra Rada! Ta rada jest PYSZNA! ...To gdzie się spotykacie/spotykamy? ;>
Opublikowano 7 listopada 200816 l Ja proponuję cały czas w sobotę o 11:00 pod Mc'iem. O tej godzinie ludzie raczej będą siedzieć w hali targowej, a nie czekać na hamburgera, więc nie powinno być problemów z namierzaniem się, ewentualnie możemy sobie ustalić coś dokładniej, żeby się rozpoznać.
Opublikowano 7 listopada 200816 l O tej godzinie ludzie raczej będą siedzieć w hali targowej, a nie czekać na hamburgera ta, zebys sie nie zdziwil xD
Opublikowano 7 listopada 200816 l Ja proponuję cały czas w sobotę o 11:00 pod Mc'iem. O tej godzinie ludzie raczej będą siedzieć w hali targowej, a nie czekać na hamburgera, więc nie powinno być problemów z namierzaniem się, ewentualnie możemy sobie ustalić coś dokładniej, żeby się rozpoznać. Rok temu o tej godzinie czekałem ponad godzinę na frytki McDonalds jest cały dzień oblegany więc tam miejscowa raczej odpada
Opublikowano 7 listopada 200816 l Autor No i teraz mam powód żeby iść na PGA. Będę pilnował, żebyś nie łyknął "%"! Ha! nie bój żaby, ja go będę pilnował ;]
Opublikowano 7 listopada 200816 l Popieram stanie pod Maciem, jakby co ;p. Mam blisko chociać do niego.
Opublikowano 7 listopada 200816 l No i teraz mam powód żeby iść na PGA. Będę pilnował, żebyś nie łyknął "%"! Ha! nie bój żaby, ja go będę pilnował ;] Od pilnowania ma starszego brata 8)
Opublikowano 7 listopada 200816 l Autor No i teraz mam powód żeby iść na PGA. Będę pilnował, żebyś nie łyknął "%"! Ha! nie bój żaby, ja go będę pilnował ;] Od pilnowania ma starszego brata 8) Cicho wyj.ebo xD Tobą też sie zajme Masz w(pipi) za to że sie do mnie nie odzywasz długi czas więc lepiej uważaj jak do was przyjade Edytowane 7 listopada 200816 l przez rajnerGT
Opublikowano 8 listopada 200816 l Wypad z prywatą na PW Słuchajcie, co naprawdę atrakcyjnego ma być na całych targach, co mogłoby mnie ściągnąć z Warszawy ? Łatwe do zdobycia gadżety, gratisy ? Turnieje ? Jakieś naprawdę przednie eventy ?
Opublikowano 8 listopada 200816 l Autor Już to widzę jak mnie pilnujesz przecież oboje wiemy jak to będzie :D Edytowane 8 listopada 200816 l przez rajnerGT
Opublikowano 8 listopada 200816 l Wypad z prywatą na PW Słuchajcie, co naprawdę atrakcyjnego ma być na całych targach, co mogłoby mnie ściągnąć z Warszawy ? Łatwe do zdobycia gadżety, gratisy ? Turnieje ? Jakieś naprawdę przednie eventy ? Gry i konsole.
Opublikowano 8 listopada 200816 l Taaa :o Kąsole !!11 A bendźe Plejstejszyn ? A tak na poważnie, to wie ktoś, czy jakaś firma wystawi się z nowym Guitar Hero ?
Opublikowano 8 listopada 200816 l Słyszałem, że w tej edycji większy nacisk położony będzie technicznym nowinkom (laptopy, palmtopy,(pipi)topy), ale nie oczekujcie cudów. Wiem, że będzie kolejna edycja z dissami raperów czy czyms tam.
Opublikowano 11 listopada 200816 l Słuchajcie, co naprawdę atrakcyjnego ma być na całych targach, co mogłoby mnie ściągnąć z Warszawy ? Łatwe do zdobycia gadżety, gratisy ? Turnieje ? Jakieś naprawdę przednie eventy ? Turniej w GoW 2, H3 z tego co narazie jest pewne no i inne atrakcje.
Opublikowano 12 listopada 200816 l Ciekawe czy będą jakieś turnieje na PS3/PS3... Przydałby się jakiś turniej Tekkena 5 choć wątpię że będzie, ponieważ na PGA z całą pewnością będzie dominować X-Box 360...
Opublikowano 19 listopada 200816 l Ciekawe czy będą jakieś turnieje na PS3/PS3... Przydałby się jakiś turniej Tekkena 5 choć wątpię że będzie, ponieważ na PGA z całą pewnością będzie dominować X-Box 360... Tekkena na tegorocznym PGA niestety nie będzie, bo TcT nie organizuje turnieju w tym roku.
Opublikowano 19 listopada 200816 l <minuta ciszy> Niech ktoś normalny weźmie aparat ze sobą, bo szykuje się poznań nerd arena i może być ciekawiej niż na chacie u Legiona.
Opublikowano 20 listopada 200816 l McDonald, ale od strony targów, nie będę wyłaził przed targi, jak już będę w środku Godzina 11:00, jakoś się uda. Powiedzmy, że czas zbiórki ustalamy w zakresie czasowym 11:00-11:30, bo wiadomo, że ktoś może się spóźnić. A jak się boicie, że się nie poznamy, to niech ktoś przyniesie kartkę A4, napisze "PE" i już