Opublikowano 25 listopada 200816 l Taa, a co w ryj? Przestań.. O mały włos, a byście z Waszym słabiutkim GoW-timem dostali od nas takiego łupnia.. - jak to Uzny po meczu wykrzyczał, "FUKS!". Nic dziwnego, że później chciałeś z nami grać . Buba - Kiedy wrzucasz gdzieś filmik z H-Day? Czekam i wiem, że jest tutaj wiele podobnie nastawionych na ten upload chłopaków ^_^ . POZDRO Edytowane 25 listopada 200816 l przez Velios
Opublikowano 25 listopada 200816 l No jasne Buba dawaj szybciej z tym filmem, wszyscy czekają... Edytowane 25 listopada 200816 l przez cichy_
Opublikowano 25 listopada 200816 l Jasne Matek wrzucaj ;] edit. Ja mysle ze Cichy nie rozumi... Dobra, ogarne te filmiki i wrzucam na file share
Opublikowano 25 listopada 200816 l Autor Byla mega ustawka, 25 na 30 kolesi, rozumisz? Daj matek znac jak juz wrzucisz.
Opublikowano 25 listopada 200816 l Byla mega ustawka, 25 na 30 kolesi, rozumisz? Po pierwsze, było 40 na 30 i przyjechało 5 radiowozów. Po drugie, nie ma się czym podniecać - dla Stiviego to normalka, on się, rozumicie, nie pie*doli, połowie z tych typów wrypał sam, ale później jego laska go od nich odciągnęła ^_^ . Edytowane 25 listopada 200816 l przez Velios
Opublikowano 25 listopada 200816 l On wszystkich po kolei wytrzepal w kiblu na szybko. Rozumicie to ?
Opublikowano 25 listopada 200816 l On wszystkich po kolei wytrzepal w kiblu na szybko. Rozumicie to ? Mało tego, na umywalce ! Ale kończmy już offtop, bo i tak Raper pokasuje . Ja, żeby nie offtopować, chciałbym tylko dać jedną radę TroniCowi i Barthowi, żeby następny turniej przebiegł lepiej - załatwcie takie same monitory - IDENTYCZNE - i obrotowe stanowiska. Będzie MLG PRO. Aha! I obym więcej na oczy nie widział takich wadliwych krzeseł, jak w Poznaniu - kto był, ten widział, jak biedny Stefan zaliczył glebę przez jedno takie siedzisko. Dwukrotnie! Edytowane 25 listopada 200816 l przez Velios
Opublikowano 25 listopada 200816 l On wszystkich po kolei wytrzepal w kiblu na szybko. Rozumicie to ? No az pozniej paskami trzeba bylo kibel trzymac.
Opublikowano 25 listopada 200816 l Dobra, filmiki wrzucone dalem tylko 4 bo na tylko tyle mi starczylo miejsca, 2 T4 vs BenQ i 2 Last Hope vs Goldi Team Niech ktos napisze sklady i nazwy pozostalych teamow, mam jeszcze kilka filmikow z oczu H3ssie i nawet nie wiem jak sie nazywali i z kim grali a tez je pozniej moge wrzucic bo jest co ogladac :> Filmiki poleza na file share 3 dni i wrzucam kolejne Kerlo moze bys wrzucil wszystkie filmiki na kanal PolishHaloGaming? Moze nie wszystkie sa wybitne ale wszystkie jakby nie patrzec pasuja do tego kanalu :> Btw. Barth moze i nie byl to zbyt dobry pomysl aby zamieniac dyski ale tylko dzieki temu teraz mozna udostepnic filmiki z gier szerokiemu gronu :> Moze warto wprowadzic nawyk na takich turniejach zapisywania filmikow po kazdym meczu? Zajmuje to sekundy a pozostaje niemalze dokument
Opublikowano 25 listopada 200816 l Jutro przekopie swój dysk może tam też coś będzie bo widziałem ze jest tam profil flahy i chyba grajka. A co do dysków będzie najprościej żeby korzystać z dysków na których są profile z goldem wszyscy grają na tym samym profilu i każdy zapisuje mecz a potem właściciel dysku wrzuca wszystkie filmiki .
Opublikowano 25 listopada 200816 l Matek dzieki wielkie <3 jesli ktos ma moze przypadkiem jakies mecze T4 na hdd prosze o info. Dzieki
Opublikowano 25 listopada 200816 l Ma ktos u siebie na dysku filmiki z oczu T Sport i LH Rapes You ? . Bylbym wdzięczny
Opublikowano 25 listopada 200816 l Nawyk zapisywania przydałoby się faktycznie wprowadzić, zresztą od jakiegoś czasu o tym wspominam. Druga sprawa to: przykleiłem dyski do konsol, więc nie będzie już możliwości podmiany. Teraz musze przetestować rzekomy sposób przerzucania filmików za pomocą memorki i będzie luz.
Opublikowano 26 listopada 200816 l http://rapidshare.com/files/167416401/pga_08.rar.html - zdjecia by Pchela ;] chyba sie nie obrazi ze wrzucilem ;]
Opublikowano 26 listopada 200816 l http://www.gamikaze.pl/Galerie/Inne/Poznan..._konsolowa.aspx Galeria na Gamikaze - 20 wybranych fotek
Opublikowano 26 listopada 200816 l o kurcze, chlopak ma naprawde talent. Dawaj Buba jakies inne swoje prace, chetnie oblukam.
Opublikowano 26 listopada 200816 l Świetne! To naprawdę Buba zrobił? Jak tak, to znasz się chłopie na rzeczy . Edytowane 26 listopada 200816 l przez Velios
Opublikowano 26 listopada 200816 l Mam mecze z pół finału drabinki przegranych pomiędzy Deltą i Wszechpochłaniającymi potokami z pova "jestes H U J O W Y" i finał drabinki wygranych pomiedzy T4 a LH z pova "Kerlo śmierdzi" jesli ktoś chce i wie jak to przesłac to walic na gg, pw, live czy co tam kolowiek Edytowane 26 listopada 200816 l przez Flaha