Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Poleć coś w stylu...

Featured Replies

Opublikowano
Takie filmy jak na przykład "One Flew Over the Cuckoo's Nest"

<facepalm>

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 370,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Michas, czytaj uwazniej.

Ja szukam jakiegoś na maxa lekkiego, zabawnego filmu. Ale takiego lekkiego jak piórko, że się ogląda i banan sam sie pojawia na ryjcu.

A to pszepraszam ale kolega Noname pisał że szuka filmów które w całości dzieją sie w psychiatryku a nie pisał że mają być lekkie i strawne.Tytuły przez niego podane nic mi niemówią oprócz K-pax więc nie wiedziałem że to ma być coś lekkiego.

Opublikowano
  • Autor

Michas, czytaj uwazniej.

Ja szukam jakiegoś na maxa lekkiego, zabawnego filmu. Ale takiego lekkiego jak piórko, że się ogląda i banan sam sie pojawia na ryjcu.

A to pszepraszam ale kolega Noname pisał że szuka filmów które w całości dzieją sie w psychiatryku a nie pisał że mają być lekkie i strawne.Tytuły przez niego podane nic mi niemówią oprócz K-pax więc nie wiedziałem że to ma być coś lekkiego.

Eeee, kepasa?

Opublikowano

Poszukuję coś podobnego do Oz, the Wire, Sopranos. Nie koniecznie w tej tematyce ale chodzi mi o serial który pozamiata jak ww.

Opublikowano

Filmy, jakich szukam nie muszą być lekkie i przyjemne, jestem jak najbardziej za klimatem depresyjnym, ciężkim i dusznym z tym, że niestety nie mogę znaleźć takowych filmów. Tak więc może jakieś dramaty psychologiczne, mocne, wstrząsające, głębokie, trudne, o chorych psychicznie, samobójcach, ćpunach. Domyślam się, że ciężko coś w takim stylu poszukać, niemniej może teraz po rozszerzeniu kryteriów ktoś coś da rade polecić. Z góry dzięki za odpowiedzi wszelkie.

Opublikowano
  • Autor

Requiem for a Dream pewnie widziałeś.

Polecam inne filmy Aronofoskiego albo "Run Lola Run".

Opublikowano

Trainspotting polecam, albo Wrestlera.

Opublikowano

Filmy, jakich szukam nie muszą być lekkie i przyjemne, jestem jak najbardziej za klimatem depresyjnym, ciężkim i dusznym z tym, że niestety nie mogę znaleźć takowych filmów. Tak więc może jakieś dramaty psychologiczne, mocne, wstrząsające, głębokie, trudne, o chorych psychicznie, samobójcach, ćpunach. Domyślam się, że ciężko coś w takim stylu poszukać, niemniej może teraz po rozszerzeniu kryteriów ktoś coś da rade polecić. Z góry dzięki za odpowiedzi wszelkie.

nieodwracalne

Opublikowano

dajcie jaką dobrą przygodówkę - cuś jak Uncharted

Opublikowano

Coś mniej znanego? przecież to każdy kretyn już widział :)

Opublikowano

No wiem, wiem ale nic nie pisałeś oprócz a te są najbardziej znane ;].

"Sześć dni, siedem nocy" z H. Fordem to przygodówka trochę w stylu Uncharted. Ale to również znany film.

Opublikowano

Tego nie znam, to nie to co leci co miesiąc na tvn? xD ok thx.

Opublikowano

szukam czegos w klimatach komedii Interstate 60 czyli- lekko smiesznie i z jakims przeslaniem. Pomoze ktos?

Opublikowano

Jestem po Paranormal Activity, imo rewelacja. Ciary przechodzily mnie az milo. Aktualnie w planie mam Blair Witch Project ( nie ogladalem, przepraszam ), co jeszcze mozna w tym stylu obejrzec?

Opublikowano

Jestem po Paranormal Activity, imo rewelacja. Ciary przechodzily mnie az milo. Aktualnie w planie mam Blair Witch Project ( nie ogladalem, przepraszam ), co jeszcze mozna w tym stylu obejrzec?

The Fourth Kind

Opublikowano

Oprócz Paranormal Activity masz jeszcze Paranormal Entity produkcji Asylum. I chyba pierwszy raz lepiej to wypada od oryginału.