Skocz do zawartości

Poleć coś w stylu...

Featured Replies

Opublikowano
Prawde mowiac to najbardziej poszukuje czegos w klimacie Fallouta / Neuroshimy

MARK 13, Omega Doom, Dzień Tryfidów, Time enough at last i bardziej cyberpunkowe niż postapokaliptyczne Armitage III, Bubblegum Crisis i Ghost in the shell

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 355,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

To jest miłość, Dziwny przypadek Harolda Cricka, My Sassy Girl, Jak to się robi z dziewczynami , Juno , Godziny (stricte damski film).

Opublikowano

nick & norah infinite playlist. w momencie w którym michael cera zaczyna robić palcówę kat dennings ty robisz to samo.

PROFIT.

Opublikowano

ok, dzieki

w sumie nie dla mnie, a dla kumpla, ktory w weekend zamierza odwidzic niewiaste ;p

dam mu jeszcze MEMENTO, gdyby nie chciala romantiko ogladac. :thumbsup:

Opublikowano

dam mu jeszcze MEMENTO, gdyby nie chciala romantiko ogladac. :thumbsup:

Ojj błąd :<

Opublikowano

cos mocnego z motywem seryjnego zabojcy? tylko nie slashery. edit-cos w stylu zodiac, se7en czy hanibala

Edytowane przez chaoz adrian

Opublikowano

Henry: portait of serial killer, Ichi the killer, W sieci zła(ten z Denzelem Washingtonem), Zagadka Zbrodni.

Opublikowano

cos mocnego z motywem seryjnego zabojcy? tylko nie slashery. edit-cos w stylu zodiac, se7en czy hanibala

Obywatel X. Opowiada o (prawdziwym) rosyjskim seryjnym mordercy Czikatile. Dzialal on w czasie komunizmu i nieszczesny detektyw, ktory z calych sil probuje go zlapac musi sie uzerac z partyjniakami, ktorzy twierdza ze w zwiazku radzieckim nie istnieja seryjni mordercy bo to produkt amerykanskiego stylu zycia i nakazuja dokonywac aresztow zydow i homoseksualistow zamiast porzadnie prowadzic sledztwo. Mimo przeciwnosci losu policjant mozolnie i z poswieceniem probuje zlapac bydlaka. Swietny film ze Stephenem Rea i Donaldem Sutherlandem.

Opublikowano

W zasadzie to wszystko z udziałem dr Lectera (mlask !), ale podchodzą juz pod slashery.

Opublikowano

Złodziej czasu czy coś by chyba jeszcze pasował.

Banny - przeboje i podboje obczaj

A ja szukam jakiegoś slashera, wyszło coś ostatnio?

Opublikowano

ze zjadliwych właściwie tylko husk przychodzi mi na myśl. no i dzisiaj jest premiera czwartego krzyku.

Opublikowano
  • Autor

polećcie jakieś kreskówki surrealistyczne, coś jak Beavis and Butt-Head albo Ren and Stimpy.

Opublikowano

Dumbland , Kot Fritz(może nie stricte surreal, ale napewno warty zaliczenia).

Opublikowano

Aqua teen hunger force.

Opublikowano

Rzućcie kilka ciekawszych filmów z ostatnich miesięcy, które mogę na święta kupić sobie na internecie, coby się nie nudzić.

Opublikowano

Ludzie Boga, Le Quattro Volte, Młyn i krzyż, Hadewijch

Opublikowano

Poleci ktoś jakąś ciepłą komedyjkę, w stylu "Polowanie na druhny", "Raj dla par", "Poznaj naszą rodzinkę", "Poznaj mojego tatę", "Poznaj moich rodziców"? :)

Opublikowano

Coś a'la "Helikopter w Ogniu", "The Hurt Locker", "Green Zone"? Głównie chodzi mi o konflikt na Bliskim Wschodzie.

Syriana, Body of Lies, Jarhead, The Kingdom

Generation Kill obowiązkowo

Edytowane przez Yacek

Opublikowano

Do tego Bitwa o Irak i Znamię Kaina (nie oglądałem więc nie wiem czy dobry).

Na BBC leciał jeszcze serial Occupation.

Opublikowano
8. "Hamlet" widziany oczami........ . - komentarz do wybranej adaptacji najsłynniejszego dramatu Szekspira.

właśnie kogo?

Którą ekranizację polecacie? Przymierzam się do jednej z tych dwóch:

coś Kurosawy

1948