Opublikowano 31 sierpnia 201113 l no jest kosmiczny, ale... dobra nie bede zasmiecal tematu ;\ cytat 'Jak podał "Vinncenzo" - FC Porto złożyło ofertę za Nicklasa Bendtnera w wyysokości 12 mln funtów.'
Opublikowano 31 sierpnia 201113 l Mam takie pytanie (do roziego, albo do tego kto zna odpowiedź) Ile on zagrał spotkań w barwach Porto i ile sezonów tam spędził ? Edytowane 31 sierpnia 201113 l przez lukas1988
Opublikowano 31 sierpnia 201113 l BREJKING NEWS !!!!!! Redknapp spytany przez SkySports czy podpisze jeszcze dziś kontrakt z jakimś zawodnikiem odpowiedział twierdząco i zapowiedział że będzie to WIELKIE nazwisko . Podpytany o to kim może być ten zawodnik odpowiedział "Messi" i zwiał reporterom. Gość ma poczucie humoru trzeba przyznać. No i Beanyoun potwierdził ponoć na twiterze że oczekuje an medyczne w Arsenalu.
Opublikowano 31 sierpnia 201113 l 70 gier tylko w barwach a on już całuje herb klubu (patrz sygnę Roziego)? Dziwne. Ale to wątek o transferach Wróćcie do swoich transferów
Opublikowano 31 sierpnia 201113 l A Szewczenko to nawet w debiucie całował, popatrz jacy to niektórzy się nie tru i piknikowi.
Opublikowano 31 sierpnia 201113 l To nie chodzi o to czy są tru, czy piknikowi. Ale po prostu takie zachowanie mnie bawi. Klub i jego herb to świętość. I byle jaki najemnik nie może sobie go ot tak całować. Pobędzie sobie z 2 lata i zgrywa wielką identyfikację z klubem i barwami. Po czym dostanie lepszą ofertę z innego zespołu i tam robi tak samo Tak to widzę. Ty jako oglądacz telewizyjny zapewne widzisz to inaczej (jak wszystkie kibicowskie sprawy) EOT
Opublikowano 31 sierpnia 201113 l Hulk ma podpisany kontrakt do 2015 roku, więc w Porto trochę spędzi. Yossi Benayoun w Arsenalu
Opublikowano 31 sierpnia 201113 l No, jako oglądacz telewizyjny nie chodzę na stadion jak do kościoła. Jak widać niektórzy piłkarze też tak mają, i chociaż lojalność się ceni, to w sumie dobrze, bo nie wiem, ile osób płaciłoby za bilet na występ sportowy dwudziestu dwóch zakonników. Arsene dzisiaj szaleje, podpisał jeszcze Mikela Artetę. Liverpool sprowadził Craiga Bellamy'ego, a Chelsea próbuje szybko im urwać Raula Meirelesa.
Opublikowano 31 sierpnia 201113 l Meireles byłby kozackim transferem! lukas co w twojej głowie siedzi to ja nie wiem , na pewno nie mózgojad :-) ale zgadzam sie, herb klubu wolno pocałować po 20 latach gry ale lepiej zaczekac do 30 Edytowane 31 sierpnia 201113 l przez Orson
Opublikowano 31 sierpnia 201113 l Sneijder obwieścił na swoim twitterze iż zostaje na następny sezon w Interze.
Opublikowano 31 sierpnia 201113 l Jest kolejne wzmocnienie Kanonierów - Bendtner wypożyczony do Sunderlandu <ok>. No pewnie potwierdzą Artetę za niedługo. Prawie jak Hazard.
Opublikowano 31 sierpnia 201113 l Royston Drenthe Real Madryt --> Everton Ale i tak najważniejszą wiadomością dnia jest to że Lass zostaje w Realu
Opublikowano 31 sierpnia 201113 l Oficjalnie ---> Meireles w Chelsea Oficjalnie --->Arteta w Arsenalu Edytowane 31 sierpnia 201113 l przez Rausio
Opublikowano 31 sierpnia 201113 l Arsenal w końcu porobił transfery jakie należało zrobić od dawna Przyznam, ze aż tak pokaźnych zakupów się nie spodziewałem. To 8-2 ładnie majty zmoczyło.
Opublikowano 31 sierpnia 201113 l Craig Bellamy ManCity -> Liverpool Alan Hutton Tottenham -> Aston Villa Jermaine Jenas Tottenham -> Aston Villa (wypożyczenie na rok) Yakubu Everton -> Blackburn Rovers Shaun Wright-Phillips ManCity -> Queens Park Rangers Nie powiem, ciekawa końcówka okienka transferowego Edytowane 31 sierpnia 201113 l przez Figlarz
Opublikowano 1 września 201113 l Tylko Premiership kupowało wczoraj? Ciekawe transfery spoza Premiership to: Elia do Juventusu Zarate i Forlan do Interu De Guzman do Villarealu Diego do Atletico Ilicević do Hamburgu Joe Cole do Lille Matavz do PSV
Opublikowano 1 września 201113 l TU macie wszystkie transfery z najważniejszych lig . Kazdy klub IN /OUT http://footyroom.com/transfer-center/?league=epl
Opublikowano 1 września 201113 l Tylko Premiership kupowało wczoraj? Ciekawe transfery spoza Premiership to: Elia do Juventusu Zarate i Forlan do Interu De Guzman do Villarealu Diego do Atletico Ilicević do Hamburgu Joe Cole do Lille Matavz do PSV Fajny atak ma Inter. Jestem też ciekaw czy Diego "zaskoczy" w La Liga. Elia się dobrze zapowiadał a trafił do średniaka ligi włoskiej.
Opublikowano 1 września 201113 l Średniaka? Z Vidalem, Elią, Lichtsteinerem i Vuciniciem, Juve jest jednym z faworytów do mistrzostwa.