Opublikowano 30 sierpnia 200915 l Pepe to świetny stoper, o którym chyba pierwszy raz usłyszałem dopiero wtedy, kiedy Real wydał na niego 30 mln euro. O Czyrginskim też nigdy nie słyszałem, zanim nie przeczytałem, że Barca chce go koniecznie kupić. Ten klub w zeszłym roku ściągnął Gerarda Pique, który okazał się jednym z najlepszych stoperów świata, więc można mieć podejrzenie, że wiedzą, co robią. Puyol nie jest wieczny.
Opublikowano 30 sierpnia 200915 l Wróżę mu los Hleba z poprzedniego sezonu. Troche inna rola. Hleb musial dorownac niedoscignionym. A Czygrynski w superpucharze przeciw Barcelonie pokazal, ze wie o co w tym wszystkim chodzi.
Opublikowano 1 września 200915 l [na rm.pl zmienili fote Torresa na fote Xabiego więc usuwam fote ;]] Miguel Torres Real Madryt -> Getafe Real oczywiście prawo pierwokupu na dwa lata sobie zapewnił. Edytowane 1 września 200915 l przez Oran
Opublikowano 1 września 200915 l Nelson Rivas Inter Mediolan -> Livorno (wypozyczenie) Nicolas Burdisso Inter Mediolan -> AS Roma (wypożyczenie) Kerlon Inter Mediolan -> Ajax Amsterdam (wypożyczenie) Fabio Grosso Ol. Lyon -> Juventus Digao szerzej znany jako brat Kaki AC Milan -> Lecce (wyp.)
Opublikowano 1 listopada 200915 l Dominic Adiyiah, krol strzelcow tegorocznych MS do lat 20 i najlepszy gracz imprezy, w Milanie za 1,3 mln ojro.
Opublikowano 15 maja 201014 l Kevin Kuranyi Schalke 04 -> Dynamo Moskwa Sprzedawczyk - 6 mln euro za sezon dostanie.
Opublikowano 15 maja 201014 l No jak to, przeciez to mial byc hit transferowy Juventusu :potter: No właśnie;( Benitez też miał przyjść i wziąć Torresa...;(
Opublikowano 3 czerwca 201014 l Jose Mourinho Inter Mediolan --> Real Madryt SZOK Maciej Skorża Wisła Kraków --> Legia Warszawa Rafael Benitez Liverpool --> Bez klubu Edytowane 3 czerwca 201014 l przez MYSZa7
Opublikowano 6 czerwca 201014 l http://www.90minut.pl/transfery.php?id_sezon=77&runda=1 Tu cała ekstraklasa nasza jest. Na czerwono i zielono, potwierdzone. Na czarno spekulacje.
Opublikowano 8 czerwca 201014 l Transfery info Słaba jest ta strona. Jakiś cymbał tam ostatnio napisał, że Cole jest już w Arsenalu.
Opublikowano 8 czerwca 201014 l Oficjalnie już. Benitez trenerem Interu. Potwierdził to prezes Nerazurrich Massimo Moratti Edit: Adriano podpisał 3 letni kontrakt z AS Romą Edytowane 8 czerwca 201014 l przez sprite
Opublikowano 9 czerwca 201014 l Simone Pepe Udinese -> Juventus Wypożyczenie za 2.5 2.6 mln z opcja pierwokupu po sezonie za 7.5 mln. Edytowane 9 czerwca 201014 l przez Mango0700
Opublikowano 10 czerwca 201014 l Z Chelsea pożegnali się już: Joe Cole, Michael Ballack, Juliano Belletti i Miroslav Stoch(sic!) Szczególnie szkoda Ballacka i Stocha. Cole to zdrajca i już słyszę te gwizdy w meczu Chelsea - Arsenal. Nic w tym wielkiego, że odszedł, ale będzie dostawał 80.000 tygodniowo! Czyli tyle samo ile dostawał w Chelsea. Słaba ta jego miłosć do klubu.
Opublikowano 10 czerwca 201014 l Z Chelsea pożegnali się już: Joe Cole, Michael Ballack, Juliano Belletti i Miroslav Stoch(sic!) Z kolei Ballack ma grać w Interze. Sam Mourinho mówił, ze jest zainteresowany podpisaniem umowym z Michaelem. Niedługo to się już wyjaśni.
Opublikowano 11 czerwca 201014 l Miałem to właśnie wstawić MYSZa ;p niech mu się tam wiedzie. zrobił wszystko co mógł dla Kolejorza. Swoją drogą sianko Lech teraz ma, powinni się kimś porządnym wzmocnić. No ciekawy jestem kogo kupią.