Opublikowano 26 października 200816 l Co do achiva z kopaniem kurczaka - skopałem kurczaka wiele razy i mi jeszcze nie naliczyło
Opublikowano 26 października 200816 l Bo trzeba go chyba kopnac na odpowiedni dystans poprobuj. Mi wlazlo za ktoryms tam razem Edytowane 26 października 200816 l przez Zajcik
Opublikowano 26 października 200816 l Autor ""The Party Animal <-- upij 5 osób nie wiem co w tym dziwnego smile.gif"" JAK ?
Opublikowano 1 listopada 200816 l Autor ej a w achivie The Ruler Of Albion chodzi o zebranie 2.5m golda ?
Opublikowano 1 listopada 200816 l Chodzi o zbudowanie imperium nieruchomości warte 2,5mln sztuk zł - nie ma to jak wersja PL Edytowane 1 listopada 200816 l przez TheBesTia
Opublikowano 1 listopada 200816 l Autor Lol to niemożliwe. Wykupiłem w h nieruchomości i są warte tylko 900k :wink:
Opublikowano 1 listopada 200816 l Autor Albo kupuj te warte +100k, np. wieża za 250k, czy zamek za 1kk. Kupuje wszystko jak idzie. Gdzie sa te najdroższe ??
Opublikowano 2 listopada 200816 l Wieża i farma w Brightwood, rezydencja na cmentarzu, rezydencja w Bloodstone, zamek w Ogrodach Fairfax. Oczywiście żeby można było je kupić, musisz zrobić parę questów.
Opublikowano 2 listopada 200816 l jest tutaj ktos, kto chcialby sie lalkami zamienic? mam lalke lupiezca/reaver, potrza mi reszty edit: juz nieaktualne, zlapalem je wszystkie! <pokemon> Edytowane 3 listopada 200816 l przez bountyhunter
Opublikowano 8 listopada 200816 l zna ktoś jakiś sposób na szybkie farmienie kasy?Bo chcę zrobić acziwa za imperium warte 2,5mln.Napewno pierwszym krokiem jest złe zakończenie,ale co potem? jest ktoś tutaj z calakiem?Bo chyba da sie tak zrobić że ty oduczył byś sie np.1lvl czaru i przy mnie sie go znowu nauczył to bym dostał acziwa.W razie co PW,byłbym bardzo wdzięczny. Edytowane 8 listopada 200816 l przez Master JIN
Opublikowano 8 listopada 200816 l Co do kasy: - musisz wynająć dużo budynków (z czynszem +100%); - zmienić datę w konsoli na najodleglejszą (2025 rok), podczas gdy masz wyłączonego Live'a; - wejść do gry i cieszyć się z kasy, która urosła Ci przez te 17 lat Edytowane 8 listopada 200816 l przez miki77
Opublikowano 12 listopada 200816 l Jak odblokować osiągniecie The Ruler of Albion? kupilem prawie wszystkie nieruchomosci jestem burmistrzem i cigale nie ma I te jeszcze The Celebrity The New Hero
Opublikowano 13 listopada 200816 l 3 acziwy po 25GS każdy za przejście gry i wybranie odpowiedniej karty można zrobić za jednym zamachem, restartując konsole po wybraniu danej karty, wgrać checkpoint przed wyborem, wybrać następną i ponownie ta sama procedura
Opublikowano 16 listopada 200816 l Jak odblokować osiągniecie The Ruler of Albion? kupilem prawie wszystkie nieruchomosci jestem burmistrzem i cigale nie ma I te jeszcze The Celebrity The New Hero A kupiłeś juz Zamek Fairfax, wieże w brightwood i farme Gilesa?Jeżeli nie to szykuj kase i to napewno pomoże Ci w zdobyciu achievementa. Jeżeli chodzi o The Celebrity musisz zdobyć 50k pktów sławy a The New Hero musisz zrobic misje na Bower Lake.
Opublikowano 20 listopada 200816 l Jak zrobić achiva "Philantropist" żeby wysłać komuś prezent przez XLive...?
Opublikowano 20 listopada 200816 l musisz podejsc do jakiegos orba postaci ( czyli innego gracza, ktory jest akurat online ), wdac sie z nim w interakcje ( chyba sie LT wciskalo ) i wybierales 'send gift' z menu. druga postac nie musi go nawet akceptowac, wiec mozesz to zrobic na byle kim.
Opublikowano 21 listopada 200816 l musisz podejsc do jakiegos orba postaci ( czyli innego gracza, ktory jest akurat online ), wdac sie z nim w interakcje ( chyba sie LT wciskalo ) i wybierales 'send gift' z menu. druga postac nie musi go nawet akceptowac, wiec mozesz to zrobic na byle kim. Dalej tego nie kamen Czy ta osoba ma być z nami w co-op? Czy z friendlisty się to wybiera? - bo nie za bardzo tego rozumiem... EDIT: Spoko...już mam
Opublikowano 25 listopada 200816 l Macie jakiś poradnik do achów ?? Nie mogę znaleść na necie. Mam z kilkoma problem ale za dużo ich aby tutaj wymieniać.
Opublikowano 25 listopada 200816 l Niedawno sprawdzałem nie było jeszcze tego poradnika. Już się pojawił.