Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Co do achiva z kopaniem kurczaka - skopałem kurczaka wiele razy i mi jeszcze nie naliczyło :/

• Odpowiedzi 143
  • Wyświetleń 6,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Bo trzeba go chyba kopnac na odpowiedni dystans ;) poprobuj. Mi wlazlo za ktoryms tam razem

Edytowane przez Zajcik

Opublikowano
  • Autor

""The Party Animal <-- upij 5 osób nie wiem co w tym dziwnego smile.gif""

JAK ?

Opublikowano

Dajesz alkohol jako prezent

Opublikowano

Albo kupuj te warte +100k, np. wieża za 250k, czy zamek za 1kk.

Opublikowano
  • Autor
Albo kupuj te warte +100k, np. wieża za 250k, czy zamek za 1kk.

Kupuje wszystko jak idzie. Gdzie sa te najdroższe ??

Opublikowano

Wieża i farma w Brightwood, rezydencja na cmentarzu, rezydencja w Bloodstone, zamek w Ogrodach Fairfax. Oczywiście żeby można było je kupić, musisz zrobić parę questów.

Opublikowano

jest tutaj ktos, kto chcialby sie lalkami zamienic? mam lalke lupiezca/reaver, potrza mi reszty

edit: juz nieaktualne, zlapalem je wszystkie! <pokemon>

Edytowane przez bountyhunter

Opublikowano

ocb z tymi laleczkami i skąd mogę je wytrzasnąć?:D

Opublikowano

zna ktoś jakiś sposób na szybkie farmienie kasy?Bo chcę zrobić acziwa za imperium warte 2,5mln.Napewno pierwszym krokiem jest złe zakończenie,ale co potem?

jest ktoś tutaj z calakiem?Bo chyba da sie tak zrobić że ty oduczył byś sie np.1lvl czaru i przy mnie sie go znowu nauczył to bym dostał acziwa.W razie co PW,byłbym bardzo wdzięczny.

Edytowane przez Master JIN

Opublikowano

Co do kasy:

- musisz wynająć dużo budynków (z czynszem +100%);

- zmienić datę w konsoli na najodleglejszą (2025 rok), podczas gdy masz wyłączonego Live'a;

- wejść do gry i cieszyć się z kasy, która urosła Ci przez te 17 lat :)

Edytowane przez miki77

Opublikowano

Jak odblokować osiągniecie The Ruler of Albion? kupilem prawie wszystkie nieruchomosci jestem burmistrzem i cigale nie ma :/

I te jeszcze

The Celebrity

The New Hero

Opublikowano

3 acziwy po 25GS każdy za przejście gry i wybranie odpowiedniej karty można zrobić za jednym zamachem, restartując konsole po wybraniu danej karty, wgrać checkpoint przed wyborem, wybrać następną i ponownie ta sama procedura ;)

Opublikowano
Jak odblokować osiągniecie The Ruler of Albion? kupilem prawie wszystkie nieruchomosci jestem burmistrzem i cigale nie ma :/

I te jeszcze

The Celebrity

The New Hero

A kupiłeś juz Zamek Fairfax, wieże w brightwood i farme Gilesa?Jeżeli nie to szykuj kase i to napewno pomoże Ci w zdobyciu achievementa.

Jeżeli chodzi o The Celebrity musisz zdobyć 50k pktów sławy a The New Hero musisz zrobic misje na Bower Lake.

Opublikowano

Jak zrobić achiva "Philantropist" żeby wysłać komuś prezent przez XLive...?

Opublikowano

musisz podejsc do jakiegos orba postaci ( czyli innego gracza, ktory jest akurat online ), wdac sie z nim w interakcje ( chyba sie LT wciskalo ) i wybierales 'send gift' z menu. druga postac nie musi go nawet akceptowac, wiec mozesz to zrobic na byle kim.

Opublikowano
musisz podejsc do jakiegos orba postaci ( czyli innego gracza, ktory jest akurat online ), wdac sie z nim w interakcje ( chyba sie LT wciskalo ) i wybierales 'send gift' z menu. druga postac nie musi go nawet akceptowac, wiec mozesz to zrobic na byle kim.

Dalej tego nie kamen :/ Czy ta osoba ma być z nami w co-op? Czy z friendlisty się to wybiera? - bo nie za bardzo tego rozumiem...

EDIT: Spoko...już mam ;)

Opublikowano

Macie jakiś poradnik do achów ?? Nie mogę znaleść na necie. Mam z kilkoma problem ale za dużo ich aby tutaj wymieniać.

Opublikowano

www.xbox360achievements.org ... duzo szukania, faktycznie.

Opublikowano

Niedawno sprawdzałem nie było jeszcze tego poradnika. Już się pojawił.