Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Preferujecie skórzane, materiałowe czy inne?

Polećcie mi jakiś skórzany (lub imitacje skóry :)) w przystępnej cenie.

• Odpowiedzi 80
  • Wyświetleń 25,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• wieczna beka z takich portfeli, przychodzi do płacenia a typ żongluje kartami moja biedronka, club vitay, payback, 3 karty debetowe, 2 kredytowe, 7 wizytówek i zdjęcie papieża zastanawiając się, którą

• Ja portfela nie noszę. Hajs trzymam w lewej kieszeni, dokumenty w tylniej, telefon w prawej i nigdy żadnej z tych rzeczy nie zgubiłem, wiec jest <ok>.

• Zdałem sobie sprawę niedawno jak chu.jowo to wygląda i zainwestowałem w taki, w kolorze koniakowym:    http://milerszyje.pl/portfelbezpodszewki.html   prosty, elegancki, starannie szyty, na podsta

Opublikowano

Mam dżinsowy portfel, przeważnie pusty. Zabrałem siostrze, bo nie używała. W środku były jakieś malunki, które zamalowałem czarnym markerem.

Opublikowano

Ja mam skórzany mejd in edżipt o ile dobrze pamiętam. Pewnie z jakiegoś czarnucha złapanego na przemycie wielbłądów zrobili ;) Fajowy jest. Lubię go :rozmarza się:

Kiedyś miałem jakiś materiałowy, ale rozleciał się :)

Co tu polecać. Idź na targ i kup ten który Ci się podoba :) Przecież portfele nie mają wbudowanych 1000funckji [no chyba, że coś przespałem ;) ]

Opublikowano

no portfel ma Tobie słuzyc i sie nim nie chwali jak czapką przekręconą na bok czy butami darth vadera ;)

poszukaj sam czegos dla siebie.

żeby nie było - od 4 lat mam ten sam portfel - czarny, materiałowy z rotacyjnym zdjęciem jednej z 'tych takich'

Opublikowano

Ja mam czerwony materiałowy firmy SYNDROM. Kupiłem go jakieś 3 lata temu, do tej pory się ani nadruk nie rozmazał, ani portfel nie rozsypał... bo niby od czego? od przepchania kasą? ;)

Opublikowano

Skorzany. Samsonite.

Mam taka zasade jak cos chce kupic i moze to byc z tej firmy to nic innego nie wchodzi w gre. Najlepsza marka ever.

Opublikowano
Skorzany. Samsonite.

Mam taka zasade jak cos chce kupic i moze to byc z tej firmy to nic innego nie wchodzi w gre. Najlepsza marka ever.

I buty z Kryptonitu.

sry tak mi sie skojarzyło ;p

Opublikowano

XD

Tylko czarny kup! Broń boRZe czerwony!

Opublikowano

Ja mam portfel z materiału z POLO marketu za 4.99.

Działa.

Opublikowano

mam prawie-skórzany z nadrukowanym fakiem z allegro, już chyba 4 rok i trzyma się za(pipi)iście.

Opublikowano

Szczerze, to liczyłem że nosisz jakąś sakwę, albo ewentualnie portfel z runami na +40% do gold'a i +5% luck :(

Opublikowano

ja osobiście mam skórzany z Billabonga ale męczy mnie i się rozwala i mam zamiar przerzucić się na coś klasycznego.

www.tannergoods.com :)

Opublikowano

ten z napisem 'bad motherfucker' :D

Opublikowano

zwykly z diverse w czarno granatowa krate materialowy jak narazie dziala.

Opublikowano

Mam taki:

portfelvi6.th.jpgthpix.gif

Dostałem go chyba z 3 lata temu na święta. Jest skórzany, brązowy, mieszczą się i pieniądze i zdjęcia i drobne. Pasuje i do kieszeni spodni i płaszcza. Po trzech latach wytarł się tylko trochę na bokach. Polecam!

Opublikowano

czekalem na odpowiedz siary ale czuje lekkie rozczarowanie, myslalem ze posiada portfel z hartowanej stali z prywatna celą i portalem do piekla w prawej przegrodce, z wygrawerowanymi celtyckimi runami ktore ktore po przxeczytaniu zapoczatkuja koniec swiata a tu zwykly portfel skorzany :(

no offence siara :D

Opublikowano

3556sr2.jpg

Ja mam taki. Odrazu rzucił mi się w oczy podczas zakupów. ; P

Opublikowano

Aahahahha, Serge ;*

Do tej pory nosiłam same skórzane, ale stwierdziłam, że pora to zmienić. c(;

Opublikowano

1915_1.JPG

mam całkiem podobny, tylko materiał jest bardziej skórzany, sprezentowałem sobie kiedyś na urodziny, chyba z 5 lat temu, funkcjonalny, bardzo dużo przegródek na różne duperele, trochę się wytarł w kilku miejscach i w kilku go już kleiłem :P

[zaraz pewnie ktoś powiem że jest emo, gów.no prawda ;p]

a ten z Bad Mother Fucker dobry jest ? W sensie wytrzymały itp ? Bo ciałem sobie zakupić swego czasu...

Opublikowano

Jack Skellington zacnie, moja koleżanka miala z nim torbe, ale i tak nie widziala o co chodzi. Ja dostalem na święta Sanchez'a taki normalny pokaże potem.

Opublikowano
5304_1.jpg

płaski jakiś ;/

...bo ten obrazek to ni rysunek, ni ch.uj wie co...siedziałem w robocie na kompie i wkleiłem pierwszy z tym portfelem, jaki znalazłem. Ale grubości to ma ze 2, 5 cm...po wypłacie jakieś 2, 7 ;)