eunebzipula 0 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Major daj mi pare dni czasu zagramy razem new game + Cytuj Odnośnik do komentarza
hayami 18 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Dzięki za entuzjazm, serio nie trzeba:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Zcubany 0 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 ostatnio podczas ''wydawania pkt exp, , u black panienki stalem na przeciw jej i gdy odkladalem pada nacisną sie przycisk R2.... jak dostala strzala z mojej super axe w łeb to zostalo jej 1% energi , uff ale szczescie duzo nie braklo a mial bym - new game..... jak ją niechcący smyrnąłem dragon bone smasherem to jej zjechał cały pasek i kurde se myśle że dupa, new game po 40h gry, aleeeeeeee Ona wstaje i mówi że nie może zginąć w Nexusie bo jest z nim powiązana czy coś Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 a ja lubie testować na ślepej nową broń Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 177 lvl, ludzie JEST KTOŚ CHĘTNY??????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza
gandi77 23 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 System odradzania się Crystal Lizards działa według jakiegoś schematu?Te ich respawny kiedyś się kończą czy mogę se tak za nimi ganiać ile zechcę? Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 (edytowane) System odradzania się Crystal Lizards działa według jakiegoś schematu?Te ich respawny kiedyś się kończą czy mogę se tak za nimi ganiać ile zechcę? Lizard'y występują w liczbie: 1 + 1/dead boss i tak np. po zgładzeniu wszystkich boss'ów w drugim świecie, możesz ubić każdą jaszczurkę czterokrotnie (uwaga: ucieczka = zgon). Edytowane 19 Sierpnia 2010 przez stoodio Cytuj Odnośnik do komentarza
xzdunx 7 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Od wczoraj zabrałem się za ten wspaniały tytuł.... Udało mi się ubić pierwszego demona.... Damn satysfakcja jak przy żadnym innym tytule:), pytanko: zacząłem grać klasą knight; czy to odpowiednia klasa dla laika jak ja?? i od razu drugie pytanie: w co najlepiej inwestować w tej klasie: jak na razie jade na siłę, żywotność i troszkę na luck(bardzo słabe początkowe....) czy robię dobrze?? Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Ja też zaczynałem rycerzem. Z początku ładowałem w siłę, wytrzymałość i żywotność. Później doszła zręczność i inteligencja. Wszystko zależy do tego jaką postacią chcesz grać. Cytuj Odnośnik do komentarza
noxious33 71 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 (edytowane) W miarę szybko określ się, jakim typem postaci chcesz grać i ładuj konsekwentnie w potrzebne cechy. Luck'a nie ma raczej co podnosić, chyba że celujesz w posługiwanie się BlueBlood Swordem. Z jakim poziomem kończyliście pierwsze przejście gry? NG+ jest dużo trudniejsze od NG? Do nowej gry przechodzą niewykorzystane dusze bossów? Edytowane 19 Sierpnia 2010 przez noxious33 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rokkyu 4 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Do NG+ przechodzi wszystko oprócz kluczy. Ja pod koniec NG miałem ok. 90 slvl. Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 NG+ na początku mnie trochę przeraziło, tera mam 178 lvl i niedługo NG+++ tym razem samodzielnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 ok, 180 lvl, potrzebuje osoby która pomoże mi w czymś ważnym, w ramach podziękowania dostanie ta osoba 3 bronie wymagane do trofeów za cóśtamstone'y lub 3 unikalne bronie wymagane na trofeum,a to wszystko w niecałe 30 minut. jak ktoś chętny pisać na mój PSN id podany w kolumnie obok. liczę że tera ktoś napisze... a, mam wersje EU Cytuj Odnośnik do komentarza
SunsonPL 0 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Demon's Souls dostanę ok. 15 września. Myślicie, że jeszcze będę z kimś mógł pograć online w ten tytuł? Mam na myśli to, że chyba większość graczy kończą grę i będę musiał grać sam ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 ta gra nigdy się nie kończy Cytuj Odnośnik do komentarza
wojciecham 1 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Demon's Souls dostanę ok. 15 września. Myślicie, że jeszcze będę z kimś mógł pograć online w ten tytuł? Mam na myśli to, że chyba większość graczy kończą grę i będę musiał grać sam ;p Na pewno znajdzie się mnóstwo ludzi, którzy jako black phantom Cię zaatakują W Shrine of Storms to jak na razie istna plaga, na NG+ to tak mnie ze trzech atakuje podczas wizyty. Ja za pierwszym razem ukończyłem mając Soul Level 66 (znaczy miałem 68, ale boss końcowy w Boletarian Palace mnie zdegradował do 66 ), a za drugim jak grałem od początku to miałem jakiś 56, ale wtedy to już wiedziałem na co się szykować i na jaką broń (DBS i MC). Cytuj Odnośnik do komentarza
SunsonPL 0 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 To dobrze bo się na tą grę napaliłem, a bez innych graczy to trochę głupio by się grało Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 WEEEEEEEEEEE MAM PLATYNKE:D! Cytuj Odnośnik do komentarza
Dev1983 1 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 WEEEEEEEEEEE MAM PLATYNKE:D! Gratulacjeeee:thumbsup::thumbsup: Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 WEEEEEEEEEEE MAM PLATYNKE:D! Gratulacjeeee:thumbsup::thumbsup: dziękuje, tera bede miał czym kozaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 WEEEEEEEEEEE MAM PLATYNKE:D! Gratulacjeeee:thumbsup::thumbsup: dziękuje, tera bede miał czym kozaczyć Już od jakiegoś czasu kozaczysz... Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 bo nie ma to jak zrobić uniwersalną na maksa postać(wszystkie czary, cuda, pirścionki i unikalne bronie w jednym) Cytuj Odnośnik do komentarza
Dev1983 1 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 (edytowane) bo nie ma to jak zrobić uniwersalną na maksa postać(wszystkie czary, cuda, pirścionki i unikalne bronie w jednym) Hej a jaka masz wersje usa?i jaki lv .to mozemy sie zmiezyc to twoja uniwersalna postacia:rolleyes:ja mam usa.lv169 WEEEEEEEEEEE MAM PLATYNKE:D! Gratulacjeeee:thumbsup::thumbsup: dziękuje, tera bede miał czym kozaczyć Ja tez zdobylem swoja pierwsza Platynke wlasnie w Soula heh:rolleyes::rolleyes:ale troche juz czasu temu Edytowane 27 Sierpnia 2010 przez Dev1983 Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 mam ~187 lvl ale wersje EU... ale tera robię postać na pvp na jakim lvl najlepiej się zatrzymać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dev1983 1 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 mam ~187 lvl ale wersje EU... ale tera robię postać na pvp na jakim lvl najlepiej się zatrzymać? Ja sie zatrzymalem na 169 i tak stoje juz szmat czasu,i zawsze jest z kim pograc ale przewaznie wieczorkiem:thumbsup:p\ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi