ciupak32 0 Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 fanty? gdzies blisko nich leżą? Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 fanty? gdzies blisko nich leżą? Tak, niektóre nawet za blisko - musisz popisać się refleksem... Cytuj Odnośnik do komentarza
Vril_Dox 152 Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 fanty? gdzies blisko nich leżą? Tak, niektóre nawet za blisko - musisz popisać się refleksem... I to dobrym refleksem bo inaczej smok cie zeżre;) Cytuj Odnośnik do komentarza
ciupak32 0 Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 (edytowane) hm tarcze zakosiłem do reszty jest daleko ,a ogień tego smoka mnie zmiata na dół. Szkoda,że nie odlatuje już jak na początku tak btw gdzieś da się kupić lepszą broń itd? co zrobić z tą duszą phalanxa? zjeść czy zostawić? Edytowane 24 Listopada 2010 przez ciupak32 Cytuj Odnośnik do komentarza
xzdunx 7 Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 duszę zostaw będzie ci potrzebna w późniejszym etapie jeśli o porady chodzi, jakieś 2-3 strony temu były linki do poradników, zapraszam do nich ponieważ naprawdę masz w nich wszystko... Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 (edytowane) @ciupak32- jak chcesz pomocy to napisz, mogę pomóc. Masz wersję EU? Edytowane 25 Listopada 2010 przez gkihdghdhj Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Ukończyłem DS wczoraj. Ciupak32 - jeżeli chcesz aby gra była naprawde łatwa to graj w sieci. Na każdym kroku znajdziesz porady jak sobie ułatwić życie. Jedyny boss w grze jaki zabił mnie wiecerj niz 3 razy (większość sama padła podczas mojej pierwszej wizyty) to ostatni chłopek w Boletarii. Gra bardzo fajna. Polecam każdemu!! Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 chce ktoś zagrać? przyjmę niemal każdą propozycję! Cytuj Odnośnik do komentarza
Ceglash 16 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Tak się składa, że ten ostatni boss z Boletarii jest łatwy. Wystarczy tylko założyć "Thief's ring", podejść trochę do przodu i poczekać aż jegomość zacznie do nas iść. Gdy dojdzie do środka planszy, zatrzyma się i odwróci od nas. Wtedy powolnym krokiem zbliżamy się do niego i rzucamy na niego czar "Poison cloud". Teraz czekamy jego pasek spadnie do zera i to koniec tej bezstresowej walki;). Swoją drogą to na new game+ najbardziej bałem się Maneatera. Okazało się, że pokonałem go w... 5 sekund;). "Firestorm" to jednak potęga! Cytuj Odnośnik do komentarza
Antares 20 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Panowie, kupiłem grę w czwartek i wciągnęła mnie jak bagno. Z dwoma wyjątkami w postaci Mass Effect 2 i Fable 2/3 od lat żaden RPG mnie tak nie zajarał. Demon's Souls rządzi i dzieli! Z początku cholernie się zraziłem, bo ginąłem bez przerwy ale teraz jako-tako mi idzie, gram Thiefem więc głównie staram się okrążać przeciwników, a bossów prostacko kampię z łuku lub magi. Mam nadzieję, że jak będę robił kolejne przejścia gry to ogarnę i bardziej statyczne formy walki, bo coś czuję, że będę do tego tytułu wracał wiele razy Cytuj Odnośnik do komentarza
ciupak32 0 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 ja na razie dałem spokój bo wkroczyło GT5 ,ale na pewno wrócę do tej gry... Cytuj Odnośnik do komentarza
wirusek 1 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Koledzy pomożecie mi w NG ++++ zdobyć platynkę, bo już na pewno nie zdobędę już wszystkich ringów, a i wszystkich broni też na pewno nie uzbieram. Cytuj Odnośnik do komentarza
Neo3016 8 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Jaki masz lvl? Cytuj Odnośnik do komentarza
wirusek 1 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 chyba 140 Cytuj Odnośnik do komentarza
Neo3016 8 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Lol...ani w jedna ani w druga.Mam dwie postacie...jedna ma 187 a druga 110 lvl lecz level range nie dosiega wiec ja ci niestety nie pomoge Cytuj Odnośnik do komentarza
wirusek 1 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 moze dobije do tych 180:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Neo3016 8 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 (edytowane) 165 powinno wystarczyc...Jak juz dobijesz to daj znac to ci pomoge Edytowane 10 Grudnia 2010 przez Neo3016 Cytuj Odnośnik do komentarza
wirusek 1 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Pewnie tak do świąt będę dobijał Cytuj Odnośnik do komentarza
Ceglash 16 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Również bym potrzebował pomocy bo za nic nie mogę uzyskać white character tendency a jestem na new game++. Mój level to 180 i chciałbym oczywiście ten słynny Ring za White character tendency no i może pare kamieni;). W zamian mam do oddania np. pure bladestone(czytalem, że trudno zdobyć a mi wpadł 2 razy;)). Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Ceglash, co ty tu za speedrun robisz? Grami do platyny trza się delektować Cytuj Odnośnik do komentarza
Ceglash 16 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Ale u mnie w kolejce czekają jeszcze "Red dead redemption" i "vanquish" O dziwo leżą na półce bo ciągle myśle tylko o "Demon's Souls". Póki nie wpadnie platynka to chyba nie zabiorę się za nie. Dlatego to błaganie o pomoc bo chcę szybko wbić platynę i zacząć pozostale gierki;). A czasu na granie mam mało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Neo3016 8 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 White char tendency mozesz latwo zdobyc zabijajac black phantomow jako blue phantom...najprosciej jest w shrine of storms.Tam ciagle jest jakies pvp wiec dosc czesto przyzywaja blue phantomow. Pierscien ci moge pozyczyc :> ale kamieni niestety ci zadnych nie dam.Sam potrzebuje bardzo duzo Cytuj Odnośnik do komentarza
Ceglash 16 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Problem w tym, że mam 180 level i nie wiem czy będzie mi łatwo kogoś "znaleźć" do pvp. I pytanie czy nie łatwiej mi będzie zacząć grę od zera by zdobyć white character tendency? Pytanie zasadne bo na new game++ zabiłem "nauczyciela cudów"(by zdobyć przez glitcha dużo emperal stones) a wcześniej też Selen Vinland i jeszcze kogoś. Z tego co zauważyłem to te tendency przechodzi na nastepne new game więc już jestem tak "czarny", że nie wiem czy oplaca mi sie dobijać do "White" na new game+++? Cytuj Odnośnik do komentarza
wirusek 1 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Marne szanse:D Też próbuje przejść na dobrą stronę mocy:D Cytuj Odnośnik do komentarza
Neo3016 8 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Probuj pvp w 4-1 i 1-4.Lepsze to niz rozpoczynanie gry od nowa.W sumie to mozemy trade'a zrobic...jakie bronie masz wymaxowane?Pozycze ci pierscienia a ty mi jakas bron potrzebna do trofeow Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi