Jump to content

Dexter sezon 4

Featured Replies

Posted

12 grudnia wyemitowany zostanie ostatni odcinek serii trzeciej. Na wiosnę 2009 ruszają zdjęcia do kolejnego sezonu :) Oby Miguel Prado się urzymał polubiłem gościa :P

(mam jednak przeczucie, że dexter go trafi ^_^ )

• 6 months later...
  • Replies 422
  • Views 75.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• nowy plakat reklamujący S4  

• Guest _Milan_
    Guest _Milan_

zgadzam się z tokarem , w zupełności, na razie zapowiada się najgorszy sezon. A na ten konski ryj Debry już patrzec nie moge, postac ultra mega nudna. Ogolnie ten serial stracił klimat po śmierci

• Właśnie chciałem o tym napisać, ale jakoś zapomniałem. Dobry psychopata, brakuje tylko śmiechu szaleńca i przetaczającego się po niebie gromu.

No, wreszcie coś może ruszy.

Tutaj inny plakat:

1245417497779.jpg

Edited by ragus

Wg. wikipedii:

Season 4 premieres September 27, 2009

12 grudnia wyemitowany zostanie ostatni odcinek serii trzeciej. Na wiosnę 2009 ruszają zdjęcia do kolejnego sezonu :) Oby Miguel Prado się urzymał polubiłem gościa :P

(mam jednak przeczucie, że dexter go trafi ^_^ )

no patrz, zgadles

• 1 month later...

nie mam zamiaru tego ogladac(trailera rzecz jasna), napisze tylko, ze imo 3 sezon byl dosc cienki. Takie obyczajowe cieple kluchy ze srednim finalem. najlepszy byl drugi.

Zapowiada się fajnie. Tyle powiem.

mam nadzieje, ze pojawi sie jakis ciekawy serial killer a caly sezon bedzie troche lepszy od 3

no trinity killer zapowiada sie mocno, mam nadzieje ze nie powiaza go jakos ze starymi dextera bo by z deka przegfieli. W oczekiwaniu na s4 4 kniga do mnie leci

W oczekiwaniu na s4 4 kniga do mnie leci

1. Demony

2. Dekalog

3. Dylematy

4. ???

Jaki tytul?

Edited by Mejm

O w mordę, kolejnego psychola będzie grał Dick z Trzeciej planety od słońca, to musi wypalić. Ten koleś będzie się do tego nadawał jak cholera.

W oczekiwaniu na s4 4 kniga do mnie leci

1. Demony

2. Dekalog

3. Dylematy

4. ???

Jaki tytul?

dexter by design, wystarczy w google wklepac...

John Lithgow zawsze pasował mi na rasowego psychola - czekam na nowy sezon Dexa bardziej niż na finał Losta ^_^ .

O w mordę, kolejnego psychola będzie grał Dick z Trzeciej planety od słońca, to musi wypalić. Ten koleś będzie się do tego nadawał jak cholera.

gral tez kilku psycholi, mysle ze sie sprawdzi w tej roli. Mam nadzieje ze 4 sezon bedzie lepszy od mocno sredniego trzeciego.

• 2 weeks later...

no na pewno...