Opublikowano 25 listopada 200816 l 12 grudnia wyemitowany zostanie ostatni odcinek serii trzeciej. Na wiosnę 2009 ruszają zdjęcia do kolejnego sezonu Oby Miguel Prado się urzymał polubiłem gościa (mam jednak przeczucie, że dexter go trafi ^_^ )
Opublikowano 19 czerwca 200915 l No, wreszcie coś może ruszy. Tutaj inny plakat: Edytowane 19 czerwca 200915 l przez ragus
Opublikowano 22 czerwca 200915 l 12 grudnia wyemitowany zostanie ostatni odcinek serii trzeciej. Na wiosnę 2009 ruszają zdjęcia do kolejnego sezonu Oby Miguel Prado się urzymał polubiłem gościa (mam jednak przeczucie, że dexter go trafi ^_^ ) no patrz, zgadles
Opublikowano 24 lipca 200915 l nie mam zamiaru tego ogladac(trailera rzecz jasna), napisze tylko, ze imo 3 sezon byl dosc cienki. Takie obyczajowe cieple kluchy ze srednim finalem. najlepszy byl drugi.
Opublikowano 24 lipca 200915 l Trailer fajny, ale sam nie wiem - to chyba już nie to samo co 1 sezon.
Opublikowano 27 lipca 200915 l mam nadzieje, ze pojawi sie jakis ciekawy serial killer a caly sezon bedzie troche lepszy od 3
Opublikowano 28 lipca 200915 l no trinity killer zapowiada sie mocno, mam nadzieje ze nie powiaza go jakos ze starymi dextera bo by z deka przegfieli. W oczekiwaniu na s4 4 kniga do mnie leci
Opublikowano 29 lipca 200915 l W oczekiwaniu na s4 4 kniga do mnie leci 1. Demony 2. Dekalog 3. Dylematy 4. ??? Jaki tytul? Edytowane 29 lipca 200915 l przez Mejm
Opublikowano 29 lipca 200915 l O w mordę, kolejnego psychola będzie grał Dick z Trzeciej planety od słońca, to musi wypalić. Ten koleś będzie się do tego nadawał jak cholera.
Opublikowano 30 lipca 200915 l W oczekiwaniu na s4 4 kniga do mnie leci 1. Demony 2. Dekalog 3. Dylematy 4. ??? Jaki tytul? dexter by design, wystarczy w google wklepac...
Opublikowano 30 lipca 200915 l John Lithgow zawsze pasował mi na rasowego psychola - czekam na nowy sezon Dexa bardziej niż na finał Losta ^_^ .
Opublikowano 3 sierpnia 200915 l O w mordę, kolejnego psychola będzie grał Dick z Trzeciej planety od słońca, to musi wypalić. Ten koleś będzie się do tego nadawał jak cholera. gral tez kilku psycholi, mysle ze sie sprawdzi w tej roli. Mam nadzieje ze 4 sezon bedzie lepszy od mocno sredniego trzeciego.
Opublikowano 4 sierpnia 200915 l http://www.dailymotion.pl/video/xa27ze_dex...omo2_shortfilms Drugi trailer.