Posted December 7, 200816 yr Silver - Cartographer - Create and save a custom map. - Plunder - Capture a town. Gold -Bombs Away - Destroy a neutral or enemy townâ��s defense with a bomb. -Flushed Away - Use a whirlpool curse to teleport an enemy that is attacking your town. -Cherry Picker - Capture a neutral town after the enemy has destroyed its defenses. -Boom Boom - Sink two enemy ships with a single bomb. -Landlubber - Beat all easy challenges. -On the Account - Beat all medium challenges. -Freebooter - Beat all hard challenges. -Kingâ��s Pardon - Beat every challenge in the game. -Sea Legs - Win a game in Player Match. -Old Salt - Win 10 games in Player Match. Platinum Kolekcja pozostałych Swoją drogą chyba już trofea weszły w promocję gier <_< zbytnią promocję Aktualizacja: Tłumaczenie by Zeratul Bronze Trophies :3pl: Cartographer - Stwórz i zapisz custom map Bombs Away - Zniszcz neutralną albo wrogą obronę miasta za pomoca bomby Flushed Away - Użyj klątwy wiru by teleportować wroga który atakuje twoje miasto Cherry Picker - Pojmij neutralne miasto po tym jak wróg zniszczy jego obronę. Boom Boom - Zatop dwa statki za pomocą jednej bomby. On the Account - Pokonaj wszystkie medium challenges. Sea Legs - Wygraj 5 publicznych gier. Silver Trophies :2pl: Freebooter - Pokonaj wszystkie hard challenges. Gold Trophies :1pl: King's Pardon - Pokonaj wszystkie challenge w grze. Old Salt - Wygraj 50 publicznych gier online. Edited February 20, 200916 yr by Old_Kyo Aktualizacja listy ;)
December 7, 200816 yr To wkoncu sa te trofea czy je usuneli?? Nie ma i nie wiadomo kiedy i jakie będą.
December 7, 200816 yr Author News pochodzi z innych serwisów, ja tego na 100% nie potwierdzam aczkolwiek wiem iż sa z tym problemy i dobrze niechciałbym aby je wprowadzono <_<
December 7, 200816 yr na 100% takich nie będzie-same złota(nie licząc 2 srebrnych) i platynka- przejście tej gry dawałoby więcej exp do paska Trophy niż dotychczasowe pozycje retail.Nie dość,że oznaczałoby to głupotę Sony-dowolność i całkowity brak rygoru w trophies dla gier to jednocześnie sprawiłoby ,ze Age of Booty kupiłby chyba każdy...
December 7, 200816 yr platyna w grach z PSN? Jedynie Wipeout miał cuś takiego, ale to jest pudełkowa gra, bez pudełka xD, pozatym te trofea nie powiem z czego wyssane [przynajmniej wartości].
December 7, 200816 yr nie wyssane... tu masz zdjecie...http://www.trofeaps3.com/trophies/news.php?readmore=121
December 7, 200816 yr najgorsze jest to że to na prawdę zacna gra, mam ją od samej premiery i wtedy nawet nie myślałem że bądą jakiekolwiek trophies. a po jej zakupie wszystkie inne gry poszły w odstawkę i czekam na ten cholerny patch bo chętnie przejdę ją jeszcze raz ze zdwojoną przyjemnością (już teraz miałbym większość pucharków)
December 7, 200816 yr Jakby to wyszło to byłoby nieźle. wszystkie dziwki by to kupiły xD No cóż, będę śledził temat, póki co, not interested xD.
December 26, 200816 yr Wiadomo cos kiedy bedzie ten patch z trofeami?? Bo gre juz sciagnolem ale nie chce mi sie grac jak wiem ze potem bym musial przechodzic od nowa..
December 28, 200816 yr Capcom potwierdził że patch będzie w styczniu dopiero Bo pewno wysłali go do Sony w zeszły tygodniu, a pracownicy wydający certyfikaty mają wolne aż do stycznia
December 29, 200816 yr No to teraz czekać, czy będzie platyna i kupować jeśli tak xD bez przesady, kupować grę tylko dla trofeów to wypaczenie pozytywnego gamingu. AoB jest bardzo fajne samo w sobie i nie wymaga trofeów żeby w nią grać. chociaż ja na razie wstrzymałem się z dalszym przechodzeniem - kupiłem w dniu premiery, i do tej pory ugrałem tyle że miałbym jakieś 80% trofeów. teraz zagrywam się w inne gry, ale mimo że przeszedłem AoB na tyle żeby zakończyć granie w nią to na pewno jeszcze raz wezmę się za AoB jak wejdą trofea - przede wszystkim dla przyjemności jaką niesie za sobą gra a nie dla e-penisa.
December 29, 200816 yr Dla przyjemności to ja gram w RPG/multi strzelanki.... xD w reszte dla zaspokojenia trophy whoreowania
January 10, 200916 yr wiadomo co z tymi trofeami?? Dzisiaj sciagnol mi sie jakis patch ale pucharkow dalej ni ma:(
January 12, 200916 yr a mi się wydaje ,że Sony nakazało zmianą kolorów pucharków i usunięcie platyny i teraz wszyscy się głowią jak to mają zrobić by po publikacji patcha CI co zrobili trofea z platyną mieli prawidłowo zsynchronizowane trophies
January 13, 200916 yr A my czekamy i czekamy. Chociarz może to i dobrze, że narazie nie ma trophies, mam czas na inne gry Edited January 13, 200916 yr by krak2610
January 29, 200916 yr zamiast pisać zgadnijcie, bys napisał do jakiej....bo stawiam na bionic commando...miał wyjść 6 miesięcy temu xD