Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Od którego numeru zaczeliście czytać PE?

Featured Replies

Opublikowano

Numer 16. Wielka trójca tamtych czasów: Crash 3, Tomb Raider 3 i Twisted Metal 3. Już wtedy zakochałem się w PE i kupuję do teraz choć trochę numerów mi zginęło lub zniszczyło doszczętnie.

• Odpowiedzi 141
  • Wyświetleń 18,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość ALIEN_ALIEN
    Gość ALIEN_ALIEN

Mój pierwszy to 16 numer.

• Gość ALIEN_ALIEN
    Gość ALIEN_ALIEN

Mój pierwszy numer to 15 . Potem miałem trochę przerwy a regularnie zacząłem kupować od 50 numeru.

• Ja kupowałem od nr 1 do końca Ery PSX (genzy kupna pierwszego numeru nie pamiętam ale wydaje mi się, że dowiedziałem się o tym z Secret Service? )   Potem nastąpiła długa przerwa bo w sumie nie mia

Opublikowano

Mój pierwszy numer to 15 . Potem miałem trochę przerwy a regularnie zacząłem kupować od 50 numeru.

Opublikowano

Ja kupowałem od nr 1 do końca Ery PSX (genzy kupna pierwszego numeru nie pamiętam ale wydaje mi się, że dowiedziałem się o tym z Secret Service? )

Potem nastąpiła długa przerwa bo w sumie nie miałem PS2.

Wznowiłem systematyczne kupowanie od numeru grudniowego 2008 r.

Edytowane przez balon1984

Opublikowano

Zacząłem na 95 numerze a skończyłem na 115, bo sprzedałem konsole.

Teraz kupiłem 149 i 150, założyłem nowe konto na forum i jade dalej :]

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Będzie z 54 chyba. Od tego czasu kupowałem każdy (niestety rodziciele przeczytali komiksy Cysia(hiehie :D ) i postanowili spalić te dzieła szatana do numeru 69 :verymad: ), co daje...

(150-54)x6.99 (liczę starą ceną, a co mi tam ;) )

...co najmniej 671 złotych! Czyli golutki X360 :blink:

I tak było warto :)

Edytowane przez phunkracy

Opublikowano

kupilem nr 19-20-21 ( poczatki jak mialem psx)

potem nastapila przerwa

i jak kupilem ps3 to znow kupilem 148-149-150 i znow chyba zrobie 100 numerow przerwy:)

Opublikowano

Pisma konsolwe ogolnie kupuje od Wrzesnia 99 najpierw OPSM potem do 2002 Play dopoki sie przeszedl tylko na PC :P od 2002 Neo Plus w 2003 Neo i PE i potem juz tylko PE xD nie pamietam ktory to nr byl ale na okladce bylo DMC 2 xD

Opublikowano

Od ostatniego w 2009r. Na okładce był Assassin's Creed 2. Bodajże był to właśnie nr. 149.

Opublikowano

Trochę późno, bo dopiero od 83 numeru.

Edytowane przez Snake.

Opublikowano

Pierwszy numer jaki trafił w moje łapska to chyba 17. To już 11 lat. Sporo się w tym czasie zmieniło.

Edytowane przez PolChicken

Opublikowano

Od pierwszego bez żadnej przerwy.

Z tym, że niektóre numery "ledwo wyglądają".

Ja to samo z tym, ze wszystkie zamkniete w szafie (i co miesiac jeden dodawany:)) :thumbsup:

Opublikowano

Szczerze mówiąc dopiero od 114 numeru czytam, ale za to mam sporo archiwaliów :whistling: W sumie więc najstarszy numer jaki czytałem to pierwszy :potter: .

Opublikowano

Od #66 kupuję regularnie wszystkie numery choć mam też około 15szt. archiwalnych :thumbsup:

Opublikowano

#82. :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To był numer 69. Zainteresował mnie ze względu na Wind Wakera na okładce. Wcześniej nie byłem zainteresowany, bo myślałem, że to jedno z tych pism, które piszą tylko o PSX'ie:P. Tak mi się spodobało, że postanowiłem go sobie kupić, jednak regularnie zacząłem od numery 74, głównie ze względu na teksty o Gamecubie. Dziś mam 151 numer i żadnej z nowych konsol, ale PE stało się częścią mojego życia i nie wybaczyłbym sobie braku jakiegoś numeru:D.

Opublikowano

Ja zacząłem od #1 w tym, że moja przygoda z psx extreme miała swoje przerwy, raz krótsze, raz dłuższe ale ogólnie po przesiadce w 1998 na playstation zacząłem w miare regularnie ją kupować. Niestety nie mam najstarszych numerów bo w trakcie remontu mojego pokoju zostały one wyrzucone :/ (oczywiście bez mojej wiedzy) nad czym strasznie ubolewam, no ale cóż stało się. Obecnie najstarszy numer jaki posiadam to #83 jest to numer z lipca '04 i wtedy też zaczęła się moja przygoda z PS2. W tym czasie regularnie kupowałem magazyn do numeru 115 (marzec '07). Później miałem dłuższą przerwę aż do numeru 146 i do tej pory znowu kupuje regularnie, no a od grudnia posiadam PS3 Slim więc wraz z zakupem nowego playa towarzyszyło mi wznowienie czytania psx extreme, jak widać jest to nieodłączny element konsolek... przynajmniej w moim przypadku :D

Edytowane przez peter1029

Opublikowano

Ja od #4.

I regularnie do dziś (prenumerata by mi taniej wyszła, i choc raz mialem na rok to i tak wole isc i oosbiscie kupic w kiosku :) taki comiesieczny rytuał ).

Pamietam jak kupilem ten moj pierwszy numer :) Na okladce Jersey Devil. Kasa wyłudzona od mamy. I mimo ze nie mialem konsoli (pogrywalem w kafejkach) to zawsze lubilem czytac recenzje. I byla to jakas tam alternatywa dla (baczność ! ) Secret Service (spocznij.).

• 2 tygodnie później...