Skocz do zawartości

Co Cię ostatnio wyje.bało z kapci?

Featured Replies

Opublikowano

Na Habakuku prawie byłe, ale spier.doliłem po Fiszu i DePress (to bogi są, punkowe interpretacje znanych góralskich przyśpiewek). No dawajta jeszcze jakieś czarne karty ze swojej koncertowej historii.

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 243,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Byłem na Feel w Zakopcu w 2007 roku. Darmowy koncert był po Gubałówką a my z kumplami nie wiedzieliśmy gdzie się naje.bać to poszliśmy tam.

<zapalniczki w górę>

Opublikowano

Byłem na Mezo w jakimś hipermarkecie i na Łzach na wrocławskim rynku. Na Łzach było nawet pogo. No, a zeby pedalstwu stało się zadość to napisze, ze własnie słucham Beatlesów.

Edytowane przez Walter_Cronkite

Opublikowano

Byłem na Mezo w jakimś hipermarkecie i na Łzach na wrocławskim rynku. Na Łzach było nawet pogo.

Znalazłem nawet relację z koncertu:

Opublikowano
Na Łzach było nawet pogo.

To lepiej niz na Today Is The Day.

Opublikowano

cover Shizit sprawil, iz se odpalilem po paru latach przerwy Nailbomba i jest spoczko, szkoda ze zespol szybko zdechl

Opublikowano

Od kilku miesięcy nieprzerwanie Clutch

A dzisiaj to The Flying Lutenbachers - Destroy All Music.

Opublikowano

nowa płyta paramore :sweat:

Edytowane przez NerkoWiktor

Opublikowano

stachursky 2009

xD

Opublikowano

O co chodzi z ta cala nagla podnieta ze Stahurskiego skoro on takie piosenki nagrywa od poczatku kariery?

Opublikowano

cala kariere sili sie na bycie nowym Mickiewiczem?

pics or didn't happen

Opublikowano

A co tam z Mickiewicza bo ja slysze tylko fruity loopsowe hit haty i jakies disco pie rdolenie, czyli to co zawsze robil.

Opublikowano

We Are Idols - We Are Idols

Polecam. W tym temacie jeszcze chyba nie pisałem.

Opublikowano

A co tam z Mickiewicza bo ja slysze tylko fruity loopsowe hit haty i jakies disco pie rdolenie, czyli to co zawsze robil.

Opublikowano

Electric Wizard - Let Us Prey. No nie wiem dlaczego wcześniej tego albumu nie ściągnąłem.

Opublikowano

Hahahahah, przeje.bany ten Stahursky xD. To eX tez łykne z checią.