Opublikowano 20 stycznia 201015 l myslalem, ze znam juz wszystkie fajne zespoly jakie kiedykolwiek istnialy, ale dopiero teraz odkrylem fajne Mofungo
Opublikowano 21 stycznia 201015 l Cała dyskografia Horse The Band (je.bańce tworzą podkład na gameboy'u), The Dillinger Great Escape Plan (wyje.bało mnie z kapci już dawno temu choć nie mam częstej okazji słuchać), Oszukać Listopad (niezły polski hardcore) no i ostatnio gatunek Grindcore (kozak). Edytowane 21 stycznia 201015 l przez dameron
Opublikowano 28 stycznia 201015 l myslalem, ze znam juz wszystkie fajne zespoly jakie kiedykolwiek istnialy, ale dopiero teraz odkrylem fajne Mofungo i ch uj, tylko 1 album jest fajny, oszukali mnie
Opublikowano 2 lutego 201015 l LIGHTING BOLT http://www.youtube.com/watch?v=J5ZeASxPYFU Edytowane 2 lutego 201015 l przez banny
Opublikowano 4 lutego 201015 l Guzzard, no wyyebał mnie, zawsze wiedziałem ze sa fajni, ale teraz to ta rzęrząca gitara mnie urzekła, po prostu sa zayebisci ;] http://www.youtube.com/watch?v=lIVlXAHG4U8 3 kawałek jest własnie taki miło halasujacy. polecam Edytowane 4 lutego 201015 l przez caps_LOCK_masta
Opublikowano 14 lutego 201015 l Turbo - Strażnik Światła Cała płyta wy(pipi)ała mnie z kapci, kalesonów i skarpetek. Mój faworyt na płytę roku. Piękne granie..
Opublikowano 15 lutego 201015 l z kapci wyje bala mnie recenzja nowej plyty MOPDTK, w sensie ze nie wiedzialem, ze cos nowego nagrali, zasysa sie
Opublikowano 22 lutego 201015 l drugie podejscie do CABLE, jednak Austin wie kogo produkowaci gdzie spiewac. fajna muzyczka, moze byc wysoko u mnie niedlugo.
Opublikowano 23 lutego 201015 l o kur.wa zaj.ebiste ściągam już album O.o Mnie wyje.bała z kapci muzyka Chico Freemana puszczona na porządnym sprzęcie. To, jak tam nagrana jest perkusja to mistrzostwo świata, jak się włączy to już się nie wyłącza.
Opublikowano 23 lutego 201015 l Toś się obudził... Od Tiger Lillies dobry jest ten musical na podstawie twórczości Lovecrafta: