Skocz do zawartości

Co Cię ostatnio wyje.bało z kapci?

Featured Replies

Opublikowano

rozi entry-level hipster xD

Deafheaven_-_Sunbather_2013.png

Ależ to jest wspaniałe. Za pierwszym razem jednak mnie odrzuciło - to musiał być ten jeden dzień w roku, kiedy miałem dobry humor.

na sloneczko idealne
  • Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 243 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

up :banderas:

szkoda że wokal zginął w wypadku ;/ dalsze albumy to tendencja spadkowa ale najnowszy, Tocsin, jest super!

Opublikowano

7fb6b99c.jpg

jak wam sie podoba nowe lightning bolt?

Opublikowano

nie się nie podoba, nie ogarniam ;/ ale może muszę się przysłuchać jeszcze

Opublikowano

Koncert AC/DC wyyebal mnie nie tylko z kapci ale też z zasznurowanych butów, co oni wyprawiają w tym wieku to ja nawet nie.

Edytowane przez mars75

Opublikowano

Koncert AC/DC wyyebal mnie nie tylko z kapci ale też z zasznurowanych butów, co oni wyprawiają w tym wieku to ja nawet nie.

Byłem, to było słabe, pierwszy i ostatni mój raz na Narodowym, akustyka tam nie istnieje.
Opublikowano

Na płycie podobno był dramat ja bylem na trybunach wysoko i bylo mocarnie. No i pamiętaj o zamknietym dachu bo burza była ostra. Tak czy inaczej na metallice w zeszlym roku bylo tragicznie.

Edytowane przez mars75

Opublikowano

Zgrałem pliki ze starego dysku (w użytku do ok. 2009 roku) i znalazłem tam taką perełkę.

Opublikowano

Zgrałem pliki ze starego dysku (w użytku do ok. 2009 roku) i znalazłem tam taką perełkę.

jezus jak ja nie lubię czegoś takiego.

Opublikowano

To wy(pipi) stąd. :cool:

:lapka:

Opublikowano

a mi to

stary kawalek ale jary, pewnie dlatego bo dntel srogo wyprzedzil swoje czasy

Edytowane przez Sugan

Opublikowano

Czekam na nową płytkę Dimmu.

Kiedyś miałem ma fejsie takiego świra, co pisał, że zna Shagratha, czy Silenoza z DB. A raz pisze, że ma jakąś tajemnice, niusa, pytam o co chodzi. A on mówi, że Silenozowi się syn urodził, ale żebym nikomu nie mówił. Ja je.bie xd