Manor 645 Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 tak z ciekawości, jak się zakłada takie spodnie, jak ten typ/typiara po lewej? Rozcina się nogawki, a potem jak już się założy, to się zszywa? wrzucenie tego zdjęcia to porażka maksymalna ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
superment 6 Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 ja chodze praktycznie tylko w rurkach, są wygodne i rozciągliwe, nie wiem co Cie dziwi w takich spodniach Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Właśnie też szukam takiej krótkiej, skórzanej katanki - wiecie gdzie można coś ciekawego dostać i w cenach dla plebsu? I jeszcze takiej old-schoolowej brooklyn style w romby z czerwonym/czerwonym w kratę podszyciem (?) niczym Ill Bill w klipie do "Chasing The Dragon". Ale to chyba tylko na Świebo dostane teraz bo nikt już nie robi takich ciuchów tym bardziej w Polszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
superment 6 Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 taka rombową szmate widziałem swego czasu w lumpie, powinni do niej w zestawie dawać adidasy superstary haje! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Grzegosz Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 pozdro 600 dla kogos kto chce kupic spodnie z napisem ci'po wpis Podobnie jest z ubraniami z napisem Diesel, a jednak ludzie to noszą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dziewiątek 88 Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 dzizas, jakaś nowa moda na te skórzane kurteczki. nawet u mnie na wsi wszyscy w takim czymś łażą, po zimie był wysyp tych szmat. fajnie wyglądają grupki licealistów w takich samych kurtkach crystal castles Cie ratuje ziomuś jak wyjdziesz na ulice w białych butach+czerwone rurki+taka kurtka to gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza
norbiteos 1 Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 ja chodze praktycznie tylko w rurkach, są wygodne i rozciągliwe, nie wiem co Cie dziwi w takich spodniach nie wiem jak tobie ale mnie cisna w kroczu...moze ty nic tam nie masz i dlatego dobrze ci sie w nich chodzi? a kurtki sa w zarze czarne i brązowe w sumie wiosna bylo tego od zaj3bania w sklepach i pewno jeszcze sporo tego jest tylko trzeba poszukac. Cytuj Odnośnik do komentarza
superment 6 Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 (edytowane) ja chodze praktycznie tylko w rurkach, są wygodne i rozciągliwe, nie wiem co Cie dziwi w takich spodniach nie wiem jak tobie ale mnie cisna w kroczu...moze ty nic tam nie masz i dlatego dobrze ci sie w nich chodzi? a kurtki sa w zarze czarne i brązowe w sumie wiosna bylo tego od zaj3bania w sklepach i pewno jeszcze sporo tego jest tylko trzeba poszukac. dzieki za info btw. może po prostu jesteś za gruby na rury? Edytowane 11 Września 2009 przez superment Cytuj Odnośnik do komentarza
norbiteos 1 Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 ja chodze praktycznie tylko w rurkach, są wygodne i rozciągliwe, nie wiem co Cie dziwi w takich spodniach nie wiem jak tobie ale mnie cisna w kroczu...moze ty nic tam nie masz i dlatego dobrze ci sie w nich chodzi? a kurtki sa w zarze czarne i brązowe w sumie wiosna bylo tego od zaj3bania w sklepach i pewno jeszcze sporo tego jest tylko trzeba poszukac. dzieki za info btw. może po prostu jesteś za gruby na rury? może po prostu jestem facetem? a tak serio moim zdaniem rurki są totalnie dla pedałów no offence ostatnio w manufakturze widziałem kolesia w rurkach i moge spokojnie stwierdzić ze był pedałem. w ogole jaki heteroseksualny mężczyzna nosiłby rurki? Cytuj Odnośnik do komentarza
superment 6 Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 ja chodze praktycznie tylko w rurkach, są wygodne i rozciągliwe, nie wiem co Cie dziwi w takich spodniach nie wiem jak tobie ale mnie cisna w kroczu...moze ty nic tam nie masz i dlatego dobrze ci sie w nich chodzi? a kurtki sa w zarze czarne i brązowe w sumie wiosna bylo tego od zaj3bania w sklepach i pewno jeszcze sporo tego jest tylko trzeba poszukac. dzieki za info btw. może po prostu jesteś za gruby na rury? może po prostu jestem facetem? a tak serio moim zdaniem rurki są totalnie dla pedałów no offence ostatnio w manufakturze widziałem kolesia w rurkach i moge spokojnie stwierdzić ze był pedałem. w ogole jaki heteroseksualny mężczyzna nosiłby rurki? masz klapki na oczach, myślisz stereotypami jak typowy polaczek Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtusior 1 Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 ja chodze praktycznie tylko w rurkach, są wygodne i rozciągliwe, nie wiem co Cie dziwi w takich spodniach nie wiem jak tobie ale mnie cisna w kroczu...moze ty nic tam nie masz i dlatego dobrze ci sie w nich chodzi? a kurtki sa w zarze czarne i brązowe w sumie wiosna bylo tego od zaj3bania w sklepach i pewno jeszcze sporo tego jest tylko trzeba poszukac. dzieki za info btw. może po prostu jesteś za gruby na rury? może po prostu jestem facetem? a tak serio moim zdaniem rurki są totalnie dla pedałów no offence ostatnio w manufakturze widziałem kolesia w rurkach i moge spokojnie stwierdzić ze był pedałem. w ogole jaki heteroseksualny mężczyzna nosiłby rurki? żałosny stereotyp. chyba masz sporo kompleksów, skoro tak mówisz Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 pozdro 600 dla kogos kto chce kupic spodnie z napisem ci'po wpis Podobnie jest z ubraniami z napisem Diesel, a jednak ludzie to noszą. tu się nie zgodzę bo diesel robi fajne ciuchy zazwyczaj. W dodatku większość jest bez jakichś oczo(pipi)nych napisów Diesel więc luz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Grzegosz Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Nie interesuje mnie to, jakie ciuchy robią. Dizel to dizel. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtusior 1 Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 diesel to jednak nie 'kutaso' albo inny 'anals' Cytuj Odnośnik do komentarza
norbiteos 1 Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 może i żałosny stereotyp nie zaprzeczę, kompleksami staram się nie przejmować i pewnie iść przez życie po prostu wyraziłem swoją opinie na temat kroju spodni. nie lubię pedałów i nie lubię pedalstwa, możecie uznać to za zaściankowe i polaczkowe ale nic tego nie zmieni. ale to nie temat na takie rozmowy. co do tematu: szukam jakiegoś fajnego casualowego zestawu koszula i krawat śledź, takiego na rozmowy z klientem i wieczorne wyjście na piwo z kumplami, zaproponujcie jakieś fajne dobranie kolorów najlepiej w postaci fotki bo ja jestem w tym kiepski (znaczy w dobieraniu kolorów) Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 jestes prowokacją superment, ye, taka kurtka tez by mi sie przydala, mimo, ze mam juz czarna skore.. niby sa sciagacze jakw blzuahc ,ale nie chce ich rozciaganac by pozinej sie topic w tym Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 może i żałosny stereotyp nie zaprzeczę, kompleksami staram się nie przejmować i pewnie iść przez życie po prostu wyraziłem swoją opinie na temat kroju spodni. nie lubię pedałów i nie lubię pedalstwa, możecie uznać to za zaściankowe i polaczkowe ale nic tego nie zmieni. ale to nie temat na takie rozmowy. co do tematu: szukam jakiegoś fajnego casualowego zestawu koszula i krawat śledź, takiego na rozmowy z klientem i wieczorne wyjście na piwo z kumplami, zaproponujcie jakieś fajne dobranie kolorów najlepiej w postaci fotki bo ja jestem w tym kiepski (znaczy w dobieraniu kolorów) zgadza się, pojdzmy dalej, udzielanie się w tym temacie też jest pedalskie, bo prawdziwy facet nie potrzebuje rad innych facetów jak sie w co ubrać. Pewnie się ze mna zgodzisz Cytuj Odnośnik do komentarza
norbiteos 1 Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 imo każdy ma wytyczone granice "pedalstwa" przez siebie dla was chodzących w rurkach będzie to lizanie się z facetem a dla mnie już będą to czerwone spodnie husty na szyjach i rurki. gdyby była to prowo to spinał by się i dążył do napinki a tak nie jest bo ton moich wypowiedzi jest spokojny. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Gadanie o pedałach jest dla pedałów. Widocznie ktoś ma jakiś uraz na tym punkcie, bo normalny facet nie pisze w co drugim poście o gejach. A rurki to spodnie przeznaczone dla jakiejś subkultury chyba, podobnie jak białe bluzy z kapturem z napisem adidas są dla dresów, a sweterki w serek dla nerdów. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 No czerwone rurki to może kiedyś tam były przypisane do jakiejś subkultury, ale teraz się zdewaluowały pod wpływem szerzącego się pedalstwa <krypto>. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 szukam kurciwa skórzanego, obcisłego ze ściągaczami. takiego jak na tym zdjęciu i takich białych cichobiegów: nie orientuje się ktoś czy w H&M są jeszcze czerwone rurki, czy przeminęły razem z ostatnią kolekcją? hilfe wf,uj wypasna ta kurtawa, jak natraficie na cos takiego na allegro czy inny sklep online dajcie znac ps. norbiteos, jestes skejtem/dresem? Cytuj Odnośnik do komentarza
norbiteos 1 Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 zwariowałeś? noszenie dresów uważam za szczyt debilizmu, ale niestety staje się to powoli strojem narodowym polaków. a jeśli przez słowo skejt rozumiesz ta naszą polską parodie luźnych strojów wprost z Brooklynu noszonych przez czarnuchów to tym też nie jestem. chodzi mi oczywiście o noszenie dresów na co dzień po ulicy bo nie wyobrażam sobie grac w piłkę na jeansach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 czyli jaka subkulture reprezentujesz tudzież jaki styl ubierania sie preferujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza
superment 6 Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 z jego postów wynika, że reprezentuje szarą mase Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtusior 1 Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 tak najłatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi