Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Szukam szmaty,

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 175,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak mozna chodzic w trampkach majac wiecej niz 15 lat?

• Oj grubasku nie każ mi cię dissowac znowu, bo ostatnio tak napłakałeś, że jak odparowało to teraz w całej Polsce pada .

• Tak. Pedalstwo

Opublikowano

Ewentualna alternatywa - owinać się workiem na śmieci.

Opublikowano

W jakich sklepach znajdę takie nieco z szerszych portek? Tylko nie jakieś mega szerokie tylko takie fajne luźne, żeby się elegancko śmigało. W sk8shopach są takie?

Opublikowano

Nie wiem dokładnie o jakie Ci chodzi, ale w Zarze widziałem nieco szersze. Kupiłem też.

Opublikowano

No normalnie, są rurki, są proste i są na pewno też taki z szerszymi nogawkami delikatnie zwężonymi u dołu (bo przecież nie dzwony). gdzie takie dostać...

Opublikowano

mainline-66.jpg

Koszula w kratę, musi być niebieska jak ta wyżej. W jakiś sieciówkach są aktualnie? Roboczych w tym kolorze jest mnóstwo, ale źle leżą.

Opublikowano

Poszukaj w big starze.

Opublikowano

w reserved cos takiego chyba tez maja teraz

Opublikowano

teraz dużo firm sb robi takie. DC, Malita, Nike SB. Poszukaj w jakiś internetowych skateshopach. Inna sprawa, że ceny są zaporowe, ja kupiłem swoją na bazarze w podobnym stylu (luźniejsza, krótkie rękawy)

Opublikowano

Nie szmaty, a okularów. Zna ktoś coś podobnego (najlepiej niemal identycznego) do Wayfarerów Rb2132? Za(pipi)iście mi się podobają, ale szkoda mi tyle kasy na oryginały. Nie chodzi mi o jakieś tanie chińskie podróbki.

Zdjęcie poglądowe:

al-pacino-and-ray-ban-2132-wayfarer-sunglasses-gallery.jpg

Opublikowano

Szukam t-shirtów jak najlepszej jakości i w dobrej cenie. Niekoniecznie jednokolorowe, ale bez żadnych grafik i napisów.

Dawajcie jakieś marki, sklepy sam sobie znajde :}

fruit of the loom już znam.

Opublikowano

Nie wiem czy przecena w h&m jest ogólno polska, ale w Legnicy t-shirty (kilkanaście kolorów bez nadruków) były po 19.90

Opublikowano

Szukam parki w kolorze piaskowym, coś w stylu tej z ZARY:

0518466707_1_1_3.jpg?timestamp=1300114803060

Tylko tańszego.

Pomożecie, prawda?

Edytowane przez Cethu

Opublikowano

Nie wiem czy przecena w h&m jest ogólno polska, ale w Legnicy t-shirty (kilkanaście kolorów bez nadruków) były po 19.90

Zawsze były w tej cenie. Są też trochę lepsze gatunkowo po 29,90, też w wielu kolorach.

Opublikowano

Szukam t-shirtów jak najlepszej jakości i w dobrej cenie. Niekoniecznie jednokolorowe, ale bez żadnych grafik i napisów.

Dawajcie jakieś marki, sklepy sam sobie znajde :}

fruit of the loom już znam.

jerzees

Opublikowano

mainline-66.jpg

Koszula w kratę, musi być niebieska jak ta wyżej. W jakiś sieciówkach są aktualnie? Roboczych w tym kolorze jest mnóstwo, ale źle leżą.

Reserved, były z miesiąc temu podobne.

Edytowane przez MaroS

Opublikowano

jakiej jakosci sa allegrowe gajery szyte na miare w cenach 250-350? szukam czegos relatywnie taniego na mature, ewentualnie gdzie polecacie kupowac

Opublikowano

jakość pewnie proporcjonalna do ceny. Jak na miare to imo tylko u krawca, na pewno masz jakiegoś dobrego w okolicy.

Opublikowano

Modnisie, polećcie mi jakąś fajną skórę w stylu jak ramoneska. Przeglądałem allegro, ale nie ma nic ciekawego...

Opublikowano

Ostatnio w zarze widziałem fajną za niecałe 4 stówki.