Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Szukam szmaty,

Featured Replies

Opublikowano

Czym jest dla Ciebie "niedrogie" ?

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 174,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak mozna chodzic w trampkach majac wiecej niz 15 lat?

• Oj grubasku nie każ mi cię dissowac znowu, bo ostatnio tak napłakałeś, że jak odparowało to teraz w całej Polsce pada .

• Tak. Pedalstwo

Opublikowano

Akurat tą stronkę chciałem pominąć -__- Nie z powodu złej opinii, zwyczajnie chciałem czegoś innego.

Opublikowano

Szukam koszulki evil sun z napisem "we r one" Taka w jakiej Slim Charles lubił śmigać w the wire? Wie ktoś gdzie mogę taka dostać ?

Opublikowano

w jakim sklepie są fajne czapki z daszkiem albo w google ?

Opublikowano

jakoś widze same z new ery i super elo napisem LA albo NY nigga i nalepkami

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zwracam się do szanownych forumowiczów z prośbą o pomoc. Otóż ozłocę osobę, która znajdzie mi jakiś polski sklep, który ma na stanie okulary Vans Big Worm w kolorze czarnym. Proszęęęęęęęęęęęęęęę

Opublikowano

Witam. Czemu nie można ostatnio kupić żadnej bluzy bez kaptura. Wszędzie je wpychają nawet widziałem je już w cardiganach.

Co jest takiego w nich fajnego, to że kaptur wystaje np spod kurtki jak garb u wielbłąda?

Dlatego szukam sklepu może być internetowy gdzie kupię zwykłą bluzę, bluzkę bez tych kapturów.

INB4:BAZAR

Opublikowano

www.bluzybezkapturow.pl

Opublikowano

Zwracam się do szanownych forumowiczów z prośbą o pomoc. Otóż ozłocę osobę, która znajdzie mi jakiś polski sklep, który ma na stanie okulary Vans Big Worm w kolorze czarnym. Proszęęęęęęęęęęęęęęę

http://ataf-shop.home.pl/pl/p/Okulary-Vans-Big-Worm-Shades-Black-Marble-Spring-2011/2131 te ?

Opublikowano

To jest black marble z takimi białymi śladami jak po spermie, a chodziło o black black. Zresztą już nieważne, kupiłem inne. Dzięki za dobre chęci.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jakie polskie stronki ze spodniami slim itp.oprócz supersklep.pl czy answear.com?

Opublikowano

szukam bejsbolówki (kurtki/bluzy) ze skórzanymi rękawami. Fajnie jakby było w polskim sklepie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dobre okulary przeciwsłoneczne do 300 złotych? Ray-Bany odpadają, bo są dla hołoty. Fajnie jakby były podobne do Persoli 649

Persol-649.jpg

Ewentualnie, warto pochodzić po sieciach salonów optycznych typu vision express? Jest tam duży wybór?

Opublikowano

jakis sklep z tanimi tiszertami? na ninety eight przegapilem wyprzedaz

Opublikowano

Na kwejku.