Skocz do zawartości

Resident Evil 5

Featured Replies

Opublikowano

Kumplowi odechciało się grać a gra samemu trochę ssie - ktoś chętny na coopa (gold)? Zaznaczam że to moje pierwsze przejście więc bez skipowania cutscenek. Mam headset.

• Odpowiedzi 55
  • Wyświetleń 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• w XMB klikasz w profil danej osoby i tam masz opcję zaproszenia do gry, tylko ten ktoś musi mieć chyba włączona grę, nie pamietam dokładnie

Opublikowano

Ja mógłbym pograć. Mam zwykłą wersję, nie wiem czy to będzie problemem, bo Figaro wyżej pytał o to z jakichś powodów.

Opublikowano

Jeśli Square się wykruszy to ja również mogę. Mam wersję Gold więc można i dodatki zrobić w co-opie. Wypróbowałbym w końcu tą moją słuchawkę bo nigdy jeszcze nie grałem na PS3 po sieci z komunikacją.

Opublikowano

Garam, a nie lepiej było by Ci pierwsze przejście zaliczyć z kimś kto nie zna gry na pamięć ? ;)

Yap, jakbyś chciał ograć dodatki (szczególnie Lost in Nightmares) to też chętnie poszpilam.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Hello.
Tak szukam i szukam tematu o RE w wersji singielkowej i nie mogę znaleźć, więc spytam tu.
Odkurzam "Residenta", gram czasami online z typkami, a jak wiadomo PSN działa na przerobionych, zhackowanych konsolach.
Podejrzewam że grałem z jakimś cziterem, albo to jakiś bug:
- w miejscu gdzie czeka na nas zasadzka* - okrąg do którego wpadają zombiaki, wkradł się bug, bo ani ja - ani typ nie byliśmy w tym okręgu. Cutscenka i tak się włączyła, ale nie byliśmy w zamierzonej przez twórców pułapce. Wystarczyło rzucić kilka granatów i po sprawie:), typka rozłączyło, zostałem zabity i w swoich przedmiotach miałem złote jajko.
Item chyba jakiś unikatowy - mogę odnawiać energię w nieskonczoność (czuję się nieco jak cziter).
I teraz jak gram z kimś, to ciągle odnawiam sobie energię, bo boję się wybrać "give" z myślą że oddam typkowi ten unikalny przedmiot. Po wybraniu "give" stracę przedmiot, czy tylko odnowię mu energię? Proszę odpisać i nie robić sobie żartów, co bym nie stracił tego "ułatwienia" :).

* - spoiler nie spoiler, ostatnio w PE pojawiają się jakieś dwa wyrazy dot. fabuły i na forum wszyscy się bulwersują o spoilowaniu. WTF. To temat na osobny topic (?), ale denerwują te wypowiedzi. Kiedyś tego nie było, a Czytelnicy chcieli dowiedzieć się jak najwięcej z recenzji (nie dwudziestu filmów wypuszczonych przed premierą gry). I to jeszcze gry takie krótkie, a filmy przed premierą coraz dłuższe :)

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

Jakby co to tu masz główny temat :)

Co do twojego pytania to piszesz o pułapce w rozdziale 3-1 ? Na pewno można to włączyć jak tylko jedna osoba jest w środku (po podniesieniu magnum). Więc  może kompan wyszedł stamtąd.

Z tym złotym jajkiem to jakiś bug pewnie, bo po jego zjedzeniu (odnowienie energii) powinno zniknąć z inwentarza. Jak dasz je kompanowi to go nie będziesz miał. No chyba, że tu też gra tego nie wyłapie do końca i zostanie u Ciebie.

No i tak jakby to jesteś cziterem  :P Poza tym nie warto zajmować jednego miejsca w inwentarzu. Nie lepiej zabrać dodatkowego shotguna albo snajperkę ?