Jump to content

Resident Evil 5

sakiu

Recommended Posts

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A wie ktos co sie dzieje?Wiele razy probowalem sie z kumplem polaczyc ale sie nie dalo.Na 20 prob udalo nam sie chyba ze 3 razy.Zapewne wina polaczenia/neta ale jak udalo nam sie w koncu zagrac to u mnie 2 kompy byly podlaczone do neta wraz z ps3 i jakos sie polaczylismy(i gralo sie bez lagow)

• 2 weeks later...
Guest mevek
Posted

jestem za...

tylko w tym przypadku musimy mieć kontakt ze sobą, a co za tym idzie... headset.

bez niego ani rusz. wszystkie akcje biorą w łeb ;)

Posted (edited)

Ja tez sie pisze na wspolna gre! ;D

Headset oczywiscie posiadam tylko ostrzegam odrazu - po dluzszej sesji ciezko ze mna wytrzymac ;P

No i jeszcze jedno - ja gram sheva ;P

Invite'y slac na XM16E1__PL (wersja dla specjalnych inaczej - podwojne "_")

Edited by XM16E1
  • 2 weeks later...
Posted

ktoś chętny na COP ? na najwyższym poziomie? gierkę już ukończyłem więc możemy ją przejsc w jedną noc w 2 osoby ;] fajna sprawa że po ukończeniu gry zostają nam wszystkie bronie i znalezione przedmioty możemy wystartować z NOWA GRA+ jak by ktos chetny to zapraszam PI ID Boro1989PL fajnie gdyby 2 osoba posiadała headset ułatwiło by to komunikacje

• 3 weeks later...
Guest mevek
Posted
gram co-op na poziomie veteran lub professional. preferowane inf. ammo na off. ew. jak ktoś potzrebuje pomocy przy trophy to pisać.

skoorzystam z twojej rady i zapytam o "zlote jajko" gdzie moge owe znalezc??? miedzy kurami na pewno nie ma, szukalem...

Posted
gram co-op na poziomie veteran lub professional. preferowane inf. ammo na off. ew. jak ktoś potzrebuje pomocy przy trophy to pisać.

skoorzystam z twojej rady i zapytam o "zlote jajko" gdzie moge owe znalezc??? miedzy kurami na pewno nie ma, szukalem...

Chapter 3.1 gdzie plywa sie lodka , na srodku mapy znajduje sie wysepka ,a na niej domek ,kurnik i masa kur.Poczekaj chwile ,a na pewno ktoras zniesie gold egg.

Posted
z tym ze jesli chodzi o golden egg to jest rondom na maxa. mozesz miec szczescie i od razu bedzie , a czasem to i przez 2 godziny bedziesz zbierac zwykle jaja :D

serio? no to ja miałem szczęście ;)

Posted
Ta, Szczegolnie jak sie probuje ze mna to wpada odrazu :) Prawda Posnaniak :D

BTW noobie. Kup sobie nowa gre. Bo jak cioles 2 lata w res1 to bedzie to samo z RE5

mozesz sobie odpuscic ten nachalny marketing. moze jakis przekaz podprogowy ,a nie takie otwarte namawianie na zakup ,w dodatku pewnie jescze u ciebie :P

• 3 weeks later...
Posted

Poszukuje kogoś "świeżego" do co-opa. Pisząc świeżego mam na myśli kogoś kto nie dołączy do gry z kompletnym arsenałem i toną apteczek. Grę dostałem dopiero dzisiaj więc chciałbym zobaczyć wszystko po kolei.

• 5 weeks later...
Posted (edited)

Pomoże mi ktoś zabić tego potwora na windzie na pro ? Jak gram sam sheva mi ciągle ginie a jak zhostuje grę to nikt się nie dołącza.

Edited by Gromi