February 2, 200917 yr Jak ktoś chce pośmigać co-opa to niech mnie dodaje ;p mam 30 minutek na grę w tej chwili ale ja gram sheva! xD
February 6, 200917 yr Zagram z kimś co-opa w demo. jak co to mnie dodajcie to moge zagrać w wolnej chwili
February 9, 200917 yr Ja też chętnie zagram. Moje id to Groomi . Siedzę prawie bez przerwy bo mam ferie. Edited February 14, 200917 yr by Gromi
February 15, 200917 yr A wie ktos co sie dzieje?Wiele razy probowalem sie z kumplem polaczyc ale sie nie dalo.Na 20 prob udalo nam sie chyba ze 3 razy.Zapewne wina polaczenia/neta ale jak udalo nam sie w koncu zagrac to u mnie 2 kompy byly podlaczone do neta wraz z ps3 i jakos sie polaczylismy(i gralo sie bez lagow)
March 1, 200917 yr Jak wyjdzie pełna wersja gry to chętnie z kimś zagram co-op bez różnicy jaką postacią. PSN ID pod zdjęciem. Pzdro. Edited March 1, 200917 yr by nemesis1
March 1, 200917 yr jestem za... tylko w tym przypadku musimy mieć kontakt ze sobą, a co za tym idzie... headset. bez niego ani rusz. wszystkie akcje biorą w łeb
March 1, 200917 yr Ja tez sie pisze na wspolna gre! ;D Headset oczywiscie posiadam tylko ostrzegam odrazu - po dluzszej sesji ciezko ze mna wytrzymac ;P No i jeszcze jedno - ja gram sheva ;P Invite'y slac na XM16E1__PL (wersja dla specjalnych inaczej - podwojne "_") Edited March 1, 200917 yr by XM16E1
March 14, 200917 yr ktoś chętny na COP ? na najwyższym poziomie? gierkę już ukończyłem więc możemy ją przejsc w jedną noc w 2 osoby ;] fajna sprawa że po ukończeniu gry zostają nam wszystkie bronie i znalezione przedmioty możemy wystartować z NOWA GRA+ jak by ktos chetny to zapraszam PI ID Boro1989PL fajnie gdyby 2 osoba posiadała headset ułatwiło by to komunikacje
March 17, 200917 yr witam, ktoś chetny do co-op'a na poziomie veteran? jesli tak zapraszam. psnid c2h5oh, lub gg 4334370.
April 6, 200917 yr gram co-op na poziomie veteran lub professional. preferowane inf. ammo na off. ew. jak ktoś potzrebuje pomocy przy trophy to pisać.
April 14, 200917 yr gram co-op na poziomie veteran lub professional. preferowane inf. ammo na off. ew. jak ktoś potzrebuje pomocy przy trophy to pisać. skoorzystam z twojej rady i zapytam o "zlote jajko" gdzie moge owe znalezc??? miedzy kurami na pewno nie ma, szukalem...
April 14, 200917 yr gram co-op na poziomie veteran lub professional. preferowane inf. ammo na off. ew. jak ktoś potzrebuje pomocy przy trophy to pisać. skoorzystam z twojej rady i zapytam o "zlote jajko" gdzie moge owe znalezc??? miedzy kurami na pewno nie ma, szukalem... Chapter 3.1 gdzie plywa sie lodka , na srodku mapy znajduje sie wysepka ,a na niej domek ,kurnik i masa kur.Poczekaj chwile ,a na pewno ktoras zniesie gold egg.
April 17, 200917 yr z tym ze jesli chodzi o golden egg to jest rondom na maxa. mozesz miec szczescie i od razu bedzie , a czasem to i przez 2 godziny bedziesz zbierac zwykle jaja
April 17, 200917 yr Ta, Szczegolnie jak sie probuje ze mna to wpada odrazu Prawda Posnaniak BTW noobie. Kup sobie nowa gre. Bo jak cioles 2 lata w res1 to bedzie to samo z RE5
April 17, 200917 yr z tym ze jesli chodzi o golden egg to jest rondom na maxa. mozesz miec szczescie i od razu bedzie , a czasem to i przez 2 godziny bedziesz zbierac zwykle jaja serio? no to ja miałem szczęście
April 17, 200917 yr Ta, Szczegolnie jak sie probuje ze mna to wpada odrazu Prawda Posnaniak BTW noobie. Kup sobie nowa gre. Bo jak cioles 2 lata w res1 to bedzie to samo z RE5 mozesz sobie odpuscic ten nachalny marketing. moze jakis przekaz podprogowy ,a nie takie otwarte namawianie na zakup ,w dodatku pewnie jescze u ciebie
May 4, 200916 yr Poszukuje kogoś "świeżego" do co-opa. Pisząc świeżego mam na myśli kogoś kto nie dołączy do gry z kompletnym arsenałem i toną apteczek. Grę dostałem dopiero dzisiaj więc chciałbym zobaczyć wszystko po kolei.
June 7, 200916 yr jeśli ktoś chętny do gry na veteranie, ma headseta i chce zdobywać trofea niech mnie dodaje do listy i zaprasza do gry, ID Davidkoz
June 9, 200916 yr Pomoże mi ktoś zabić tego potwora na windzie na pro ? Jak gram sam sheva mi ciągle ginie a jak zhostuje grę to nikt się nie dołącza. Edited June 9, 200916 yr by Gromi
June 10, 200916 yr Pomoże mi ktoś zabić tego potwora na windzie na pro ? Jak gram sam sheva mi ciągle ginie a jak zhostuje grę to nikt się nie dołącza. odezwij sie na psn