Texz 670 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Ostatni challenge SHARPSHOOTER. Też to mam. Zrobię to na gatling gunie. Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Słupek, w sumie to do wszystkich 3 wymienionych Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Na ten challenge jest prosty sposób w Pike's Basin Dosiąść konia, i biegać stale po PB z wyciągniętą cały czas bronią, żeby nie pozwolić na przeładowanie. Dead Eye na broń przeciwnika i bam. Co troche zabawne, można doładowywać DE, co bardzo zadanie ułatwia. Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 odnosnie hidden trophys da sie wystrzelac wszystkie bizony? ponoc takie jest jedno z hidden trophy, do tego jest jeszcze ucieczka na bialym koniu przed strozami prawa no i kozak na koniec- zaliczyc 20 misji bez zmiany konia... ciekawe jak to mam zaliczyc pod koniec gry.. Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 odnosnie hidden trophys da sie wystrzelac wszystkie bizony? ponoc takie jest jedno z hidden trophy, do tego jest jeszcze ucieczka na bialym koniu przed strozami prawa no i kozak na koniec- zaliczyc 20 misji bez zmiany konia... ciekawe jak to mam zaliczyc pod koniec gry.. 1 da sie zabic wszystkie (juz sie nie bede pojawiac), nie trzeba na raz (bo zwykle uciekaja) 2 to nie takie trudne, tylko trzeba troche wkurzenia nabić zeby pojawili sie "US marshals" a nie zwykli panoczkowie 3 no to akurat przewalone, ja bede musial od nowa przechodzic gre zeby to zrobic Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Proste. Dawać pany do działu "trofea", akurat mam pytanie hy hy Odnośnik do komentarza
QTF 8 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 (edytowane) Cowboye macie też tak że po odblokawaniu (po przejsciu któregoś z challengy) 2 razy wiekszej pojemności na noszone rzeczy znikają wam one kiedy wyjdziecie z gry?? Zawsze tak mam ze mam np. na maxa czyli 10 czegos, wychodzi , wracam i tylko 5. Co to za (pipi)y błąd... Edytowane 13 Czerwca 2010 przez QTF Odnośnik do komentarza
Diverso 0 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Ja tak nie mam, zawsze zostaje mi w torbie taka sama ilość przedmiotów jaką miałem przed wyjściem. Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Mam pytanie o broń- jak odblokować Carcano Sniper Rifle? Ukonzyłęm wątek głowny + misję po której leca napisy i u sprzedawców jest niedostępna (black water) Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 powinna byc w sklepie , ja ją kupilem chyba zaraz po przyjechaniu do blackwater Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Jak to bug- to jaja Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 taka mała dygresja pewnie niektorzy widzieli filmik ktory pokazuje urywki z filmów gdzie wykrozystano ten sam charakterystyczny krzyk? wydaje mi sie że słyszałem go też w RDR xD Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 jakis prosty sposob na nabicie 5k bounty? chwilowo moja technika przejawia sie w terroryzowaniu BW i zapisywaniu gry co jakies 1k bounty (mam juz 2k) Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 BW, wejdź na dach na przeciwko stacji kolejowej i pobaw się w kampera. cywile, mundurowi, konie, pod dostatkiem. Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 jakis prosty sposob na nabicie 5k bounty? chwilowo moja technika przejawia sie w terroryzowaniu BW i zapisywaniu gry co jakies 1k bounty (mam juz 2k) ja bounty robilem dlugo i po kawałku zaczynalem w armadillo z dachu, ale w koncu mi sie znudzilo, potem jezdzilem po mapie i zabijalem co popadnie, robiac w miedzyczasie inne rzeczy, pod koniec jezdzilem na koniu po blackwater zabijajc wszystko, głownie kręcilem sie w okolicy budynku policji, na jego tyłach pjawiają sie gliny, a jednoczesnie to w miare łatwe do ogarnięcia miejsce, z jakiegos powoazdu raczej nie otaczali mnie z kazdej strony, moglem zabijać odrazu jak sie pojawili i bylo w miare ok, jak sie konczyły posiłki to trzeba bylo odjechać na chwilke z miasta i znowu zaczac zabijać , zapisywanie certyfikatem na konia pomaga w tej akcji Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 jakis prosty sposob na nabicie 5k bounty? chwilowo moja technika przejawia sie w terroryzowaniu BW i zapisywaniu gry co jakies 1k bounty (mam juz 2k) Najbezpieczniej jest: Wbijasz do Armadilo, wbijasz do swojego pokoju w saloonie, potem na taras, i z tarasu na dach swojego pokoju. Tam jestes w miare bezpieczny. Wybijasz wszystkich lawmanów, jedziesz do MacFarlene's Ranch, robisz tam save, wbijasz się na daszek posterunku szeryfa. Wybijasz lawmanów, wbijasz do Armadilo, robisz save - i repeat do 5000+ Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 dobra mam. nudzi mnie juz powoli ta gre heh. Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 (edytowane) Pytanie takie: horse braking i nigt watch jobs- to jest skończona liczba zadań, po wykonaniu których znikną te ikonki? Czyc teź to w nieskończonośc można robić... I mini gry: ta zabawa z nożem (five fingers) - wystarczy raz wygrać (do 100 % gry)? edit - na stronie social clubu widzę snajpę caracano rifle (jakobym ją posiadał) a nie posiadam w grze... Edytowane 14 Czerwca 2010 przez Orson Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 (edytowane) Daj New Game i za kilkanaście godzin napisz, czy bug się powtarza. edit: już wiem, może masz za mały HONOR i FAME spróbuj w sklepie w Escalera, tam powinna być Edytowane 14 Czerwca 2010 przez Texz Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 prace mozna wykonywać ile sie chce, trzeba odczekac chwile zeby sie znowu pojawila (np do nastpnej nocy) minigierek chyba nawet nie trzeba wygrywac, wyatarczy zagrac w każdy rodzaj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 roboty sie nie koncza, wystarczy wszystko raz zaliczyc (fff jest i tak potrzebne do ktoregos outfitu). a probowales zmieniac bronie w kategorii w radial menu? nakierowujesz prawym analogiem i zmieniasz strzalkami w bok. Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 1- Wystarczy zrobić każdą po razie, jest 5 miejsc (2x horse breaking i 3x night watch jobs). 2- Musisz w jednym miejscu 'przejść' wszystkich przeciwników, polecam Torquemada, bo IMO minigierka jest trudna, a za zwycięstwo w Torquemada jest scrap. 3- Co do snajpy, dziwne. O ile pamiętam można ją kupić w Blackwater. Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 ha no i wpadlo unnatural selection :} jeszcze tylko pare knockoutow w saloonach, moze postrzelam z rewolweru a potem wezme sie za multi, warto? jest tu jakis psxextrimowy gang? Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 (edytowane) Przepraszam- mam tę snajpę nie wiem kiedy ją kupiłem , tydzień temu piłem z ziomem i na(pipi)any odpaliłem w nocy grę, chyba wtedy kupiłem i zapomniałem XD Kgadgar : w punkcie drugim odpowiadasz na temat...czego własnie? Edytowane 14 Czerwca 2010 przez Orson Odnośnik do komentarza
Fab3r 4 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 no to jest właśnie najlepszy sposób Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi