Blaise 3 602 Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Medyk odblokowany, ale ostatnia broń jest słaba.Najlepsza jest druga M249 chyba. Po dodaniu stabilizatora oraz celownika z 4-krotnym zoomem kosi aż miło. Zacząłem dziś grać inżynierkiem i miałem śmieszną akcję. Obok mnie przebiegł snajper i nie zauważył. Wbiega po schodach a ja jak głupi za nim. Odwrócił się na 1 piętrze w jakimś budynku, a ja go ciach!! z wiertarki. Musiał strzelić niezłego zonka ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
rkBrain 28 Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 ten gosc pikus zobacz top1 ps3 lader. gosc 6tys osob zabil apachem/havociem nic nie robi tylko lata ps. poprawka http://bfbcs.com/stats_pc/Bu.Rogers gosc niemozliwy. 10k zabil 300razy zginal ps2. dzis dobry dzien na mordowanie snajperów KLIK Glitcher jak nic. Jedną bronią nabił ponad 1000 zabójstw i wszystkie dzięki strzałom w głowę. Bzdura. Co do filmiku z nabijaniem punktów... Głupota w najczystszej postaci. To samo tyczy się wszelkich ustawek. Cytuj Odnośnik do komentarza
RedKyubi 0 Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 200 fragów nożem zrobione, końcówka trafiła mi się niesamowita desant z heli na dwóch gości jeden dostał nożem w locie drugi chwilę potem, ach gdyby się miało nagrywarkę 1.40 http://www.youtube.com/watch?v=Nqy7kYBN3ow Dobry filmik :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza
Shakal 0 Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 http://www.youtube.c...h?v=Nqy7kYBN3ow LOL, chyba znowu z shotgunem przesadzili, headshot za pomocą shota z odległości ok. 30m to lekka przesada :confused:. Cytuj Odnośnik do komentarza
RedKyubi 0 Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Nawet są dalsze odległości ale widać że trzeba dużo szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza
rkBrain 28 Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 (edytowane) Czy ktoś mógłby wytłumaczyć mechanikę składów? Jak zaznaczę M-COM selectem to jak mój skład go zniszczy to ja również dostane punkty? O co w ogóle chodzi z tym wyznaczaniem celów? Jest jeden pin, który wymaga obronienia i zniszczenia czegoś w jednej rundzie. Mam najpierw obronić a potem zniszczyć własny M-COM? Ja tam innych celów nie widzę. Tym bardziej, że wszystko robi się selectem. Czasami wpadają punkty za obronienie M-COM chociaż go wcale nie rozbrajałem. Dzisiaj jakichś dwóch gości zdobywało z rundy na rundę po 3500 a reszta ledwo do 1500 dociągnęła. Jak oni to robią? Za leczenie gości ze skłądu i naprawianie pojazdu, w którym się znajdują otrzymujemy więcej punktów. Tylko mało kto o tym wie. Powinno być jak wół napisane, że współpraca procentuje większą ilością punktów. No i co jest z tymi granatami dymnymi? Moi koledzy potrafią więcej dymu narobić paczką fajek. Jak się używa zasłony dymnej w czołgu? Edytowane 16 Marca 2010 przez rkBrain Cytuj Odnośnik do komentarza
RedKyubi 0 Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Od tego jest tytuł gry, ale raczej większość stara się niestety być takim "Rambo" :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza
MaroS 289 Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 (edytowane) zasłonę dymną w czołgu aktywujemy przez L1 ale jest ch** warta najlepsze jest alt ammo. Lubię być rambo (assultem) ale tylko jak mam na plecach inżyniera i medyka ale teraz masteruje recona dla trofea >_> Edytowane 16 Marca 2010 przez MaroS Cytuj Odnośnik do komentarza
oTOMo 19 Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 @rkBrain Pin, o którym piszesz zdobywa się w trybie Conquare - tam masz szansę "obrony" i "ataku" w jednej rundzie. Za atak uznawane jest zdobycie zaznaczonej neutralne/wrogiej flagi, za obronę zabicie przeciwnika w pobliżu zaznaczonej własnej flagi. Chyba mnie ten pin wpadł właśnie w conquare, gdy próbowałem robić to, co opisałem wyżej. W trybie Rush jako punkty bonusowe za obrone/atak "squad objective'u" liczy się zarówno rozbrojenie/podłożenie ładunku jak i zabicie wroga w jego pobliżu. Ale fakt, że bardzo mało ludzi zaznacza cele, więc trzeba to robić samemu Punkty bonusowe dostaje tylko wykonawca danej akcji, a nie osoba wydająca rozkaz ani reszta squadu. Jeśli chodzi o większą punktację względem reszty drużyny - jak grałem raz medykiem na ataku to np. miałem na koniec 3k, a reszta od 1,5k w dół, kwestia wczucia się w rolę i wypełniania swoich obowiązków Jest sobie stronka http://www.mlwgames.com/badcompany2/multiplayer-scoring m.in. z podaną bonusową punktacją Cytuj Odnośnik do komentarza
Ohayo 0 Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 http://www.youtube.c...h?v=Nqy7kYBN3ow LOL, chyba znowu z shotgunem przesadzili, headshot za pomocą shota z odległości ok. 30m to lekka przesada :confused:. Saiga z nabojami 12gauge ściąga z o wiele większej odległości. Na Valparaiso można bez problemu zabić atakującego snajpera (headshotem!), który jest na szczycie pierwszej bazy samemu stojąc na końcu wioski. I nie trzeba do tego brać dużej poprawki względem wysokości/odległości celu ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
RedKyubi 0 Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Ohayo ty to jesteś dobry w te kloski :biggrin: Ja to staram się realnie patrzeć na to wszystko a to przecież gra Cytuj Odnośnik do komentarza
ziemia1 685 Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 (edytowane) @oTOM Chyba chodzi o tryb Conquest udało mi się też wreszcie zrobić Distinguished Retaliation Combat. Jest na to fajny sposób: mapa na której jest wielu recon z przeciwnej drużyny (ja wybrałem arica harbor), sprawdzamy czy snajpery są na pozycji i wystawiamy się im na strzał ja biegłem pod górę i właziłem na gościa po czym jak już został moim nemezis wlazłem na górę od tyłu i sprzedałem mu noża. Najlepsze jest to że kretyn wracał na tą pozycję, więc czekałem na niego ...wrócił jeszcze 3 razy . Co do punktów najwięcej mi ich wpada przy: podkładaniu min najlepsze jest nie to że co jakieś 3-5 minut wskakuje dodatkowe 300-500 punktów, ale świadomość że gdzieś na świecie jest gość przed telewizorem który sobie kolejny raz "źle" o mnie myśli 8) i zostawiani skrzynek z ammo przy snajperach z drużyny, ale dobrych snajperach co łatwo sprawdzić wchodząc w wyniki, trzeba ich wykorzystać nawet jeśli uważasz że są bezużyteczni Edytowane 17 Marca 2010 przez ziemia1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oTOMo 19 Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 @oTOM Chyba chodzi o tryb Conquest heh, wypełnianie pitów odmóżdża Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Jest patch do bc2 Sklepik dziala. I mi dodalo np Veterana. 30 beda nowe mapy a 18 skiny. co ciekawe skiny dodadza nowe piny i trophy Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Właśnie sprawdziłem i też zostałem veteranem z 1 w środku I mam dostęp do ostatniej broni z WWII. Zainstalowało mi też łatkę1.02 lub 1.01 raczej nic wiele nie wniesie bo ma tylko 7 mb. Więc na większe poprawki będziemy musieli poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 No to czuje że dostane weterana dopiero jak dobije do ostatniego levelu w BF:BC2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 ja mam 17. i jedyne gry jakie wbilem to bc2 i bc1 ( gdzie w bc1 zagralem 1 mecz ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 366 Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Prosty montaż z wersji PC, niemniej całkiem sprawnie poskładany, więc miłośnicy gry powinni go docenic (ostatnia akcja wyszła bardzo spoko). Nic niezwykłego, ot kilka przyjemnych dla oka zestawów, które w BC2 rozgrywają się na porządku dziennym. Jeśli pocelujecie coś podobnego (czyt. wartego zobaczenia) dawać tu bez gadania Cytuj Odnośnik do komentarza
okonek 0 Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 No to czuje że dostane weterana dopiero jak dobije do ostatniego levelu w BF:BC2 pare postow wczesniej ktos podal linka na youtubie co trzeba zrobic aby uzyskac status veterana a co za tym idzie dostac M1. Postepujac zgodnie ze wspomnianym filmem uzyskalem M1 i powiem ze bardzo fajna bron chociaz rpzeladowanie moglaby miec ciut szybsze. PzdRo Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Dzisiaj po zainstalowaniu patcha dostałem M1 Musieli coś naprawić odnośnie statusu Veterana Cytuj Odnośnik do komentarza
maztika 36 Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 za(pipi)isty jest ten filmik na yt pare postow wyzej. poczatek i koniec nakreca strasznie, az chce sie grac hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza
PawciosS 5 Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 (edytowane) Ja też po zainstalowaniu patcha dostałem Veterana, a bonusowo disconnecting co 15 minut... Edytowane 17 Marca 2010 przez PawciosS Cytuj Odnośnik do komentarza
rkBrain 28 Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 http://www.youtube.c...h?v=Nqy7kYBN3ow LOL, chyba znowu z shotgunem przesadzili, headshot za pomocą shota z odległości ok. 30m to lekka przesada :confused:. Saiga z nabojami 12gauge ściąga z o wiele większej odległości. Na Valparaiso można bez problemu zabić atakującego snajpera (headshotem!), który jest na szczycie pierwszej bazy samemu stojąc na końcu wioski. I nie trzeba do tego brać dużej poprawki względem wysokości/odległości celu ;/ Co ty gadasz? SAIGA ma takie samo zastosowanie jak shotgun. Celownik na pół ekranu i tylko sześć strzałów. Nadaje się tylko na krótki dystans. To, że raz kogoś ustrzeliłeś z większego dystansu nie oznacza, że będzie to regułą. To samo tyczy się filmiku. Przypadkiem mu się udało niewiarygodna akcja a na filmiku wygląda jakby to z rozmysłem zrobił. Ja też wczoraj wystrzeliłem z granatnika w jednego gościa w stylu "a może się uda". Gościu był w cieniu, więc nawet nie wiedziałem dokładnie na którym piętrze stoi. Nawet nie starałem się wycelować. No i jakimś cudem wpadł headshot. Hardcore bez headseta mija się z celem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ohayo 0 Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 http://www.youtube.c...h?v=Nqy7kYBN3ow LOL, chyba znowu z shotgunem przesadzili, headshot za pomocą shota z odległości ok. 30m to lekka przesada :confused:. Saiga z nabojami 12gauge ściąga z o wiele większej odległości. Na Valparaiso można bez problemu zabić atakującego snajpera (headshotem!), który jest na szczycie pierwszej bazy samemu stojąc na końcu wioski. I nie trzeba do tego brać dużej poprawki względem wysokości/odległości celu ;/ Co ty gadasz? SAIGA ma takie samo zastosowanie jak shotgun. Celownik na pół ekranu i tylko sześć strzałów. Nadaje się tylko na krótki dystans. To, że raz kogoś ustrzeliłeś z większego dystansu nie oznacza, że będzie to regułą. To samo tyczy się filmiku. Przypadkiem mu się udało niewiarygodna akcja a na filmiku wygląda jakby to z rozmysłem zrobił. Ja też wczoraj wystrzeliłem z granatnika w jednego gościa w stylu "a może się uda". Gościu był w cieniu, więc nawet nie wiedziałem dokładnie na którym piętrze stoi. Nawet nie starałem się wycelować. No i jakimś cudem wpadł headshot. Hardcore bez headseta mija się z celem. Sprawdź sam - tylko pamiętaj, że trzeba wybrać naboje odpowiednie. Wtedy nie strzela śrutem, a normalnym nabojem i przy zoomie masz skupienie na celowniku takie, że o ja (pipi)e. Zresztą sam tak ubiłem ze 155 osób (40 hs), więc wiem. No i Saiga ma dodatkowy atut - jest szybka, więc można w 2 sekundy posłać cały magazynek na ew. korektę. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 (edytowane) Super kampania przeciw spamowania granatów z jajem. Powinni zrobić następną gdzie 12 osób gra medykami plus M60 bo ostatni staje się to nagminne... Edytowane 17 Marca 2010 przez marekjw2523 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi