MYSZa7 8 917 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Ehh szkoda...ale dziwne ,że na jednej stronce mam już niby wbite 4 z 8 pinów z tego DLC Błąd pewnie jakiś Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Dzisiaj odkryłem jaką moc mają te snajperki z tłumikiem,luneta *12 i magnum ammo i jest pięknie Do tej pory nie umiałem ich wykorzystać. Cytuj Odnośnik do komentarza
jaca71 4 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Niemożliwe żeby gra sama wyrzucała za wysadzanie budynków,ktoś was wywalił bo się jemu taka gra nie podobała:) a jak by to "ktoś" mial niby zrobić, hmm?? Aha,czyli nie ma opcji kick,za mało grałem żeby obadać wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Dzisiaj odkryłem jaką moc mają te snajperki z tłumikiem,luneta *12 i magnum ammo i jest pięknie Do tej pory nie umiałem ich wykorzystać. pomóż - mówisz tutaj o tych shortach ? Cytuj Odnośnik do komentarza
humanno 201 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 (edytowane) jeszcze 4 demolish kills i platyna dziadówa z tym lataniem z c4, wieksze budynki na raty trzeba i nie mowcie mi ze nie, bo tak Najgorzej jak widzisz dziada wyskakującego z pietra walącego sie budynku wczoraj wkurzylem sie i włączylem TDM i udalo sie kilka sztuk zlapac, najlepiej bradleyem na white pass. Jeszcze 4... i mozna zacząć grac normalnie. :tongue: Edytowane 30 Kwietnia 2010 przez humanno Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 No wczoraj humanno zazdrościłem jak na bay wysadził budynek i był tam typek Mi też dzisiaj 1 kill wpadł,ale brakuje jeszcze 10.Ogólnie zostały mi 4 insygnia, z czego 2 dopiero gdy naprawią naliczanie garanta.Wpadło dziś zniszczenie 500 pojazdów,4 squad assysty zostały i jeszcze 248 killi z shotguna Tak chodzi mi o te shorty,raz że możesz biegać z red dotem i na krótkie dystansy siać z nich,a dwa ze jako defender zostajesz w bazie i punktujesz ich nie miłosiernie,potrafi taki jeden kolo wynik meczy przesądzić,wczoraj miałem ratio 47 do 12,także spory wkład Cytuj Odnośnik do komentarza
humanno 201 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 No wczoraj humanno zazdrościłem jak na bay wysadził budynek i był tam typek Mi też dzisiaj 1 kill wpadł,ale brakuje jeszcze 10.Ogólnie zostały mi 4 insygnia, z czego 2 dopiero gdy naprawią naliczanie garanta.Wpadło dziś zniszczenie 500 pojazdów,4 squad assysty zostały i jeszcze 248 killi z shotguna Tak chodzi mi o te shorty,raz że możesz biegać z red dotem i na krótkie dystansy siać z nich,a dwa ze jako defender zostajesz w bazie i punktujesz ich nie miłosiernie,potrafi taki jeden kolo wynik meczy przesądzić,wczoraj miałem ratio 47 do 12,także spory wkład he wczoraj to ku..a wyszadzalem wszystko co sie nie ruszało modobal mi sie motyw na TDM kiedy wszedlem do pustego budynku mysle sobie przyszykuje go sobie pod wyburzenie. Podkaldam ladunki na parterze i slysze jak ktos wali z rury [z granatnika]. Sprawdzam piętro - nikogo nie ma, ale znowy wystrzal z granatnika. wchodze po drabine, wystwaiam lepek na strych a tam kolo siedzi. Zszedlem na dól i na 3 razy wysadalem budynek i koles sie nie skapnał, nie mial jak ze strychu wyskoczyc Dzis bede testował wyburzanie za pomocą granatnika, zawsze mozna zachowac dystans. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 daje rade z granatnika, ale troche czasu tez to zajmuje bo reload time całkiem długi. Fajna akcje miałem wczoraj na Laguna presa jako defender - zajęli nam 2 bazy, otworzyła sie trzecia (ta za mostem) - ja sobie zostałem jako assault w drugiej bazie. Atakujący pobiegli do 3 bazy i widze typek UAVa odpala - no to dogtag do przodu, potem pobiegłem sobie do tych krzaków przed mostem (po drodze załatwiając 2 kolesi)- tam z pojazdu kolesie ostro nawalali w strone bazy. schowałem sie po ich prawej przy kamyczku, w krzakach i nawalam w nich z granatnika. potem widze ze z 2 bazy atakujacy biegną wodą - wybiłem ich 8 zanim sie ogarneli gdzie stoje. Po tym koles chciał mnie zajsc od tyłu i wpadł w te krzaki w których stałem ale mnie nie widział - dogtag do przodu ;] I tak nawalając w ten pojazd kolesie sie ogarnęli - wyszli z niego - 3 po kolei jeden wpadł w krzaki, zabiłem go, zmiana na pistolet, padł drugi, i podniesienie karabinu tego pierwszego i zabicie trzeciego kolesia. podobaja mi sie takie akcje Cytuj Odnośnik do komentarza
maztika 36 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 niech wypuszcza juz tego cholernego patcha, bo czesto mi sie zdarza, ze w moim snipe spocie na isla innocentes jak kucam i przymierzam to koles mi sie sam rusza (celownik drga), chociaz zadne mortary mi na leb nie leca, ani nic. jednak ta mapa to mistrzostwo swiata dla snajperow, ocean killi mi wpada Cytuj Odnośnik do komentarza
humanno 201 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 patch to wiecej niż konieczność , bylo pewnie juz o tym - ale np wczoraj rozbrajam mcom ktory zaraz wybuchnie. Pasek rozbrajania zaladowal sie do konca i... zostal tak na 3 sec i bum! Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 w końcu te popierdółkowate insygnia wpadły,teraz tylko assault i z granatnika trzepać.Wkurza mnie że medyk i assault mają za małą siłe ognia,jak pojawia się czołg to tylko uciekać można.Ja na arcia w 2 bazie mam inny motyw na zniszczenie budynku,wchodzę na te "gołe"budynki,wale w sciany,tak by mi styknęło te 6 sztukc4,podkładam i uruchamiam bombę,uciekam i jak słysze że ktoś rozbroił lub że minęło już dużo czasu to wysadzam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Niech ktos pomoze z zniszczeniem tego heli z stacjonarkego rpg... tylko tego brakuje mi do platyny i nigdy ich nie trafie ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 A jest w ogóle takie wyzwanie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 tak 1 bronze trophy w multi. Destroy heli with stationary rpg Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Dział trofea: Na ustawce ciężko to zrobić. Łatwiej samemu spróbować. Włącz sobie Rush w Port Valdez. Musisz być atakującym. Poczekaj aż zepchniecie wroga do tej bazy w której sa heli. Bierz RPG nie to które jest w tym dole tylko to które stoi obok domku w którym jest jedno z m-comów, jest to pierwsza część planszy, pierwsze dwa m-comy. Możesz obracać nim o 360o. Jak tylko zobaczysz jakiś wrogi heli nadlatujący z nad przeciwka to wal. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Jaka beka,mam to trofeum tak sobie przypominam,że to było chyba wysadzenie startującego heli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaucz 6 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Dwa razy z rzędu dziś mi wpadło po 10tys pkt. Sam nie wiem za co bo nie zdążyłem zobaczyć. Ale miło od razu 2lvl up. Snajperka (nie kojarzę dokładnej nazwy, ale ta druga wielostrzałowa) z celownikiem laserowym = miazga Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Dział trofea: Na ustawce ciężko to zrobić. Łatwiej samemu spróbować. Włącz sobie Rush w Port Valdez. Musisz być atakującym. Poczekaj aż zepchniecie wroga do tej bazy w której sa heli. Bierz RPG nie to które jest w tym dole tylko to które stoi obok domku w którym jest jedno z m-comów, jest to pierwsza część planszy, pierwsze dwa m-comy. Możesz obracać nim o 360o. Jak tylko zobaczysz jakiś wrogi heli nadlatujący z nad przeciwka to wal. wiem ... czytalem to. i ile czasu stracilem na to to nawet nie licze. Za cholere nie moge trafic w heli... Cytuj Odnośnik do komentarza
humanno 201 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 tez sie meczylem z tym torfi, niby nie trudne ale.. udalo mi sie troche fuksem na isla inno. na 1szej wyspie na chamca stałem przy wyrzutni i celowalem w heli. Na moje szczescie atakujący byli na tyle bystrzy ze zastosowałi londowanie "na jana" przy mcomie. Trafilem go jak byl na ziemi ale w srodku jeszcze siedzial pilot wiec zaliczyło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Mój rekord pkt. na mecz to 22 tys. ale wpadło wtedy 5 tys za wymasterwanie pojazdów i 10 tys za 2 platyny,reszta z gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
p4bl0s3k 1 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Trophy z helikopterem łatwo zrobić na Valpraiso - gdy jesteśmy broniącymi w 2 lub 3 bazie, helikoptery latają bardzo blisko tej stacjonarnej wyrzutni, trafienie wtedy z takiej odległości to nie problem ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 (edytowane) Ja to zrobiłem na port valdez, jakiś nub zawisnął w powietrzu apachem i sie nie ruszał, no to więc dostał ze stacjonarki i trophy wpadło Edytowane 30 Kwietnia 2010 przez Merson Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Mój rekord pkt. na mecz to 22 tys. ale wpadło wtedy 5 tys za wymasterwanie pojazdów i 10 tys za 2 platyny,reszta z gry. 7 koła za samą grę to i tak dobrze. Ja najwięcej z samej gry to chyba 4k wbiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 602 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Jedyna rada słuszna to nie grać pod trophies, isnygnia i piny- same wpadają. Cytuj Odnośnik do komentarza
humanno 201 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 (edytowane) no i tak powinno sie konczyć gre danego dnia, caly wieczór mecze TDM zeby zdobyc brakujące demol kills i idzie po ch.*u i mowie sobie ostatni raz - wpada 1 - uff chociaż coś na otarcie łez [brakowało mi 4]. potem niespodziewanie 2gi, oho, dobra partia i tuż przed końcem meczu wpada podwójny - i moja 1sza dziewicza platynka i koniec z ratio 2.22. No to lżej na duszy, mozna pograc w demo ufc a od niedzieli grac juz na luzie w rushu Jedyna rada słuszna to nie grać pod trophies, isnygnia i piny- same wpadają. potwierdzam :wink: ale jak brakuje kilku killsow do konca to nie takie łatwe nie biegać z tym c4 i klnąc pod nosem... Edytowane 30 Kwietnia 2010 przez humanno Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi