Gość szpic Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Jak gram sam na HC w podstawce, to jest dramat. Strzelaja do mnie z 4 stron swiata- kule swiszcza z pn, pd, ze wschodu i zachodu, jakbym byl jedynym widocznym obiektem na mapie. <_< pewnie jestes jedynym NIE snajperem ktory wyszedl zza krzaka co do rozmowy wyzej. ludzie god mode to nic. Niektorzy goscie wnikaja w tekstury i siedza sobie np w vietnamie na cao san tample w murach... w dice caly dzial odpowiedzialny za testowanie powinien poleciec na pysk ( jesli taki dzial istnieje tam) a detekcja uderzen to mit. bo w tej grze jej nie ma. Nie wiem nawet ile razy mialem tak ze trafialem goscia a on nie padal a potem strzelilem na oslep pare metrow obok niego i nagle wpadaly head shoty jeden za drugim Cytuj Odnośnik do komentarza
rpgfan 4 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Do mnie wlasnie dotarla informacja iz sa aimboty. Nie wiem ile w tym prawdy ale podobno juz ludzi z polowy mapy sciagaja ludkow na 1 strzal. Jesli to jest prawda to ja dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Kabotyn bo może biegasz środkiem mapy To by tłumaczyło kule z 4 stron Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Do mnie wlasnie dotarla informacja iz sa aimboty. Nie wiem ile w tym prawdy ale podobno juz ludzi z polowy mapy sciagaja ludkow na 1 strzal. Jesli to jest prawda to ja dziekuje eno bez jaj ja w to wszystko nie wierzę. nie ma możliwości modowania gry na PS3. nie wyobrażam sobie tego. owszem wykorzystywanie wszystkich bugów: pewnie, ale mody, boty i inny shit? Cytuj Odnośnik do komentarza
hivonzooo 12 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Wałek - z tego co pamiętam to DICE robiło konkurs na nicki na okładce. Ale mogło mi się pomieszać z jakimś innym tytułem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Exus1pl 7 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Czy komuś poza mną nie działa wyszukiwanie gier ? Jak szukam jakiejkolwiek rozgrywki czy to w podstawce czy to w vietnamie to mi wyskakuje ,że nie znalazło gry. Ale jak kumpel grał i do niego dołączyłem to wszystko chodziło normalnie. Miał tak ktoś ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Beka bo nie raz jak gram to mi sie wydaje jakbym słyszał liitłin ,pomijam teksty rosjan-młoda piczka i śmierdzisz Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 334 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Czy komuś poza mną nie działa wyszukiwanie gier ? Jak szukam jakiejkolwiek rozgrywki czy to w podstawce czy to w vietnamie to mi wyskakuje ,że nie znalazło gry. Ale jak kumpel grał i do niego dołączyłem to wszystko chodziło normalnie. Miał tak ktoś ? Próbuj w takim wypadku wylogować się z PSN i powtórnie zalogować, a następnie na nowo wyszukać grę, powinno pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaroS 289 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Odpaliłem dziś BF pierwszy raz od pół roku i zauważyłem że dalej nie zbalansowali dobrze m95, ta broń powinna zabijać 1 strzałem w korpus a tak nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Czy komuś poza mną nie działa wyszukiwanie gier ? Jak szukam jakiejkolwiek rozgrywki czy to w podstawce czy to w vietnamie to mi wyskakuje ,że nie znalazło gry. Ale jak kumpel grał i do niego dołączyłem to wszystko chodziło normalnie. Miał tak ktoś ? Próbuj w takim wypadku wylogować się z PSN i powtórnie zalogować, a następnie na nowo wyszukać grę, powinno pomóc. a jak nie to to wylacz bc2 i wlacz ponownie mi pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza
oTOMo 19 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 A ja muszę grę pochwalić, bo wczoraj o 21 za pierwszym razem dołączyłem do gry z 23 graczami (rush) a po godzinie dołączyłem do cq i też był pełen serwer, a do tego zaktualizowały mi się bez problemu moje statsy, po prostu oczom nie wierzyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Tak to jest,zabierz ludziom coś co mieli w standardzie,potem oddaj to beda chwalić Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Czy komuś poza mną nie działa wyszukiwanie gier ? Jak szukam jakiejkolwiek rozgrywki czy to w podstawce czy to w vietnamie to mi wyskakuje ,że nie znalazło gry. Ale jak kumpel grał i do niego dołączyłem to wszystko chodziło normalnie. Miał tak ktoś ? Próbuj w takim wypadku wylogować się z PSN i powtórnie zalogować, a następnie na nowo wyszukać grę, powinno pomóc. a jak nie to to wylacz bc2 i wlacz ponownie mi pomaga Czasem wtedy zaskoczy, a czasem (jak wczoraj) 4 razy wyłączałem, odpalałem i w kółko tylko "we couldn't find any games". Couldn't my ass, niedługo to będzie standard, czyli niedorobienie x 5. I tak jak Litwin wyżej pisze, jak gra będzie działać normalnie to ludzie będą świętować xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Rokkyu 4 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Nie ma żadnych aimbotów, to po prostu lagi. U ciebie to wygląda jakbyś idealnie wymierzył i strzelił, ale taka "informacja" jeszcze nie została przetworzona przez serwer i tak naprawdę spóźniłeś się o milisekundy/sekundy. Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Czy jest sens wydawania 18zł na bronie Specact? Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Jeśli chcesz sobie wbić kilkanaście nowy złotych medali i 4 platyny to możesz się zastanowić...jeśli nie to szkoda kasy Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Ja mam po dwie złote gwiazki na SA z broni zdobycznej Cytuj Odnośnik do komentarza
rpgfan 4 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Ja pier... co oni zrobili z ta gra. Jak nie znikajace perki to brak gier ( wg bc). Jedyne co moge zrobic to dolaczyc sie do kumpli:/ juz wole grac bez perkow niz nie moc wyboerac w co chce grac Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Od 3-4 dni jest ten sam problem. Jak zaden z moich znajomych nie gra w BFBC2, to sobie nie pogram online. Super, a mialo byc tak pieknie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Strasznie się wali online ostatnio,gdybym nie dołączył to nie znajduje mi gier.Miałbym ochote pogadać z Dice na osobności. Cytuj Odnośnik do komentarza
AbraHAM 8 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 To samo co piszecie wystepuje u mnie tylko ze jeszcze zostalem zdegradowany do poziomu zero , prawdopodobnie bf2 padl ofiara piratow i dzieja sie z nim podobne cyrki co ostatnio z COD MW2 , zygac mi sie chce na mysl ze to bedzie tak z wiekszoscia gier Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 To samo co piszecie wystepuje u mnie tylko ze jeszcze zostalem zdegradowany do poziomu zero , prawdopodobnie bf2 padl ofiara piratow i dzieja sie z nim podobne cyrki co ostatnio z COD MW2 , zygac mi sie chce na mysl ze to bedzie tak z wiekszoscia gier Ej o co wszystkim chodzi z tymi piratami na serwerach BFa? Przecież poza glitchami nie ma możliwości kombinowania. Po prostu te serwery to kupa, dziwne ze tak się stało dopiero po premierze Vietnamu... Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 (edytowane) Czy jest sens wydawania 18zł na bronie Specact? Gram medykiem i dla mnie SPECACT to przede wszystkim zielony beret ruskiego lekarza! Ten czerwony świeci się jak trafiony tracerem i przyciąga kule Poza tym bronie mają te same statsy co ich standardowe wersje dlatego (jak kolega wyżej napisał) kup żeby pozaliczać gwiazdki. Jeśli chodzi o kulejące serwery to wczoraj grałem z kolesiami do 4 nad ranem i nic złego się nie działo. Średnio było nas po 11 w drużynach, żadnych lagów, wszystkie perki - coś pięknego! Edytowane 30 Stycznia 2011 przez mclusky Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Bo te serwery są posrane i za nimi nie trafisz. 3 dni się nie mogłem dołączyć do gry, dzisiaj to samo po południu, aż tu nagle z dupy: "updating your stats", a następnie "joining game". Zero problemów i prawie wszystkie gry powyżej 10vs10. Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Do mnie wlasnie dotarla informacja iz sa aimboty. Nie wiem ile w tym prawdy ale podobno juz ludzi z polowy mapy sciagaja ludkow na 1 strzal. Jesli to jest prawda to ja dziekuje eno bez jaj ja w to wszystko nie wierzę. nie ma możliwości modowania gry na PS3. nie wyobrażam sobie tego. owszem wykorzystywanie wszystkich bugów: pewnie, ale mody, boty i inny shit? Można, można. O ile pamiętam, za czasów cod MW wyszła na jaw możliwość czitowania poprzez zmodyfikowane sejwy wgrywane z (pipi)ków usb. Zdaje się że jakoś patchami z tym walczyli... Nie ma żadnych aimbotów, to po prostu lagi. U ciebie to wygląda jakbyś idealnie wymierzył i strzelił, ale taka "informacja" jeszcze nie została przetworzona przez serwer i tak naprawdę spóźniłeś się o milisekundy/sekundy. Zgadza się, to wygląda na zwykły lag. A jak nie ma laga a cały magazynek nie uśmierca delikwenta to najczęściej jest wina gubienia pakietów. Czy jest sens wydawania 18zł na bronie Specact? Gram medykiem i dla mnie SPECACT to przede wszystkim zielony beret ruskiego lekarza! Ten czerwony świeci się jak trafiony tracerem i przyciąga kule Też uważam, że dla tego beretu warto brać ten dodatek hehe Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi