Litwin81 1 155 Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Dziś dopiero po raz drugi jak gram udało mi sie zestrzelić ze stacjonarnego KOR-a heli(blackhawka) i zrobić 2 Road Kille nim Cytuj Odnośnik do komentarza
rpgfan 4 Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Ostatnio jak koles robil mi road killa z heli to sie na moje miny nadzial. Pewnie fajna mial wtedy mine Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Pewnie sie zastanawiał po co na nich siedzisz Cytuj Odnośnik do komentarza
CrazyDaro 6 Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Pewnie sie zastanawiał po co na nich siedzisz hehe wysiaduje żeby dojżały Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 (edytowane) A ja nadal nie moge zestrzelic pilota heli, gdy sobie tak beztrosko lata po niebie. Mam nadzieje, ze do premiery BF3 w koncu mi sie uda. Update: Udalo sie w koncu, jakies godzine temu!... a zyciu marzenia sie spelniaja! Swietny knife montage http://www.youtube.com/watch?v=Xas61fxXQEc Zastanawialiscie sie dlaczego w wersjach konsolowych w leaderboard nie ma statystyki k/d (podczas trwania rundy). Dice uznalo, ze gracze konsoli graja bardziej na fragi niz na punkty? Edytowane 7 Lutego 2011 przez walek Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Tylko na normalu takie akcje 2-3 kule z tej odległości i połowa kos by nie wpadła na HC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 "I wanna shoot them with the shotgun la la la" :]]] 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 "I wanna shoot them with the shotgun la la la" :]]] mistrzostwo! a moment w którym wstają ukazując się po kolei zza bariery - genialne. super! Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 (edytowane) Pryxfus - oj stary załatwiłeś mnie tym filmikiem! Świetne wideo. Widać, że ekipa trochę przy tym popracowała bo nagrane i zagrane jest profesjonalnie! Do tej pory moim faworytem był BC Baywatch, ale do tego nawet się nie umywa. Edytowane 9 Lutego 2011 przez mclusky Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 ktorys z zagranicznych serwisow o grach robil porownanie broni w grach vs tych ktore sa uzywane przez wojsko ma ktos link? Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 W ogole ktos jeszcze gra w BFBC2. Od paru dni moi znajomi nie graja w szpila, jakis hicior sie pojawil ktory odciagnal uwage, czy co? Panowie, serwery dzialaja poprawnie... tyle ze puste. Wczora nigdy nie mial tak tragicznie poustawianych meczow. Przegralem 15 razy z rzedu. Wchodze do gry, patrze.. a przeciwnicy to z reguly klanowicze, a moja ekipa to randomy 10-20 lvl. Zanim sie spown'owalem m-comy zostaly odpalone, a respy opanowane. Nie wspomne, z ekilka razy wrzucalo mnie do meczy gdzie odpalano ostatniego m-coma, albo po paru sekundach przegrywalem runde. Matchmaking jest tragiczny! Czy to takie trudne aby gracze z tagami klanowymi grali ze soba, albo headsety vs headsety!? Nawet ciesze sie ze BF3 (wersja full wypas) bedzie na PC. Nie bedzie przynajmniej takich cyrkow jak na PS3. Plus jeszcze taki, ze za 5-6 lat pogram sobie w BFBC2, a wersja konsolowa przestanie istniec. Cytuj Odnośnik do komentarza
CrazyDaro 6 Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 ten hicior zwie się kilzone3 beta hehe po 15stym będę i chyba pogram na normalu muszę dopracować skilla i walić więcej headshotów do premiery KZ3 wrzucam filmik mam nadzieję że podpasi Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Ja gram i na razie nie mam zamiaru zamieniać jej na K3 Cytuj Odnośnik do komentarza
dApo 313 Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 (edytowane) tez pykam i nie trafilem na puste servery ale trafiam ze w squad DM jestem sam w teamie na przeciw 12 ;d i nie mam zamiaru przejsc na kz3 jakos mi nie podszedl Edytowane 13 Lutego 2011 przez dApo Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 też cisne, z przerwami ale pogrywam. Szkoda ze czesc znajomków posprzedawała gre (kozbinio, Danielski ;<), to muszę się męczyć czasami z randomami. W ogole miałem dzisiaj chyba mecz życia - rzeźnia nieziemska i piękny wynik 68/23 Cytuj Odnośnik do komentarza
rpgfan 4 Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Ja tez mialem mecz zycia:D ratio 0.13 w zyciu nie widzialem tylu latajacych granatow ile na vantage point w rushu. Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 na moja druzyne w rushu wczoraj spadl deszcz granatów na isla innocentes. Jakaś ekipa się zebrała i zaczeli tak napieprzać, że nikt nie wiedzial co sie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 fakin sit! http://www.youtube.com/watch?v=nY2TcmzkJfU&feature=player_embedded Cytuj Odnośnik do komentarza
oTOMo 19 Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Ja też potwierdzam zostanie przy bc2, kz3 mi nie przypasił, ale obecnie robię przerwę na hiciory z jesieni (ac:b oraz black ops - uo jejku jaka ta druga gra jest brzydka ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gęsior 97 Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 (edytowane) Czy dodatkowe złote gwiazdki przy broni podwyższają jej parametry? O co chodzi z kolekcjonowaniem Dog Tags? Czemuś to służy? I jak do ...urwy nędzy uzyskać więcej punktów grając assaultem bo wyniki na poziomie 600-1000 pkt z gry to śmiech na sali Pzdr Edytowane 14 Lutego 2011 przez Gęsior Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 334 Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Ja dalem BC2 druga szanse i zostaje przy tej grze Problemow z lagami/statami/wywalaniem juz prawie brak a i jakos ludzie sie na serwerach wyrobili, po prostu fajnie sie gra Moze jakies wieczorne mecze renegatow? Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 (edytowane) Czy dodatkowe złote gwiazdki przy broni podwyższają jej parametry? O co chodzi z kolekcjonowaniem Dog Tags? Czemuś to służy? I jak do ...urwy nędzy uzyskać więcej punktów grając assaultem bo wyniki na poziomie 600-1000 pkt z gry to śmiech na sali Pzdr 1. No co ty!? Zadny upgrade broni zwiazany z gwiazdka. Dzieki nim nabijasz punkty, szybciej level'ujesz. 2.Chodzi o czysta satysfakcje. Kosy sprzedawaj reckonom kampujacym w buszu. Po 2-3 razach, juz tam nie bedzie siedzial Ktos tam mowil, ze za kose dostaje sie 50pkt plus punkty za lvl kolesia ktorego skosiles (ale nie wiem czy to prawda). 3. To zalezy z kim grasz i gdzie grasz (mapa, tryb). Jak jestes "samotnym wilkiem" (poczatkujacym), to bedzie ci trudniej o dobry wynik. Jak grasz z ziomalami twoje statsy beda lepsze o jakies 30%. Mnie teraz wkurza, ze jak wchodze to nie mam squada, i lece przez cala mape do "centrum" walki. A zawsze jakis patafianiec sie przedrze na tyly, i kosi na respownach (czyli mnie) . Jak chesz poszalec assaultem, to graj na mapach gdzie nie ma ciezkiego sprzetu- tryb rush;Valparaiso, Nelson Bay, Cold War, conquest; Arica harbor, Laguna, Oasis.. W ogole miałem dzisiaj chyba mecz życia - rzeźnia nieziemska i piękny wynik 68/23 Pobiles moj rekord o trzy oczka, 65-25 (Isla Innocent) Jeszcze troche i stuknie mi 50 lvl :potter:... prawdziwe granie zaczyna sie po piecdziesiatce! Edytowane 14 Lutego 2011 przez walek Cytuj Odnośnik do komentarza
Gęsior 97 Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 (edytowane) Czy dodatkowe złote gwiazdki przy broni podwyższają jej parametry? O co chodzi z kolekcjonowaniem Dog Tags? Czemuś to służy? I jak do ...urwy nędzy uzyskać więcej punktów grając assaultem bo wyniki na poziomie 600-1000 pkt z gry to śmiech na sali Pzdr 1. No co ty!? Zadny upgrade broni zwiazany z gwiazdka. Dzieki nim nabijasz punkty, szybciej level'ujesz. To za killa wtedy więcej punktów leci? Punkty przecież tak czy siak lecą więc te gwiazdki to chyba tylko dla prestiżu są. 2.Chodzi o czysta satysfakcje. Kosy sprzedawaj reckonom kampujacym w buszu. Po 2-3 razach, juz tam nie bedzie siedzial Ktos tam mowil, ze za kose dostaje sie 50pkt plus punkty za lvl kolesia ktorego skosiles (ale nie wiem czy to prawda). Ok, czyli taga dostaje się za kose. Wszystko jasne. 3. To zalezy z kim grasz i gdzie grasz (mapa, tryb). Jak jestes "samotnym wilkiem" (poczatkujacym), to bedzie ci trudniej o dobry wynik. Jak grasz z ziomalami twoje statsy beda lepsze o jakies 30%. Mnie teraz wkurza, ze jak wchodze to nie mam squada, i lece przez cala mape do "centrum" walki. A zawsze jakis patafianiec sie przedrze na tyly, i kosi na respownach (czyli mnie) . Jak chesz poszalec assaultem, to graj na mapach gdzie nie ma ciezkiego sprzetu- tryb rush;Valparaiso, Nelson Bay, Cold War, conquest; Arica harbor, Laguna, Oasis.. No właśnie ze mnie taki początkujący wilk. Mam nadzieję, że nabierze to tempa bo jak nie to kupuje na PSN dodatek, który odblokuje całe uzbrojenie i nie będę się z tym pieprzył pół roku. Edytowane 14 Lutego 2011 przez Gęsior Cytuj Odnośnik do komentarza
rpgfan 4 Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Ja odblokowalem uzbrojenie w 2-3tyg wiec to nie takie wielkie wyzwanie jest. Najgorzej mi bylo reconem odblokowac calosc bo nienawidze nim grac Cytuj Odnośnik do komentarza
dApo 313 Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 musze sie pochwalic ze po wielu probach udalo mi sie zestrzelic pilota helikoptera biorac to ze mam dopiero 27 lvl to dla mnie duzy wyczyn Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi