Opublikowano 17 lutego 201312 l Super! W takim razie od przyszłej niedzieli wracam na pole bitwy(urlop). Battlefield 3 nie ma tego feelingu po prostu;/
Opublikowano 17 lutego 201312 l Chłopie ja już mam trzecią płytę a tak przy okazji to wczoraj grałem w BC2 i było fajnie, ale nadal CQ to tylko w BF3 w BC2 tylko Rush
Opublikowano 17 lutego 201312 l Jasne tylko można się załamać jak tam punkty wolno lecą ;( 3 tyś to nie 15 tyś jak w BF3
Opublikowano 17 lutego 201312 l Ja dziś będę grał więc wbijaj... ale nie długo bo w końcu udało mi się dorwać wersje bluray Skyfall i czas nadrobić zaległości
Opublikowano 17 lutego 201312 l W ogóle jak stoi sytuacja z graczami w BC2? Dużo gra? Ja mam na liście dwóch znajomych którzy grają bardzo często. Ja w miarę możliwości czasowych (teraz może być z tym trochę gorzej) będę go odpalał jeżeli będzie z kim pograć. Jak coś zapraszać do znajomych.
Opublikowano 10 marca 201312 l Panowie jak to jest teraz z tym BC2. Jak kupię używkę to będę mógł grać w pełni na multi? Na wszystkich mapach itp? Bo był jakiś kod VIP i nie wiem czy teraz dalej trzeba go mieć czy nie. No i czy nówki z jakiejś platinum czy coś posiadają ten kod vip.
Opublikowano 1 maja 201311 l Ten weekend 19-21 też nie wyszedł za dobrze. Kolesie olali sprawę i wszyscy łupali w BF3. Ja próbowałem grać, ale wyrzucało mnie z gry po 5-10 minutach.
Opublikowano 2 czerwca 201311 l https://twitter.com/Battlefield/status/340888761808347136 Battlefield Bad Company 3 might not be making a comeback this year, lets hope for the years to come.Battlefield Bad Company 3 has been a long awaited question for the fans of the series, while the series has a decent single player campaign and the multiplayer campaign of the game also has a good replay value to it, fans will definitely be sad to hear that the series will not be getting a trilogy to it any time soon. EA and DICE are all hands on deck with Battlefield 4 at the moment and considering the massive success of Battlefield 3, I wouldn’t be surprised if they are to work twice as hard on Battlefield 4 to make it truly stand out from its predecessor. The following exchange of tweets helps affirm that Battlefield Bad Company 3 won’t be coming out anytime soon (For this year anyway) Read more: http://wccftech.com/battlefield-bad-company-3-active-development/#ixzz2V5KWVGft I can understand that DICE and EA have their hands full with Battlefield 4 and probably Mirrors Edge 2 since the game has since been listed on a couple of amazon sites and even on EA Help Center. From the above links I wouldn’t be surprised if Mirrors Edge 2 will make a surprise appearance at E3 seeing as how the game is long over due for a sequel and the next gen is just the right place for the return of the game. Read more: http://wccftech.com/battlefield-bad-company-3-active-development/#ixzz2V5KmkocI Edytowane 2 czerwca 201311 l przez Zaqair
Opublikowano 2 czerwca 201311 l Bf3 to był straszny niewypał, cały czas cisne w bc2 i vietnam, czekam na sequel =[
Opublikowano 2 czerwca 201311 l Wydaje mi sie,ze chlopaki z Dice LA beda robic Bad Company 3 a nie Dice Sweden. I EA na przemian bedzie jak acti robic: - BF 4 (Dice Sweden) 2013 - BC 3 (Dice Los Angeles) 2014 - BF 5 (DICE Sweden) 2015 - BC 4 (Dice Los Angeles) 2016 Jakis czas temu byly plotki,ze Danger Close ma robic BC3 a Danger Close to teraz DICE LA. Jestem ciekaw ile osob z Dangar Close zostalo zatrudnionych w DICE LA. Edytowane 2 czerwca 201311 l przez Zaqair
Opublikowano 3 czerwca 201311 l NA PPE info że Dice nie planuje BC3. Nie nie planuja BC3,tylko nic nie robia przy bc3. Dwie rozne rzeczy. Tytul news na ppe rodem z Pudelek.pl
Opublikowano 4 czerwca 201311 l NA PPE info że Dice nie planuje BC3. Nie nie planuja BC3,tylko nic nie robia przy bc3. Dwie rozne rzeczy. Tytul news na ppe rodem z Pudelek.pl ppe: portal padnięty ewidentnie
Opublikowano 7 października 201311 l akurat bc 2 w multi to jedyna gra która na serio mnie wciągnęła w BF3 mam 14 lvl i nie chcę grać, w Cody trochę pograłem ale mi się znudziło przy 30 lv
Opublikowano 12 października 201311 l Kurde chciałem pograć w BC2 wypieprza mi że trzeba zainstalować łatkę 1.05, no to ok... a tu podczas instalacji 5 raz info code 80029564 (pipi) co jest. 5 razy ściągam i to samo, pomoże ktoś ? Edytowane 12 października 201311 l przez marekjw2523