Opublikowano 28 marca 200916 l JBC to ja tez konsole moge zabrac, miejmy nadzieje ze nie zdechnie, jedyny problem nie mam kabla vga.
Opublikowano 29 marca 200916 l Oficjalnie dementuję plotki, jakoby Rapid miał wystąpić w tym turnieju
Opublikowano 30 marca 200916 l Oficjalnie dementuję plotki, jakoby Rapid miał wystąpić w tym turnieju Leo, why ?
Opublikowano 30 marca 200916 l No to ile bedzie tych teamow, 2 czy moze 3 ja tez glowy nie dam czy bede bo mam kawalerskie kumpla i nie wiem czy bede w stanie jechac jak by ktos kto umie cos w ta gre grac szukal teamu to my z Bubą szukamy jeszcze 1 moze 2 osob ogarniajacych temat.
Opublikowano 31 marca 200916 l Ja jestem na sprzedaż, za paczkę paluszków i popsutą zapalniczkę mogę się zlinkować z jakąś ekipą. Oby tylko re-spawn po sobocie był ok. to można powalczyć nie tylko z kacem:) :wkurzony:
Opublikowano 31 marca 200916 l Bierzcie Insiaka- na 100% bedzie w BoutCity i macie komplet True, jakby co pisze sie na to
Opublikowano 31 marca 200916 l No dobra to mamy team: Nini Buba, Goldi, Nelson, Insiak moze panowie jakis trening przed turniejowy ?
Opublikowano 31 marca 200916 l obiecuje stawic sie jutro kochani bo dzis troszke jeszcze zalatany mam
Opublikowano 31 marca 200916 l ja jutro w pokerka gram wiec bede 17:30 - 19:00 i potem po 23 najwyzej napiszcie czy te wpisowe 15zl to od kazdego turnieju, bo bym w fife tez zagral i co to za paintball bedzie? moze jakies mini pole do speeda, to bym zabral sprzet i paru typow zownowal
Opublikowano 1 kwietnia 200916 l Ok niewiem gdzie sa zgloszenia , wiec wpisuje tu ;P Tim : polykaj.pl Kila Trella JuanMag Wesley Snipes beda
Opublikowano 1 kwietnia 200916 l ooo Pan Marcin bardzo dobrze A któż się ukrywa pod tak zacnym nickiem ?
Opublikowano 1 kwietnia 200916 l Autor Wpisowe w każdym turnieju. Paintball - jutro się dowiem o co chodzi.
Opublikowano 1 kwietnia 200916 l Z tego co słyszałem od Dawida to podobno placi się tylko za kulki. Podobno.
Opublikowano 1 kwietnia 200916 l Autor A to luuuz. Z warsztatów szkolnych zostało mi trochę łożyskowych...
Opublikowano 1 kwietnia 200916 l Z chęcią bym pojechał do Łodzi na tuniej H3... Niestety nie mam gdzie kimać i żadnego team'u do grania.... Porażka.pl
Opublikowano 1 kwietnia 200916 l Autor Team się znajdzie na miejscu - jak zwykle bedzie paru wolnych strzelców. Hotel w którym kimamy ma chyba jeszcze cos wolnego - 35plz za noc. Wyślij PM do Pcheły - on wie wiecej bo rezerwował.