Jump to content

Rock Band Unplugged

Mikes

Recommended Posts

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...

Żeby gra o tytule Rock Band przypominała choć trochę Rock Banda? Ja nie wiem, co oni chcą dodać do tego "wciskania przycisków", żeby to ciekawe było. Niby treść ta sama, ale kto w dzisiejszych czasach wciska przyciski?

trudno by bylo zaprojektowac gripa do obslugi gitary, perki i czegos tam jeszcze... imo rozwiazanie sterowania takie jak w dj maxie wydaje sie dobre. co prawda gra bedzie prosta na 4b, ale mysle, ze bardzo przyjemna... w koncu to jakas odskocznia od happy hardcore, j-popu i azjatyckiej vixy ;]

Żeby gra o tytule Rock Band przypominała choć trochę Rock Banda? Ja nie wiem, co oni chcą dodać do tego "wciskania przycisków", żeby to ciekawe było. Niby treść ta sama, ale kto w dzisiejszych czasach wciska przyciski?

Z tego co wynika z newsow, to gra moze i nazywa sie Rock Band, ale mechanike ma z Amplitude/Frequency... co raczej na plus idzie. Po próbach grania w GH na DSie przystawkom a'la instrumentowym do handheldów mówię "NIE". :)

mam nadzieje ze to bedzie conajmniej tak trudne jak Amplitude na Hardkorze.

To była świetna gra i wolałbym żeby zamiast RB dla ubogich na PSP wydali np. Amplitude 2, w końcu Sony ma prawa do tej gry, a i tak developerem byłoby Harmonix.

Pierwszy trailerek faktycznie nie prezentował wyzwania - ale tradycyjnie wszystko zależy od muzy: obczajcie nowy gameplay.

Jako fan Ampli/Freq łykam to bez namysłu :]

o ! Rocks your Socks z pierwszej płyty Tenacious D ! :D

A co do gameplayu - porażka. Za łatwo, za brzydko, i motyw skakania miedzy scieżakami - w Ampli/Freq scieżki były obok siebie więc było widać co trzeba bedzie wciskać przy skoku - tutaj te sciezki są niewidoczne prawie ;< przy czymś takim Perfect na Hardkorze to nie do wykonania.

niech oleją te Rockbandową papke i zrobią Ampli.

może nie bedzie tak tragicznie, w koncu to Harmonix.