Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tekken 6 w Łodzi

Featured Replies

Opublikowano
toratsuku shiyatsu - gora

toratsuku pantsu - spodnie

Shirtsu = góra

Pantsu = dół

Ogólnie prosty ten japoński, zachęca mnie do nauki :P

• Odpowiedzi 247
  • Wyświetleń 17,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
moze wie, ktos z grajacych tu osobnikow, jak sie nazywa kustomizacja do lawa na (zolto-czarny) dress, rodem z filmu z b.lee droga smoka.

czekam na wyczerpujace odp.

Strój nazywa się "dress z filmy wejście smoka"

Z tegi co mi jest wiadomo 'dress' = sukienka

Opublikowano
moze wie, ktos z grajacych tu osobnikow, jak sie nazywa kustomizacja do lawa na (zolto-czarny) dress, rodem z filmu z b.lee droga smoka.

czekam na wyczerpujace odp.

toratsuku shiyatsu - gora

toratsuku pantsu - spodnie

a cena? pewnie wysoka! kolo 600 yenow ?

Opublikowano
a cena? pewnie wysoka! kolo 600 yenow ?

Nie no co ty, w weekend oblukam taniej na stadionie :P

Opublikowano

Jak często psujecie ten automat?

Byłem w Łodzi niespodziewanie przejazdem w niedziele, jakoś półtora tyg temu i stał rozklekotany. <_<

Opublikowano

no wiesz to jest automat dla kazdego wiec nie wiadomo kto go popsul :)

A z tego co ja wiem to chyba drugi raz sie popsul.

Opublikowano

Obczajcie te low-parry po

Opublikowano

Hhehhe na miękko :P

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Przerwa między wykładami, godzina 11 - myślę sobie idealny moment co by zagrać na automacie T6. Udaje się do Silver'a a tu zonk. TV wyłączone, żadnego info, jednym słowem bieda... Pytam pracownika co z automatem, na to on paląc szluga odpowiada: "proszę pana, nie ważne czy jest popsuty czy nie. Skoro jest wyłączony to jest wyłączony i nie działa". Wzorowa obsługa klienta x)

Nie ma co się martwić. Zaraz obok stoi automat T3 !

Opublikowano

Ciekaw jestem co bym zrobił z tym kolesiem, jeżeli zdecydowałbym się na spontaniczny wypad do Łodzi w celu pogrania w T6...

Opublikowano

Nie wiem czy automat był ostro katowany, czy po prostu podatny na awarie (aż tak ?). W salonie stoi masa innych czyt. zabytkowych automatów. Akurat ten jeden z T6, przyczajony w ciemnym rogu ma zgona ^^

Opublikowano
Nie ma co się martwić. Zaraz obok stoi automat T3 !

A na jego gałkach nawet nie czuć kierunku

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Żyje ta 6tka, czy już całkowicie Tekken Łódź Team rozmontował (i zaniósł w częściach do Vela na chate :P)?

Opublikowano
  • Autor

Żal po prostu żal. Już chyba nie ma nadzieii na naprawę tego automatu.Obsługa Silvera ma to chyba głęboko w (pipi)e...

Opublikowano

Sprawdzałem w ostatni wtorek i dalej automat dead. Prędzej zagram na konsoli ^^

Opublikowano

jest w zyciu sprawiedliwosc nawet pawuloni musza czekc do premiery na konsole

Opublikowano
jest w zyciu sprawiedliwosc nawet pawuloni musza czekc do premiery na konsole

Oj grabisz sobie, grabisz. :nerd:

Edytowane przez Cambion

Opublikowano

Kolega Ozzy123 jest widocznie jakimś haterem, dla którego wrzucić komuś na forum to największa radocha. Skąd w ogóle jesteś, dobry człowieku, i po co ci te prowokacje? Kryjesz się za nickiem, nie miałeś nawet jaj żeby dodać dane na swój temat do profilu - może się wstydzisz tego skąd pochodzisz i kim jesteś? Śmiało, dzielą nas kilometry kabla, nie dygaj, nic ci się nie stanie...A jak nie to zamilknij, proszę!

Koniec offtopu.

A co do Tekkena 6 w Łodzi to niestety, wielka padaka, nie pogramy już chyba przed premierą. Zastanawia mnie jedynie po co władze SilverScreena ściągnęły ten automat, skoro nic na siebie nie zarabia, tylko się kurzy w kącie? Dziwne dziwne... No nic, premiera T6 tuż tuż, jakoś wytrzymamy. A do Łodzi zapraszamy, można pograć i tak, nawet jeśli ten artefaktyczny automat, nasza duma i chluba :) nie trybi! DR lives 4evah!

Opublikowano

Podejrzewam że poprostu ktoś wymontował soie płytę główną z automatu i teraz giercuje w domu <_< Cfaniaczek jeden niech no go tylko złapę :catfight:

Opublikowano

ten temat jest podpisany "stolica polskiego tekkena"to ja jestem prezydentem;p

przepraszam za offtopic ale korcilo mnie,zeby to napisac...

Opublikowano
Podejrzewam że poprostu ktoś wymontował soie płytę główną z automatu i teraz giercuje w domu <_< Cfaniaczek jeden niech no go tylko złapę :catfight:

To byłem ja misiu :*

Może i nawet dobrze, że automat zdechł. W takich okolicznościach niedzielny gracz jak ja nie musi się wqrwiać stojąc w kolejce do automatu zanim cała polska czołówka zagra po 1k sparów ;)

Opublikowano

To byłem ja misiu :*

Może i nawet dobrze, że automat zdechł. W takich okolicznościach niedzielny gracz jak ja nie musi się wqrwiać stojąc w kolejce do automatu zanim cała polska czołówka zagra po 1k sparów ;)

Hehe no ale spójrz na to z drugiej strony,teraz nawet ty sobie nie pograsz xD