Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nasze osiągniecia

Featured Replies

Opublikowano

Kuwa, Czokuś, jak ostatnio grałeś w GH:M na drumsach to tak sobie właśnie myślałem, że się żegnasz ze swoim sprzętem. Aż mi się łezka w oku zakręciła :( 3m sie ziom!!!

• Odpowiedzi 955
  • Wyświetleń 55,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

100 milionów punktów w GH3, gulp! :D

Opublikowano

Okej, Guitar Hero Shredder (wszystkie piosenki hard 5*), wszystkie kariery skończone, ponad 100 meczy rozegranych... Jeszcze tylko Through the fire and flames i jestem w domu :E

Opublikowano
Okej, Guitar Hero Shredder (wszystkie piosenki hard 5*), wszystkie kariery skończone, ponad 100 meczy rozegranych... Jeszcze tylko Through the fire and flames i jestem w domu :E

hłehłe

Opublikowano

hłehłe

Obawiam się, że ten acziw "Long Road Ahead" jeszcze Ci nie wpadnie... musisz wszystko dorwać na 5* na expercie i kupić ostatnią gitarę ze sklepu za Guitar Hero Achievement. Wtedy też powinien przy warunkach jakie opisałeś powyżej tylko TtFaF, 500 meczy online i jakieś popierdóły.

Opublikowano

Szkoda, że achieva za zdanie pierwszej klasy w liceum nie ma :potter:

Opublikowano

hłehłe

Obawiam się, że ten acziw "Long Road Ahead" jeszcze Ci nie wpadnie... musisz wszystko dorwać na 5* na expercie i kupić ostatnią gitarę ze sklepu za Guitar Hero Achievement. Wtedy też powinien przy warunkach jakie opisałeś powyżej tylko TtFaF, 500 meczy online i jakieś popierdóły.

Oje,bałem te gitary i ten sposób z OC wklepałem. Zastanawiam się tylko, jakim cudem zagram Raining Blood na 5*. Zostały mi 4 piosenki do "wypięciogwiazdkowania", Raining Blood (3*), Cult of Personality (4*), Knights of Cygonia (4*) i Cliffs of Dover (4*)

@Qb3k

pwned :E

Edytowane przez Fisiu

Opublikowano

Hej, Deadfish

photo0007.th.jpg

Nie jesteś sam :)

Edytowane przez Fisiu

Opublikowano

..eh chciał bym mieć kasę żeby kupić MS punkty.

Ale jak będę mieć to pierwsze co kupie to Iron Maiden Track Pack ,bo to będzie rządzić :blush:

Opublikowano
.... e takie tam...

1010100z.th.jpg

a to wpadło randomowo :thumbsup:

1010103w.th.jpg

Przecież ty jesteś poj.ebany O_o

Ja miałem się chwalić, że coraz lepiej idzie mi ze stopą, że po paru dniach trenowania bardziej rockowego ułożenia stopy (naciskanie bardziej palcami niż resztą) zaczynam zauważać postęp i że np. zagrałem Go With the Flow na 98%. Ale wiecie co? Pie.rdolcie się, jak tu z takim botem konkurować?!?!

Adaśko- wrzucaj filmik na YT jak robisz najmniej 95% bo ci nie uwierzę ;) A w ogóle to cię nienawidzę, moje życie straciło sens.

Chociaż jest jeden pozytyw- mamy w końcu w Polsce swojego Azuri/Noodsa. Adaśko moim bogiem. Zakładaj porządny kanał na YT człowieku, staraj się, może cię nawet Destroyer zasponsoruje, a laski same będą do ciebie lgnąć. Kariera przed tobą źą!

Opublikowano

A więc Qb3czku kolego mój. Ja mam swój kanał YT: http://www.youtube.com/user/xxPolishDrummeRxx

Co prawda nie ma tam jakichś fajnych filmików, bo czekam aż będę mógł od kogoś pożyczyć telewizor 15" CRT i w tedy się pokuszę o filmiki w stylu Azura/iBita/Nodla itp ale to dopiero w lipcu ^_^

Sie będzie działo w wakacje :blink::lol:

Edytowane przez AdaSKo2211

Opublikowano
  • Autor

o (pipi)a ;/ zagieles mnie.

everlong 99% i 5GS? zaraz po noodlesach i innych jestes moim polskim bogiem sceny rock bandowej ; d naucz mnie tak grac.

Opublikowano

A to takie moje ostanie dobre osiągnięcie

02062009108.jpg

Edytowane przez Mac167

Opublikowano

Ja myślę, że nie opłaca się tu już wsadzać wyników na perce, bo ten bot i tak wszystkich miecie. Adaśko, jedziesz na FunDay? Będę twoją groupie.

Opublikowano

Bo bierzesz IONa? Robisz pokaz? Przekażesz mi twój talent? Jadę, kierwa!

Opublikowano

Ach, och! Kierwa! Muszę też tam być! <bije kutachem po swojej perce z RB1>