Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pytania różne i różniste

Featured Replies

• Odpowiedzi 715
  • Wyświetleń 49,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie Butcher, tylko Keymaker poczynił artykuł ;]

• Tez jestem laikiem, ale wiedz, ze w PE168 (sierpien 2011) Butcher popelnil artykul o serii GH z porownaniem kolejnych czesci. Podobno III i WoR najlepsze.

• W sumie widzialem ten filmik i raczej to mi sie nie oplaca ;d Jedynie co dobre to teraz sobie przypomnialem ze program to Adobe After Effects. Hm, chyba lepszym rozwiazaniem bedzie postawienie sobi

Opublikowano
  • Autor

http://www.youtube.com/watch?v=is8SIYRkMkg...re=channel_page

podoba mi sie jego rozlozenie padow i to ze korzysta z talerzy chociaz nie jest jakis tam super top playerem ma u mnie uznanie :) chetnie cos bym sam takiego pokombinowal ale nie wiem czy wyszlo by mi to na dobre ;)

co o takim rozlozeniu padow myslicie? jest bardziej pro? BEDE LEPIEJ WYMIATAC?

Opublikowano

Wg mnie będziesz mega rozpierdalatorem ;>

Opublikowano
  • Autor

dobra, yebac to ;p

zrobilem sobie chec na granie w sluchawkach i pomyslalem nad sennheiserami hd 555.

wydaje mi sie ze beda dobrze wspolgrac z rock bandem jak i z sluchaniem muzyki/ogladania filmow. gral ktos ogolnie w rb/gh na sluchawkach? jak odczucia?

Opublikowano
http://www.youtube.com/watch?v=is8SIYRkMkg...re=channel_page

podoba mi sie jego rozlozenie padow i to ze korzysta z talerzy chociaz nie jest jakis tam super top playerem ma u mnie uznanie :) chetnie cos bym sam takiego pokombinowal ale nie wiem czy wyszlo by mi to na dobre ;)

co o takim rozlozeniu padow myslicie? jest bardziej pro? BEDE LEPIEJ WYMIATAC?

Ee u mnie to sie nie sprawdza, wolę ustawienie aka blindz0r. Swoją drogą zmieniłem paleczki na trochę cięższe i łatwiej wchodzą mi drum rolle :)

Opublikowano

hej nuby, uber-pro-pytanie: jak się odpala SP na perce z RB?

Opublikowano

PROTIP:

żółty i niebieski pad razem :)

Opublikowano

Podnosisz perke w górę.

Opublikowano
Adaśko, jak ty tego IONa podnosisz to ja nie wiem.

Pauką

Zastanawia mnie jak w mikrofonie włączyć star power? Przekręcić go w prawo? Do góry nogami? I have no idea...

Opublikowano

Trzeba zastosować się do 1man1microphone.

A serio - podłącza się do pytania.

Edytowane przez rafal_roma

Opublikowano

SP w RB na Mic: krzyknięcie gdy leci nam żółta ramka

SP w GH:WT/M na Mic: klepnięcie solidnie w mic, tak trudno tutoriala albo w książeczce znaleźć :>?

Opublikowano

SP w GH:WT/M na Mic: klepnięcie solidnie w mic, tak trudno tutoriala albo w książeczce znaleźć :>

...albo nacisnąć Y na padzie :)

Opublikowano

SP w GH:WT/M na Mic: klepnięcie solidnie w mic, tak trudno tutoriala albo w książeczce znaleźć :>?

Nom, najpierw trzeba ją mieć...

EDIT: o przepraszam - dla sprostowania - nie ma instrukcji - nie ma mikrofonu, może powinienem wstawić zamiast ją, "go"?

Edytowane przez Fisiu

Opublikowano

Co za tępa strzała - mikrofonu nie mam xD

Opublikowano

To ja znów zadam pytanie z gatunku "wyborowych" ^^

Więc kupuje na pewno już instrumenty od GH:WT, chyba, że znikną z alle drogo. I teraz nie za bardzo wiem na co się zdecydować: GH:M, czy RB2? To pierwsze jakoś bardziej mnie kręci (Metallica, ftw), ale RB jest chyba gameplay'owo lepsze. Ponieważ większość z was ma to i to - co wy byście wybrali?

Opublikowano

Kup RB2, wyeksportuj songi z jedynki, sprzedaj jedynkę, dołóż stówkę i kup Metallicę :potter:

Opublikowano
  • Autor

RB2, jezeli chodzi o wyglad to jest jak niebo a ziemia. A reszta to zrob tak jak powiedzial kubek.

Opublikowano
To ja znów zadam pytanie z gatunku "wyborowych" ^^

Więc kupuje na pewno już instrumenty od GH:WT, chyba, że znikną z alle drogo. I teraz nie za bardzo wiem na co się zdecydować: GH:M, czy RB2? To pierwsze jakoś bardziej mnie kręci (Metallica, ftw), ale RB jest chyba gameplay'owo lepsze. Ponieważ większość z was ma to i to - co wy byście wybrali?

Guitar Hero 3, RB - grać Enter Sandman aż będziesz rzygać tą piosenką, wyeksportować piosenki do RB2. (jakie piosenki prócz Enter Sandman sa nieexportowane?

Zostawić GH3 i RB2.

Edytowane przez Fisiu

Opublikowano

Myślę że przy drumsecie z GH gameplay w GH Metallica może być dużo lepszy niż na perce z RB.