Opublikowano 4 maja 200915 l Moja jeszcze dzielnie trzyma się. A gram na niej codziennie kawałki na expercie od 2 miesięcy (wcześniej grał na niej jeszcze MarcinP). Mój pedał padł po pół roku chyba Także nie martw się, każdego to czeka.
Opublikowano 4 maja 200915 l No tak jak Jarken powiedział, pedałek mi działał ok i widzę,że służy teraz Jarkenowi .
Opublikowano 4 maja 200915 l Czy jeżeli padnie pedał, to czy naprawa go może przebiegać w domowych warunkach? Nie chciałbym wywalać wtedy nie wiadomo ile pieniędzy, czy to na nowy pedał, czy na naprawę.
Opublikowano 4 maja 200915 l Zalezy gdzie Ci peknie.Jesli w tym miejscu gdzie jest klin to juz po Tobie.Dlatego dzis gdybym mial oryginalny pedal basu to bym go zabezpieczyl na zapas.
Opublikowano 5 maja 200915 l Tak jak mowie.Albo chamowa i noze pod spodem na tasmie lub tak jak swego czasu qbek pokazywal.Tyle ze wazne chyba by to zrobic nim nam peknie.Pozniej material juz sie zaczyna kruszyc i to juz moze byc za pozno na "leczenie". Jest na ju tjubie wiecej tego situ.
Opublikowano 7 maja 200915 l Używając gitary GH:WT używacie zwykłych baterii czy akumulatorów? Teraz to zauważyłem, że gitara potrafi przestać reagować gdy są włożone akku 1.2V, zaś jak włożę zwykłe baterie 1.5V zaczyna działać, wtf? Chciałbym zauważyć, że moje akku są już trochę używane - źle je czasami ładowałem, mają za sobą kilkaset godzin (jak nie powyżej 1000h), no i Xbox po pełnym naładowaniu nigdy nie wskazuje 4 pasków naładowania...
Opublikowano 7 maja 200915 l No ale Fisiek 1.2V to za malo na te gitarke.Stad tez Twoj problem.Nawet na samej gitarce z tylu na naklejce zobaczysz ze potrzebne napiecie to 1.5V.Wskaznikiem konsoli to w ogole sie nie przejmuj , jest zje.bany krotko mowiac.
Opublikowano 7 maja 200915 l Nie do końca jest zje,bany bo włożyłem normalne nowe akku to od razu wskazał 4 paski. Jednak gitara dalej nie działała - wychodzi na to, że po prostu nie doczytałem, ale powinni dać jakąś OCZOJE,BNĄ naklejkę, że tylko 1.5V. Dzięki Loco
Opublikowano 11 maja 200915 l Tak, również działa - sam teraz przed 2 godzinkami grałem na gitarze z World Toura w RB i RB2
Opublikowano 12 maja 200915 l Ja kupiłem za 105 zł nówkę, więc *Stan jak nówka, oczywiście ta gra jest używana. Edytowane 13 maja 200915 l przez Fisiu
Opublikowano 13 maja 200915 l Gdzie? :o Typek z Anglii czasami ma, od niego brałem - i poprawka, faktycznie to jest używka (przejęzyczenie :E)
Opublikowano 13 maja 200915 l Czy w career w GH 2 jest do odblokowania The Trooper? Bo w store ani w marketplace nie ma.
Opublikowano 13 maja 200915 l W karierze jest. To słit. Nareszcie zagram po raz drugi wykur.wistą piosenkę Ironsów w GH *_____*
Opublikowano 17 maja 200915 l W hamburgerskim Gamestopie ten pedał jest. A wie ktoś czy w UK też go sprzedają?
Opublikowano 31 maja 200915 l Autor Czy kupujac set RB do ps2 bedzie on dzialal z ps3 i vice versa? =/