Posted March 24, 200916 yr http://www.trofeaps3.com/trophies/readarti...?article_id=244 Morales - szykuj się Brąz: :3pl: Bronze Damage Deal 10,000 points cumulative damage to win this award! Challenges Complete all twenty single player challenges. Training Complete all the tutorial challenges. Happy Four Play Play a four player PlayStation Network game. Get a Lob On Win any PlayStation Network game using just the Grenade. Srebro: :2pl: Silver Damage Deal 25,000 points cumulative damage to win this award! Fast, Pink and Hard Award Win a Ranked PlayStation Network game in under 3 minutes. Złoto: :1pl: Gold Damage Deal 50,000 points cumulative damage to win this award! Ukryte: Brąz: :3pl: Barrel Buster Shoot 100 barrels. Body Count Send a cumulative total of 100 worms to meet their maker and win this award! Greedy Worm Collect a cumulative total of 50 crates and this Trophy is yours! Hot Foot Detonate a cumulative total of 25 mines and you'll 'trigger' this award! Shepherd Kill a cumulative total of 15 worms using just the sheep for this award...baaa-gain! Three Bagger Kill three worms with just one shot to bag this award (includes damage from oil drums and mines)! Edited April 8, 200916 yr by Kyo
March 24, 200916 yr Kurde no - ja tu tylko Trofea dodaje i czasem sprzątam Newsman ze mnie taki jak z kaczej dupy trąbka Miała wyjść data premiery wczoraj... No właśnie miała. Na niekturych serwisach data widnieje marzec 2K9 a np. na takim IGN że gdzieś w 2009 roku. O Wormsach się mówiło już w listopadzie tamtego roku (a może i wcześniej) - będą to "stare, dobre" Wormsy 2D ponoć (a może na pewno?) w 1080p Edited March 24, 200916 yr by Kyo
March 24, 200916 yr Kurde no - ja tu tylko Trofea dodaje i czasem sprzątam Newsman ze mnie taki jak z kaczej dupy trąbka Miała wyjść data premiery wczoraj... No właśnie miała. Na niekturych serwisach data widnieje marzec 2K9 a np. na takim IGN że gdzieś w 2009 roku. O Wormsach się mówiło już w listopadzie tamtego roku (a może i wcześniej) - będą to "stare, dobre" Wormsy 2D ponoć (a może na pewno?) w 1080p Cóż te kilka lat temu ta gra przyszywała mnie do pc na długie godziny, aj te kilku osobowej batalie to było coś. Ciekawe czy i tym razem gra będzie przyciągać jak magnes ? Mam nadzieję, na premiere jeszcze w marcu. Edited March 24, 200916 yr by krak2610
March 24, 200916 yr Może na początku kwietnia razem z Rag Doll Kung Fu wtedy by były niezłe zakupy na PSS. Ogólnie sam fakt, że to stare dobre Wormsy, jest wystarczający by kupić tą grę
March 30, 200916 yr gra jest już na US/Kanada, pytanie...czy są to stare dobre wormsy 2D? bo preview brak w sklepie, a 3D Wormsy to dupa i tyle....
March 31, 200916 yr sam je widzisz-czasochłonne(np. te z łączną ilością damagu itp),nic trudnego,do trofeów w multi można robić ustawki. Multi na jednej konsoli jak i po sieci standardowo jak we wszystkich wormsach w jakie grałem czyli do 4 osób Edited March 31, 200916 yr by Ficuś
March 31, 200916 yr Calak na X360 daje w kość, jeśli chodzi o przejście wszystkich chalenge, 13 i 3 ostatnie są cholernie trudne. Na PS3 chyba jest podobnie, bo przecież to ta sama wersja.
March 31, 200916 yr Calak na X360 daje w kość, jeśli chodzi o przejście wszystkich chalenge, 13 i 3 ostatnie są cholernie trudne. Na PS3 chyba jest podobnie, bo przecież to ta sama wersja. chalange proste, srebro za damage wpadlo praktycznie samo, na zloto trzeba dwa razy tyle punktow, ale mysle ze z czasem spokojnie wpadnie, z samego grania dla przyjemnosci, bez potrzeby pakowania dla pucharku jedynie obawy mam co do Get a Lob On Win any PlayStation®Network game using just the Grenade. Fast, Pink and Hard Award Win a Ranked PlayStation®Network game in under 3 minutes. bo malo chetnych ludzikow widzialem dlatego jakby ktos byl chetny na ustawke to zapraszam
March 31, 200916 yr No to musieli zmienić poziom trudności, na X360 było cholerne trudne te chalenge, szczególnie 3 ostatnie.
March 31, 200916 yr jedynie obawy mam co do Get a Lob On Win any PlayStation®Network game using just the Grenade. Fast, Pink and Hard Award Win a Ranked PlayStation®Network game in under 3 minutes. bo malo chetnych ludzikow widzialem 1- robisz ustawkę z ziomkiem z friend listy 2- tutaj chyba ustawka nie da rady ,bo friend match jest nierankingowy ale może da się to obejść....
April 8, 200916 yr Ukończył ktoś całe challenges? I gdzie się sprawdza te punkty, wskoczył mi pucharek za 10,000 punktów, ale nie widzę żadnego licznika.
April 8, 200916 yr Te punkty to jest zadawany damage. Czyli walniecie granatem 40 damage to macie 40 punktów itp. Przynajmniej ja to tak z opisu rozumiem. Edited April 8, 200916 yr by Kyo
April 8, 200916 yr Dokladnie tak. Mi zostalo tylko to zlote trophy (Gold Damage) za chyba 50k damage.
April 8, 200916 yr Komuś wormsy po update 2.7 siadły? Mi nie uruchamia 'due to copyright violation'. Zaciągne raz jeszcze, ale jakoś dziwnie tak .
April 8, 200916 yr Komuś wormsy po update 2.7 siadły? Mi nie uruchamia 'due to copyright violation'. Zaciągne raz jeszcze, ale jakoś dziwnie tak biggrin.gif. Mi po updacie działają normalnie, więc masz pecha . Edited April 8, 200916 yr by Kris Blake
April 8, 200916 yr Komuś wormsy po update 2.7 siadły? Mi nie uruchamia 'due to copyright violation'. Zaciągne raz jeszcze, ale jakoś dziwnie tak biggrin.gif. Mi po updacie działają normalnie, więc masz pecha . Bo pewnie trzeba będzie czekać 24h Więc my mamy pecha Sprawdzę jak wróce z pracy (albo może lepiej nie pobierać patcha xD) Edited April 8, 200916 yr by Kyo
April 8, 200916 yr Mi się zdaje, że Hyszowi chodziło o update firmware'u, bo żeby jakiś patch do Wormsów był to nie kojarzę .