April 25, 200917 yr Prosty sposób to gra lan, bierzemy 4 zespoły i gramy tylko swoim, przy pozostałych 3 drużynach wybieramy ciągle skakankę. Wpada szybko.
May 9, 200917 yr kurcze szkoda, ze grajac multi offline trzeba miec 2 pady probowalem nawet z DS2, moge korzytsac z menu, ale juz grac nie. brakuje kmi tylko trophy z cumulative damage na gold. coz bede musial grac w challenge
May 9, 200917 yr Nawet w 4 osoby mozna na jednym padzie. PO prostu wciskasz ciagle X bez strzelek w menu wyboru gracza.
May 10, 200917 yr o kurna to ja nie wiem jak ja to robilem. teraz wlaczylem i rzeczywiscie dziala. dzieki za uswiadomienie
May 14, 200917 yr Ponawiam pytanie o ustawkę online. Witam !!! Możemy po Wormsować Będę po 17:00 ! ID - koortom
May 23, 200917 yr Ludzi, potrzebuje pilnie pomocy !! Demko mi sie spodobalo (aczkolwiek lina w porownaniu do World Party to tragedia...), a chcialbym sie dowiedziec: a)Czy arsenal broni znacznie rozni sie od wersji PC ??. Chodzi mi o to, czy przypadkiem nie okroili... Znalazlem taka oto notke na oficialnej stronie Team 17: "22 weapons and utilities to deploy against your enemies". Czy to prawda ???. Jak tak, to bieda z nedza :( b)Czy opcji dotyczacych rpzgrywki jest duzo ?? c)I jak sprawa wyglada przez neta - Duzo jest ludzi chetnych do gry ??. Dzieki wielkie za opdowiedz - Strasznie mnie korci by zakupic gre. Sorki ze spamuje, ale mam nadzieje ze tutaj sie dowiem
May 23, 200917 yr Do online z natury ktoś się znajdzie, broni jest rzeczywiście mało(podstawowy arsenał, czyli te 22 czy ile tam zabawek). Z opcjami dotyczącymi rozgrywki też nie jest za fajnie - jest online(do wyboru ilość graczy chyba od dwóch do czterech), quick game i wyzwania(czyli tak naprawdę po prostu 20 gier o rosnącym stopniu trudności).
May 28, 200917 yr Szukam kogoś chętnego do zrobienia 2 trofeów za grę w multi. Piszcie w psn: SeeTheO
July 13, 200916 yr Nie wiem skąd te narzekania na trophies z online. Mi tam wpadły wszystkie w ciągu 1h bez żadnych 'ustawek'. Może miałem szczęście? ;P Grałem rankingowy, pierwszy przegrałem, drugi wygrałem, w trzecim koleś wyszedł i dostałem duperel za <3min. Kolejny zahostowałem i czekałem z 20min. zanim zbierze się 4 graczy (a reszcie się nie znudzi czekanie ;]), zaś ten za granaty też host z tym, że dla dwóch playerów i ze swoim własnym profilem broni (ustawiłem granaty, linę i teleportery). Co do damage'u: wydaje mi się, że kumuluje się nie ten, który zadajemy innym tylko wszystkie razem. Tak to szacuję bo srebro wpadło w kilka godzin, a na pewno nie dobiłem samemu 25 kafli. Także... złoto to też nie problem jak myślę. Ustawiamy lanową grę na czterech, czyli wychodzi 4*4*100, a jako że średnio po walce zostają 2, 3 robale to na jedną grę przypada średnio po 1200. Dzielimy 50,- na tą liczbę i mniej więcej tyle trzeba rund spędzić. Huh, niby nie dużo, ale specjalnie grać tylko po to aby wpadło 'trufi' to głupota. Mogę się mylić, ale podobnie jest chyba z tymi za beczki (a może i za resztę też) ponieważ pucharek wleciał po tym jak mi ktoś przygrzał z bazooki i pech, że beczka stała obok. --- Wiadomo coś o W2A na PSN? XBL już dostał. I może to nieodpowiednie miejsce na takie pytanie: ale czy są tam też same losowo generowane areny czy tak jak w Armageddon na PC/DC/PSX w singlu są specjalne, ręcznie malowane?
January 19, 201016 yr gra ktoś jeszcze w w robale? przydała by mi się pomoc z trofeami online chodzi mi o granaty i wygranie poniżej 3 minut. Może jest ktoś chętny? Oki już nie trzeba godzina czekania aż ktoś się dołączy do założonej gry, dobrze że wcześniej kupiłem PE nowy to przynajmniej sobie czytałem czekając na kogoś Edited January 20, 201016 yr by ZakOnIck