Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Poziom trudności Trofeów. 26 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak oceniasz poziom trudno?ci Trofeów we Wormsach?

• Bardzo ?atwe
      2
    • ?atwe
      11
    • ?rednie
      6
    • Trudne
      7
    • You'll regret that!
      0

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano
Komuś wormsy po update 2.7 siadły? Mi nie uruchamia 'due to copyright violation'. Zaciągne raz jeszcze, ale jakoś dziwnie tak :D.

Usuń z dysku, sciągniej jeszcze raz i ponownie zainstaluj. Miałem ten sam problem, nie przychodzi mi nic do głowy, czym mogłoby być to spowodowane...

• Odpowiedzi 63
  • Wyświetleń 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

te dwa tofea online strasznie wkurzajace

3 razy wygralem uzywajac tylko granatow (w tym 2 razy nie uzywalem nawet skakanki, liny itp) i trofeum nie wpadlo. moze dlatego, ze z osobami z friendlisty to robilem

jak gram z obcymi to albo dostaje baty albo wygrywam jedna runde i oponent ucieka

chetnego do gry rankingowej nigdy nie znalazlem

Opublikowano

Można trophy zrobić bez problemu z osobą z friend-listy. CO do "obcych" graczy to wczoraj mi sie zdarzyło, że koleś przed końcem pierwszej rundy wyszedł bo przegrywał znacząco. Wcześniej nie spotkałem takich lamerów.

Opublikowano
te dwa tofea online strasznie wkurzajace

3 razy wygralem uzywajac tylko granatow (w tym 2 razy nie uzywalem nawet skakanki, liny itp) i trofeum nie wpadlo. moze dlatego, ze z osobami z friendlisty to robilem

Mi to trofeum wpadło dopiero w sytuacji gdy ja i mój przeciwnik używaliśmy tylko i wyłącznie granatów.

Opublikowano

Chetnie z kims pogram w wormsy i mozna porobic trofea.

Moj psn id : rastafari_pl , dodawac mnie do friendsow.

Opublikowano

Kto pomoże przy?

Get a Lob On

Win any PlayStation Network game using just the Grenade.

Fast, Pink and Hard Award

Win a Ranked PlayStation Network game in under 3 minutes.

Opublikowano
Kto pomoże przy?

Get a Lob On

Win any PlayStation Network game using just the Grenade.

Fast, Pink and Hard Award

Win a Ranked PlayStation Network game in under 3 minutes.

tez mi tylko tych 2 brakuje

napisz kiedy?

Opublikowano
pomoze ktos mi zrobic te trophy online? tj. wygrana w 3 minety, granaty:)

Moge pomóc bo sam bym chętnie te trofea złapał.

Jak by co to wal na psn dziś o 17.30

psn id : Vril

Opublikowano

Online w tej grze to padaka totalna. Znalezienie oponenta, który nie ucieknie przed końcem gry graniczy z cudem, a i trofea online nie chcą jakoś wpadać mimo że się spełnia warunki :(

Opublikowano

Gold Damage

Deal 50,000 points cumulative damage to win this award!

To się też liczy w meczach online?

Opublikowano
Online w tej grze to padaka totalna. Znalezienie oponenta, który nie ucieknie przed końcem gry graniczy z cudem, a i trofea online nie chcą jakoś wpadać mimo że się spełnia warunki :(

jesli mowisz o granatach to ustaw w opcjach jedna runde, 5 minut czasu gry i wszystkie bronie na 0 (teleporty, liny tez), tylko granatow nieskonczona ilosc

jesli przeciwnik nie ucieknie (no i oczywiscie wygrasz) to trofeum wpadnie

Opublikowano

Tak robie tylko że wszyscy uciekają xD

Może ktoś chętny pograć , niekoniecznie na trofea?

Opublikowano

Aby zaliczyć wygrany mecz poniżej 3 minut....zapraszamy frendsa on używa Kamikaze, a my skakanki moment i mecz wygrany...no oczywiscie w opcjach trzeba tez ustawic szybkie rundy.

Opublikowano
Aby zaliczyć wygrany mecz poniżej 3 minut....zapraszamy frendsa on używa Kamikaze, a my skakanki moment i mecz wygrany...no oczywiscie w opcjach trzeba tez ustawic szybkie rundy.

ale to ma być rankingowy mecz, więc opcja friends raczej nie zadziała - no i po co kamikaze - z kimś się ustawia na rankingowy mecz, jeden hostuje i czeka na tamtego i wyrzuca niepożądanych co wejdą, a jak się zacznie mecz to wystarczy, że ten co ma przegrać podda się (wormsy machają białą flagą) - wpada

Edytowane przez hetros

Opublikowano

Ja zrobiłem to ustawiając sią z bratem na frendsa nie musi byc mecz rankingowy, a biała flaga u mnie nie zadziałała.

Szybko i sprawnie....oczkolwiek napewno jest wiele dobrych sposobów.

Opublikowano

umawiasz się z kimś na mecz i wystarczy, że ta osoba podda się na początku meczu (biała flaga) trofeum jest twoje

Opublikowano

z checia to zbadam, moze jakas ustawka ?

Opublikowano

zalozmy, ze robak ma 50HP, ja go zabilem odbierajac 69 HP. ile w takim przypadku nalicza konsola do cumulativve damage? 50, czy 69?

z gory dzieki

Opublikowano
zalozmy, ze robak ma 50HP, ja go zabilem odbierajac 69 HP. ile w takim przypadku nalicza konsola do cumulativve damage? 50, czy 69?

z gory dzieki

Heh, ja jestem bardziej ciekaw tego ile nalicza dmg robakowi który powiedzmy przyjął 70 obrażeń, sam ma 50 i wpadł do wody :P. Odbiera mu po prostu 50 czy całe 70, tyle ile POWINIEN przyjąć ^^ ? Bo przy wpadnięciu do wody pokazuje 0... A tak w ogóle strasznie męczące to trophy ^^. 10 k wpadło przy przechodzeniu challenges, reszta trophy (oprócz 100 beczek... :? ) także ale nie wiem czy będzie mi się chciało te 50 k robić ^^

Edytowane przez Gazer