Opublikowano 28 stycznia 201510 l Dobre chociażby dla rysunków. Dla mnie obecna święta trójca rysowników Marvela to Opena, Acuna i właśnie Deodato. Z tych trzech IMO Opena najlepszy.
Opublikowano 28 stycznia 201510 l Spoczko, wlasnie skonczylem czytac, taki marvelowski suicide squad. Ciekawe czy w kolekcji jednak wydadza captain britain
Opublikowano 29 stycznia 201510 l Główna drużyna avengers to uncanny avengers,bo ogórków nie chce mi się nadrabiać?
Opublikowano 29 stycznia 201510 l What zabijaja Deadpoola o_O? I dont want to live on this planet anymore ;(
Opublikowano 29 stycznia 201510 l Główna drużyna avengers to uncanny avengers,bo ogórków nie chce mi się nadrabiać? uncanny to jest unity squad (mutanci + avengersi) i właśnie rozpoczął się drugi wolumin:
Opublikowano 29 stycznia 201510 l What zabijaja Deadpoola o_O? I dont want to live on this planet anymore ;( Pozbywaja sie wszystkich z healing factor.
Opublikowano 29 stycznia 201510 l Wade'a mogliby zostawić,bo i tak nie wpieprzał się w główne storyline'y.
Opublikowano 29 stycznia 201510 l ale dzisiaj goty wieczorne posiedzonko z avengerami: wszystkie pierwsza klasa, a ta ostatnia strona w new avengers . a właśnie już kiedyś pisałem jak ktoś chcę sobie zaczać czytać jakichs avengersów to secret avengers alesa kota jest świetnym wyborem. historia całkowicie obok tego co dzieje się w MU i do tego pełna błyskotliwego humoru. a modok to już w ogóle kosa: no i jest deadpool w małym epizodziku .
Opublikowano 29 stycznia 201510 l Ja się przebijam przez Bendisowe x-meny uncanny i all-new. Bardzo podoba mi się kreska w uncanny,ale te nowe stroje sado-maso mnie zaskoczyły.
Opublikowano 30 stycznia 201510 l Ja osobiście przebiłem się przez Hawkeye ( super seria - taka niecodzienna bo zwyczajna, przyziemna, miła odskocznia od Wielkich Eventów . Od razu da się polubić duet Clinta i Kate) Polubiłem Deadpoola w nowym wydaniu (2013). Autorzy wiedzieli co chcieli z nim zrobić , nadali mu trochę większej "trójwymiarowości" uczynili go bohaterem. Dodali trochę do jego historii. Jedyne co mnie wkurza to upychanie Wade'a do Wielkich eventów przez co nie mogę się nim nacieszyć w jego własnej serii. Jego serie poboczne są ok . Szkoda ,że niedługo koniec... No i Hawkeye współpracujący z DP po prostu miodzio:)
Opublikowano 31 stycznia 201510 l Czemu Nick Fury jest teraz czarny,a zawsze był biały w głównym uniwersum ?
Opublikowano 31 stycznia 201510 l Poprawność polityczna tez nie rozumiem czemu przenieśli go z ultimate
Opublikowano 31 stycznia 201510 l A dobra już znalazłem,że to afrykański syn białego nicka Nick Fury Jr.
Opublikowano 4 lutego 201510 l Hawkeye. Jakie to dobre,a jakie ładne + genialne te numery z winter friends i piesełem Aktualnie Clint w jakiej drużynie się buja stale ?
Opublikowano 4 lutego 201510 l Hawkeye. Jakie to dobre,a jakie ładne + genialne te numery z winter friends i piesełem Aktualnie Clint w jakiej drużynie się buja stale ? secret avengers które polecałem w poprzednim poście . krecha i klimat bardzo przypominają ten z komiksu z clintem od duetu fraction/aja więc odnajdziesz się szybko. sam nadrabiam obecnie i tak jak nigdy hawkeye'a nie lubiłem to ta seria każdego nawróci.
Opublikowano 8 lutego 201510 l zaczęło się ! drugi cross-over gotg i all-new x-men. chociaż tym razem to grubsza sprawa więc rozciąga się również m.in na legendary star-lord, novę, captain marvel i cyklopa. ciąg dalszy już w środę: trial of jean grey było spoczko więc jestem dobrej myśli.
Opublikowano 8 lutego 201510 l O ile podobał mi się film to nie wyobrażam sobie czytania komiksu o Strażnikach Galaktyki może ukradnę z torrenta i zmienię zdanie. Daj znać czy dobre i co się opłaca z tego cyklu czytać. Edytowane 8 lutego 201510 l przez ornit
Opublikowano 8 lutego 201510 l obecnie wychodzący run bendisa jest bardzo nierówny, ale ten z 2008 od duety abnett & laning to . se obadaj póki co bo black vortex to za kilka miesięcy pewnie dopiero wyjdzie zebrany. Edytowane 8 lutego 201510 l przez tk___tk
Opublikowano 8 lutego 201510 l Dostarczam. Gdy mówimy o Cosmic Marvelu to wszystko poniżej jest lekturą obowiązkową !
Opublikowano 10 lutego 201510 l marvelowych gwiezdnych wojen sa już chyba ze dwa numery, a dzisiaj premiera: \m/ leia w marcu chyba, ale wy.(pipi)ane w nią.
Opublikowano 12 lutego 201510 l Vader - pozytywnie. Graficznie - bajka, naprawdę kawał dobrej roboty odwalił rysownik, znajome miejsca można poznać od razu, a sam Vader poezja. Scenariuszowo - z jednej strony Vader jest postrachem galaktyki, z drugiej skamle przed Imperatorem jak szczeniak, ale zobaczymy.
Opublikowano 12 lutego 201510 l Kurcze też bym poczytał. Ale mnie nie stać edit: przeczytałem drugi numer star wars (ongoing chyba). nie wiem...nie moje klimaty. Ale może dzięki Marvelowi przechodzi mi też ochota na komiksy. Edytowane 12 lutego 201510 l przez ornit