Opublikowano 27 kwietnia 200916 l Zresztą będę mógł przekonać się jak co niektórzy forumowi RAPE-iarze są mocni w gębie na żywo. W końcu chciałoby się rzec. Czyżby Zimol wyrastał nam na kozaka :) Tronic poka poka plakat. Edytowane 27 kwietnia 200916 l przez KILa
Opublikowano 27 kwietnia 200916 l Zresztą będę mógł przekonać się jak co niektórzy forumowi RAPE-iarze są mocni w gębie na żywo. W końcu chciałoby się rzec. Czyżby Zimol wyrastał nam na kozaka :) Tronic poka poka plakat. Nie po prostu nie usłyszę "mega ne4t ello nucca" haseł a grzyby lubię, bo smaczne.
Opublikowano 27 kwietnia 200916 l Widocznie niektórzy mają bardzo wrażliwe uszy (najczęściej metalowcy)... trzeba będzie się przestawić na piękną polszczyznę i sformułowania rodem z szekspira. Mój post nie ma wstępu rozwinięcia i zakończenia , przepraszam wszystkich halo maniaków.
Opublikowano 27 kwietnia 200916 l Jak Wawa? Bieniu, Juan, Goldi, Psycho? Piczel?! Ju der maj blek brada? Goldas dal bana na wsio co zwiazane z M$ wiec nie bedzie go juz na turniejach, chyba ze do Wawy kiedys zawita turniej i bedzie for free to moze sie zjawie
Opublikowano 27 kwietnia 200916 l Jak Wawa? Bieniu, Juan, Goldi, Psycho? Piczel?! Ju der maj blek brada? Goldas dal bana na wsio co zwiazane z M$ wiec nie bedzie go juz na turniejach, chyba ze do Wawy kiedys zawita turniej i bedzie for free to moze sie zjawie Ej, no Goldi, wódki się ze mną nie napijesz?
Opublikowano 27 kwietnia 200915 l Dojazd: TRAMWAJ nr 22 przystanki przy ul. Borowskiej (dworzec PKS) oraz ul. Stawowa (dworzec PKP) nr 22 i 10 przystanek na pl. Jana Pawła II KOMUNIKACJA AUTOBUSOWA autobusy te jadą trasą omijającą w dużej mierze korki w centrum # autobus - 403 z pl. Jana Pawła II do Leśnicy - czas przejazdu ok 45 min. # autobus 409 z przystanku przy ul. Dworcowej (przy Dworcu Głównym PKP) do Leśnicy - ok 40 min. # Z dworca PKP Wrocław Mikołajów (dla osób wjeżdżających od strony Poznania) - tramwaje nr 10,22 POCIĄG Najlepszą alternatywą dla osób przyjeżdżających do Wrocławia pociagiem jest także dojazd na miejsce imprezy pociagiem z Dworca Głównego PKP - pociągi zatrzymują się na stacji Wrocław-Leśnica, ok. 5 minut spacerkiem od Zamku, czas przejazdu to tylko ok 20 minut! Dla ułatwienia można od razu wykupić bilet do Wrocław-Leśnica Odjazdy pociągów z Wrocławia Głównego do Wrocław Leśnica # 10.37 # 12.32 # 13.32 # 14.39 # 15.37 # 16.32 # 17.32 # 19.32 # 20.32 # 22.45 # 22.52 SAMOCHÓD - przez centrum, kierując się drogowskazami na Zieloną Górę/Legnicę - droga krajowa nr. 94 - jak ktoś będzie jechał A4 to niech zjeżdża na Kąty Wrocławskie i potem na Środę Śląską i do Wrocławia (od tyłu) bo przez miasto może być ciężko (w zależności od godziny ofkoz) - jak ktoś będzie wjeżdżał od Zielonej albo Legnicy to Zamek jest chwile po wjeździe do miasta po lewej stronie (to najlepszy dojazd) - z Poznania to mostem milenijnym, a potem 94
Opublikowano 28 kwietnia 200915 l Autor Thx Jedrek - pozwolę sobie przykleić info do pierwszego posta. Kila - plakat się jeszcze robi. Na 99% (aż się boje to napisać po zamieszaniu w ZG...) mamy sponsora. Oznacza to nagrody (zapewne w postaci gry) dla każdego uczestnika z 3 czołowych teamów. I jeszcze coś dla sceny... Mam nadzieje ze jutro, najdalej pojutrze będę mógł napisać coś więcej. Po prostu chce być jak najbardziej pewien żeby potem oszczędzić sobie rozczarowania i kłopotów...
Opublikowano 28 kwietnia 200915 l Autor Tak, chyba 20 plz za 3 dni - na stronie Dni Fantastyki macie dokładne info (patrz pierwszy post).
Opublikowano 28 kwietnia 200915 l ktos sie wybiera w sobote i chetny jest na wbicie sie do samochodu? ;]
Opublikowano 28 kwietnia 200915 l a o której chcesz jechać i z którego miejsca w Krakowie ? Tronicu napisz o której się turniej zaczyna
Opublikowano 29 kwietnia 200915 l Autor Start myślę około 12stej. DF otwiera się o 10tej bodaj. 2 godziny na zapisy i lecimy. Lucek jedzie w czwartek wieczorem z nami z tego co pamiętam... Jedziemy na dwa samochody, aczkolwiek ze sprzętem wiec nie wiem ile będzie miejsc. Bedzie bliżej terminu to dam znać co i jak. Edytowane 29 kwietnia 200915 l przez TroniC
Opublikowano 29 kwietnia 200915 l Tronic, ja wlasnie raczej w sobote dojade, bo kiepsko z urlopem w pracy ale spoko, jeszcze to ustale na 100% i dam znac
Opublikowano 30 kwietnia 200915 l ja z kumplem będziemy na 100 %, ale potrzebny jeszcze team, a dokładnie 2 osoby z którymi była by możliwość wcześniejszego treningu przez live'a.Pisać na GT:lukaszNOREKpl a za sam turniej w halo trzeba coś płacić? Edytowane 30 kwietnia 200915 l przez pspkowiec
Opublikowano 30 kwietnia 200915 l Niestety Alkocholik PL sie nie zjawi na turnieju, 6.05 musze być w bliżej nieokreślonej części norwegii. Niech host będzie z wami. Edytowane 30 kwietnia 200915 l przez Halyna z PKT
Opublikowano 30 kwietnia 200915 l Autor Alkocholik - szkoda.... Pspkowiec - nie, za udział w turnieju nie trzeba płacić.
Opublikowano 30 kwietnia 200915 l Autor Zasady takie jak zwykle: zmodyfikowane lekko MLG. Aczkolwiek dla nowych ludzi przydało by się pokazać co i jak gramy... Zaraz gdzieś wrzucę zasady i dam linka... Ok - aktualne zasady zawsze TUTAJ Edytowane 30 kwietnia 200915 l przez TroniC
Opublikowano 2 maja 200915 l Ktos jakims cudem bedzie przejezdzal przez Łódź/okolice zebym mogl sie zabrac, czy jestem skazany na pociag? ;P
Opublikowano 2 maja 200915 l Niestety, mimo wcześniejszych zapowiedzi nie będzie mnie. Życzę udanego turnieju i dobrej zabawy
Opublikowano 5 maja 200915 l Bieniu, masz u mnie kreche jak stąd do Brembocic Dolnych (gdziekolwiek by to nie było)
Opublikowano 5 maja 200915 l Bieniu, masz u mnie kreche jak stąd do Brembocic Dolnych (gdziekolwiek by to nie było) Nie wiesz gdzie? To pod Napletkowem, koło Komprachcic jak się jedzie na Kiłynię. Toż to dzieci w gimnazjum wiedzą...
Opublikowano 5 maja 200915 l Ze wzgledu na rozne czynniki, ktore wszystko popertoliły oswiadczam, ze w Halo bede gral tylko for fun, czyli zadnych turniejow. Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na live.
Opublikowano 6 maja 200915 l Ze wzgledu na rozne czynniki, ktore wszystko popertoliły oswiadczam, ze w Halo bede gral tylko for fun, czyli zadnych turniejow. Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na live. Ta, jasne
Opublikowano 6 maja 200915 l oświadczam że w for fun to se mogę pograc w sapera na kompie, w Halo będę grał dla nagród, dziwek i koksu. Nie pozdrawiam nikogo