Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Właśnie dosłowna godzinę temu kuzyn mi zaoferował 2 m-c IGPSPORT BSC300 za kwotę 200zł no i chyba skorzystam. Jedynie co to brak uchwytu, ale to do ogarnięcia widzę za ~60zł.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 3 minuty temu, N1C3L0R3 napisał(a):Właśnie dosłowna godzinę temu kuzyn mi zaoferował 2 m-c IGPSPORT BSC300 za kwotę 200zł no i chyba skorzystam. Jedynie co to brak uchwytu, ale to do ogarnięcia widzę za ~60zł.Bierz bo dobra oferta, a uchwyt kosztuje 16zł i od spodu ma też dodatkowe mocowanie na lampkę/GoPro.https://pl.aliexpress.com/item/1005006995120837.html?gatewayAdapt=glo2pol
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Ja tak na szybko z pytaniem bo dostałem dziś na biegach bidon i w sumie by mi się przydał bo planuje więcej w tym roku jeździć na rowerze ale tak śmierdzi w środku, że masakra. Normalnie jakby ktoś tam ropę trzymał. Da się coś z tym zrobić czy lepiej to wyrzucić ?