Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 52 minuty temu, Pupcio napisał(a):Zabawa tylko dla twardzieli. Zresztą granie na pc też nie jest usłane różami bo troche schodzi żeby wszystko działało tip top xD no ale 15 lat od premiery nv dalej u mnie w topce moich gier ever więc warto sie przemęczyćTeraz to jest EZ mode, ściągasz paczkę modów i gotowe, nie jak kiedyś że każdą pierdołę musisz instalować osobno.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 2 godziny temu, Soban napisał(a):Potwierdzam, bo grałem na premiere na ps3. Ten sam problem miał skyrim - po paru h w jednej sesji gra spadała jakoś do 10fps i trzeba było zrestartowac konsole by wrocilo do normy. Pamiec cache zapychalo z tego co pamietam.Też potwierdzam. Przeszedłem tę grę na PS3, pod koniec musiałem restartować konsolę co 15 minut (nie, to nie jest hiperbola). Niestety nie przeszedłem wszystkich DLC, w tym tego, które mnie najbardziej interesowało (Old World Blues), bo dosłownie nie dało się już grać :(