Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ten Typ Mes - Zamach Na Przeciętność

Featured Replies

• Odpowiedzi 406
  • Wyświetleń 164,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• shanhaevel
    shanhaevel

Co do najlepszej płyty ostatnich w PL w muzyce....to akurat nie jest argument za tym, że płyta jest dobra. Poziom polskiej muzyki jest żenujący (łagodnie rzecz ujmując) - mam na myśli płyty, które moż

• W końcu fajny singiel.

• w życiu bym nie wydał pieniędzy na płytę Mesa , ty pewnie masz oryginał . Dla mnie w obecnym stanie rapu w Polsce to Ostr jest na 1 miejsciu , potem trochę w tyle Tetris . Nie podchodzi mi jakoś styl

Opublikowano

O kur.wa, dopiero teraz to wszystko zobaczyłem.

No niezłego faila Mes zaliczył. Nigdy jakimś specjalnym zwolennikiem jego rapsów nie byłem, ale lubiłem posłuchać jego gadki w wywiadach i generalnie wydaje się gościem z którym można wypić litra.

Generalnie problemem nie jest nagranie kawałka z Afromental i kimśtam do filmu, tylko że filmem tym jest ponoć jakaś komedia romantyczna, a jak większość zapewne wie (albo i nie) na youtube jest wywiad z 2cztery7 z backstage'u, w którym Mes dobitnie wyraża swoje zdanie na temat tych polskich komedii romantycznych, które jak grzyby po deszczu wyrastają na początku roku w okresie walentynkowo-dniokobiecym.

Z tego (fajnego) filmiku wynika, że po prostu wje.bał się w jakieś gó.wno, ale fakt jest taki, że zapier.dala w klipie to do komedii romantycznej. No chyba, że film ten nie okaże się tym na co wygląda, ale z fragmentów zamieszczonych w teledysku wygląda to nieciekawie.

Dalej napiłbym się z nim wódki, ale tak z 0,7.

Opublikowano

Co Ty pier.dolisz, Wojtek? ; )

Myślę iż Piotrek nie ma powodu by kłamać, że nie wiedział że ów ' Fenomen' będzie kolejną, polską chu.jową komedią romantyczną ; ].

Jest w porządku.

A Ty powinieneś mimo wszystko ssać pento ; ).

a kawałek był nagrany ponoć dawno temu : ).

Edytowane przez alienator

Opublikowano

Ja przecież nie zarzucam mu kłamstwa. Może określenie "wje.bał się w jakieś gó.wno" nie było zbyt precyzyjne.

Ale fakt jest taki, że zapier.dala w klipie do komedii romantycznej, więc wj.ebał się w gó.wno.

Opublikowano

O kur.wa, dopiero teraz to wszystko zobaczyłem.

No niezłego faila Mes zaliczył. Nigdy jakimś specjalnym zwolennikiem jego rapsów nie byłem, ale lubiłem posłuchać jego gadki w wywiadach i generalnie wydaje się gościem z którym można wypić litra.

Generalnie problemem nie jest nagranie kawałka z Afromental i kimśtam do filmu, tylko że filmem tym jest ponoć jakaś komedia romantyczna, a jak większość zapewne wie (albo i nie) na youtube jest wywiad z 2cztery7 z backstage'u, w którym Mes dobitnie wyraża swoje zdanie na temat tych polskich komedii romantycznych, które jak grzyby po deszczu wyrastają na początku roku w okresie walentynkowo-dniokobiecym.

Z tego (fajnego) filmiku wynika, że po prostu wje.bał się w jakieś gó.wno, ale fakt jest taki, że zapier.dala w klipie to do komedii romantycznej. No chyba, że film ten nie okaże się tym na co wygląda, ale z fragmentów zamieszczonych w teledysku wygląda to nieciekawie.

Dalej napiłbym się z nim wódki, ale tak z 0,7.

Wy naprawde nie macie nad czym myslec i co roztrzasac? ;[

Opublikowano

Ja w tym dniu wszystko już obmyśliłem i roztrząsnąłem, więc musiałem czegoś poszukać.

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

miernota nie wiem jak się można takim kimś jarać naprawdę . Co on sobą reprezentuję ?

Opublikowano

Można się nim jarać. Mes prezentuje luźny, imprezowy styl. A poza tym ma zajebiste flow.

Opublikowano

Dobre prowo Raiga, he he.

To tak jakbys zapytal jak mozna sie jarac 98% polskiej sceny. Troche psychofansko, ale Mesiwo obecnie IMO najlepszym polskim raperem jest onym. Nie chce mi sie rozwodzic nad jego rapowa za(pipi)istoscia, poczytaj pare stron propsow tutaj. A i btw. rozi nie pisz w tym dziale wiecej, bo imprezowy styl to ty masz wylacznie jak usiadziesz na (pipi)e przed monitorem, wlaczysz sobie jakis kawalek 2cztery7 i bedziesz machal glowa w rytm piszczal.

Opublikowano

Nie spinaj się tak, bo widzę, że jesteś jego psychofanem. Nie wiem jak ty odbierasz rap Mesa, ale dla mnie ciężko doszukać się w nim głębszego przekazu.

Opublikowano

Piotrek zjada ~95% leszczy na polskiej scenie.

Rajga chyba za dużo sie Ostroskiego nasłuchał i na łeb mu się rzuciło.

Opublikowano

w życiu bym nie wydał pieniędzy na płytę Mesa , ty pewnie masz oryginał . Dla mnie w obecnym stanie rapu w Polsce to Ostr jest na 1 miejsciu , potem trochę w tyle Tetris . Nie podchodzi mi jakoś styl Mesa

Opublikowano

czyli jesteś typowym chu.ja wiedzącym słuchaczem polskiego rapu. dyskusja z tobą nie ma sensu.

Opublikowano

kolejne chłopczyk który uważa się za znawce prawdziwego rapu i jego poziom nie pozwala na rozmowę z rówieśnikami dlatego zabiera swoje grabki i idzie słuchać Mesa papa

edit : to o co ci chodzi :thumbsup:

Edytowane przez Raiga

Opublikowano

nie słucham mesa, chłopczyku

• 3 miesiące temu...