Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Soundtrack GTA

Featured Replies

Opublikowano

Można się spierać, czy OST z GTA IV był zarąbisty, ale co do tego, ze EFLC wymiatało w tej kwestii to chyba nikt nie ma wątpliwości?

• Odpowiedzi 38
  • Wyświetleń 5,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• słabe masz pojęcie o muzie skoro piszesz, że w GTAIV soundtrack był słaby (LOL), no offence, ale czego się spodziewać po typie, który lubi techno Akurat muza w GTAIV była świetna i bardzo różnorodna,

• Czy tylko ja tak mam, że o jeżeli o poranku (tym w GTA jak i prawdziwym ;p) leci piosenka to popadam w taki trans wspomnień, zapomnienia i w ogóle ;p. Genialny utwór, jeden z najlepszych w serii G

• Odgłosy? Ja całe sceny widzę słuchając tego.

Opublikowano

Soundtrack w GTA zawsze stoi na bardzo dobrym poziomie,nawet kiedy było bardzo mało utworów,to i tak po którymś tam razie ,przyjemnie się słuchało i według mnie każdy ,obojętnie w której części,znajdzie coś dla siebie.Do tej pory uważam,że to San Andreas i Vice City( stories rownież)miało najlepsze OST.

Zapewne niedługo powiem to samo o piątce i jej muzykę postawię na równi z SA I VC.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

co tu duzo pisac, vice city - miazga, san andreas - miazga, gta IV - miazga ;) kurde chcialbym gdzies dorwac w rozsadnej cenie vice city soundtrack box set & san andreas soundtrack box set ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czy tylko ja tak mam, że o jeżeli o poranku (tym w GTA jak i prawdziwym ;p) leci

piosenka to popadam w taki trans wspomnień, zapomnienia i w ogóle ;p. Genialny utwór, jeden z najlepszych w serii GTA :)

Edytowane przez łosion

Opublikowano

@up

Dzięki!

Kiedy słucham tego utworu co podałeś mimowolnie słyszę odgłosy z drugiego trailera GTAIV, gdzie ta muzyka była użyta ;)

Opublikowano

Oby w piątce nie zabrakło jakiejś chilloutowej/ambientowej stacji jak Journey w czwórce. I tak jak Słupek pisał, że chciałby klasykę z lat 80-tych to dodałbym do tego jeszcze jakąś stację z kawałkami lat 50, 60, 70 ;]

Opublikowano

Dobre rapsy niech dadzą. I będzie git.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Też tak myślę . Jak nie będzie dwóch stacji hip hopowych ( komercyjnej i mniej komercyjnej ) plus soul i R'n'B to dupa.

Dla mnie najlepszy soundtrack to San Andreas, ta gra sprawiła, że do dziś często słucham rapu z lat 90-tych. W IV tak naprawdę nie ma gdzie się bujnąć nocą długą pustą autostradą i włączyć jakąś klimatyczną stację radiową, uwielbiałem to w SA i autentycznie był to dla mnie relaks :)

Edytowane przez chris85

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Wygrałem w VC ponad 500 godzin, ale to dopiero soundtrack z VCS mnie rozwalił

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Tutaj jedna z najlepszych, najlepiej pasujących klimatycznie utworów w GTA III. Osobiście jestem w tym "zakochany" od czasów pierwszego (w zasadzie, z tego co udało mi się policzyć - trzeciego) trailera
http://youtu.be/SzI1ZOFyxG4