December 7, 201212 yr No podobno zawiesił swój zespół na chwilę, by grać na perce w QOTSA. __ masz : http://opener.pl/pl/News/Dave-Grohl-O-Nagraniach-Z-QOTSA Edited December 7, 201212 yr by xtik
December 7, 201212 yr To że nagrywa z nimi płytę, bo dogrywa dla nich bębny, nie znaczy że buja się z nimi po koncertach z ich starym setem piosenek, których pewnie nie zna.
December 7, 201212 yr Jest to bardzo prawdopodobne że bedzie grał z nimi, w 2002 po wydaniu albumu songs for the deaf siedział za bębnami jakiś czas.
December 8, 201212 yr ku.rwa jak quotsa przyjedzie z grohlem to chyba sprzedam dobytek co by się tam pojawić na tym hipsterskim spędzie
December 10, 201212 yr Dzisiaj CGM potwierdził, że Grohla nie będzie na perce w lipcu na Openerze. starym setem piosenek, których pewnie nie zna. XD No śmieszne, QotSA wydali 5 albumów studyjnych, niech to da z 80 kawałków, to Grohl bankowo wie jak zagrać choćby połowę z nich bez pierdnięcia. W końcu nagrał z nimi płytę. 10 lat temu.
December 10, 201212 yr Dzisiaj CGM potwierdził, że Grohla nie będzie na perce w lipcu na Openerze. starym setem piosenek, których pewnie nie zna. XD No śmieszne, QotSA wydali 5 albumów studyjnych, niech to da z 80 kawałków, to Grohl bankowo wie jak zagrać choćby połowę z nich bez pierdnięcia. W końcu nagrał z nimi płytę. 10 lat temu. Wiesz na czym polega granie na perkusji w ogóle?
December 13, 201212 yr Arctic Monkeys kolejnym hedlajnerem open'era. Nieźle, choć na żywo nie powalają.
December 16, 201212 yr lubię pierwszą płytę i inne projekty turnera więc w sumie spoko, do to tego blur/quotsa. jak będzie hajsik to chyba jadę.
January 17, 201312 yr Nie przepadam, ale co jest złego w tym zespole? No nic złego, tylko beka, że na opku a nie na offie.
January 17, 201312 yr Maria Peszek.... ja pier.dole Animal Collective szkoda, że nie na offie (w sumie i tak już tam nie pasują raczej), dwie ostatnie płyty trochę chu.jowe, ale Strawberry Jam i Spirit They're Gone zaj.ebiste. Edited January 17, 201312 yr by _Shaman_
January 17, 201312 yr Nie przepadam, ale co jest złego w tym zespole? No nic złego, tylko beka, że na opku a nie na offie. A ok spoko.
February 18, 201312 yr qotsa, blur, skunk anansie i do tego moje ulubione modest mouse, eh pojechalbym ;/
February 18, 201312 yr QotSA, Arctic Monkeys, Modest Mouse, Tame Impala, Editors, Disclosure... karnet kupiony. Oby dodali jeszcze jakieś dobre electro.
February 24, 201312 yr Nie pogardzilbym fatbojem, a przeza(pipi)iscie by bylo jakby dali prodigy! Tylko że oni już byli na tym festivalu. Edited February 24, 201312 yr by xtik
February 24, 201312 yr Od stycznia mam karnet. Co jak co, ale QotSA i Arctic Monkeys na jednym festiwalu nie zamierzam przegapić <3 A Kujot ma dałna.
February 24, 201312 yr w sensie 3 karnety, po jednym na każdą łydę. Nie chcialbym wejść z Toba w młynek. Pewnie bierzesz też 3 namioty.
February 24, 201312 yr ahahaha kubek: "ja to juz od pół roku wyje.bane mam na forum. po co mam wchodzić jeżeli co nie powiem to ktoś odpisze mi ŁYDA"